Çok korkuyorum

bende köpeklerden cok korkardim.Hatta isirdi da beni.Ortaokula kadar okula giderken sürekli köpekler kovalardi.Ta ki ablam eve 3 aylik yawru bir köpek alana kadar evin içinde koltuklarin üstünde gezinirdim daha neler neler ama ona ödül mamalarini yedirmeye çalisirak birazfa ablamin gaziyla alistim simdi sokaktaki hicbir kopekten korkmuyorum eskiden mahallenin basindan yolumu cevirirdim simdi ole bir korkum kalmadi sizde ufaktan yawru köpeklerle oynarak yenebilirsiniz korkunuzu

bende köpeklerden cok korkardim.Hatta isirdi da beni.Ortaokula kadar okula giderken sürekli köpekler kovalardi.Ta ki ablam eve 3 aylik yawru bir köpek alana kadar evin içinde koltuklarin üstünde gezinirdim daha neler neler ama ona ödül mamalarini yedirmeye çalisirak birazfa ablamin gaziyla alistim simdi sokaktaki hicbir kopekten korkmuyorum eskiden mahallenin basindan yolumu cevirirdim simdi ole bir korkum kalmadi sizde ufaktan yawru köpeklerle oynarak yenebilirsiniz korkunuzu

Aynen en mantiklisi bu

bu korkunu sureklı konusmakta seni daha da kotu yapar. bence aklından cıkarmaya calış. sureklı aklına getırmemeye calıs. aklına gelınce o dusunceyı olumlu hale cevır, kotu seyler dusunme.

Iyi aksamlar kk

Evet kopekten cok korkuruyorum 13.14 yaslarina kadarda boyle bi korkum yoktu takii sokaktan gecerken kopegin uzerime dogru kostugunu gorene kadar.o an sok gecirdim ellerimle gozlerimi kapatip bna saldirmasini bekledim biraz gecince parmaklarimi aralayip kopegin durdugunu sonra geri gittini gordum .annemin evine tek basima gelemiyorum cunku burda cok kopek var korkuyorum gerci tek basima olmasamda kopegi gordugum an kalbime carpinti giriyor tir tir titriyorum.esim annem hep bana kiziyolar bu yuzden "bunca insan yoldan geciyo kopek onlara saldirmiyo sanami saldircak" diolar.haklilarda ama elimde degil bu kopek korkusu yuzunden butun hayvanlardan abartisiz soyluyorum kucucuk kelebekten bile korkar oldum sanki surekli bana zarar verecekler gibi hissediyorum.kopek gordugumdr yolumu degistirdigim oluyo.bu durum hem benim hemdr ailemin canini cok sıkıyor ben bu korkuyu nasil yenicem aranizda kopek besleyende vardir eminim nasil onlara korkusuzca dokunabiliyosunuz.bana bi cozum yolu gosterin.

Küçükken 6 yaşındaydım sanırım. Bitane boyumdan büyük bir köpek gördüm ve üzerime gelmeye başlayınca kaçmaya başladım :) köpek aslında oyun oynamak istiyordu ama ben küçüktüm bilmiyordum tabi.. zaman zaman köpeklerin yanından geçerken korkmaya devam ettim. Sonra kim hatırlamıyorum birisi bana köpeklerin yanından geçerken yumruğumu sıkarsan korktuğunu anlamazlar demişti. Bende öyle öyle ordan cesaret bulup yanlarından geçerken korkumu yendim :) şimdi evimde 2 kedi var,köpeklere de bayılıyorum. :) yenebilirsin belki bi travma yaşadın o an o yüzden her gördüğünde panik oluyorsun. Ama zararsızlar inan bana..

Küçükken 6 yaşındaydım sanırım. Bitane boyumdan büyük bir köpek gördüm ve üzerime gelmeye başlayınca kaçmaya başladım :) köpek aslında oyun oynamak istiyordu ama ben küçüktüm bilmiyordum tabi.. zaman zaman köpeklerin yanından geçerken korkmaya devam ettim. Sonra kim hatırlamıyorum birisi bana köpeklerin yanından geçerken yumruğumu sıkarsan korktuğunu anlamazlar demişti. Bende öyle öyle ordan cesaret bulup yanlarından geçerken korkumu yendim :) şimdi evimde 2 kedi var,köpeklere de bayılıyorum. :) yenebilirsin belki bi travma yaşadın o an o yüzden her gördüğünde panik oluyorsun. Ama zararsızlar inan bana..
Aynen travma yasadim bikere kucukken abim beni kopeklere yedirceni soyledi gercekten goturdude elinden kactim bikerede kopek bna dogru kosmaya basladi cok korkmustum bnmde psikolojik destek almam gerekiyor :)))

Aynen travma yasadim bikere kucukken abim beni kopeklere yedirceni soyledi gercekten goturdude elinden kactim bikerede kopek bna dogru kosmaya basladi cok korkmustum bnmde psikolojik destek almam gerekiyor :)))

Aa ama korkmakta gerçekten haklısın canım.. yaptığı çok kötü birşey :KK43: tabi ki korkarsın..
"psikolojik destek al" :))))

Sende gebesin.ben 7 aylik gebeyim karnimin alt kismi uzaninca ve etrafima donunce cok agriyor sendede oluyomu oyle bu bnm ilk gebeligim normalmi bu :KK43:
Evet ara sıra oluyor canım senin daha büyük olduğu için normal diye biliyorum ama yine de dr una sormalısın bunu.
Bana genelde uzanınca ağrım oluyor ama çok değil.
Büyüdükçe ağrı olmaya başladı bende de.

Sende gebesin.ben 7 aylik gebeyim karnimin alt kismi uzaninca ve etrafima donunce cok agriyor sendede oluyomu oyle bu bnm ilk gebeligim normalmi bu :KK43:
Bide ani hareketler olunca da oluyor. Sanırım daha dikkatlı destek alarak dönüşler yapmalısın. Ayaklarını karnına doğru birleştirerek dön mesela yan tarafına. Sırt üstü uzanınca da ayaklarını hafif kırparak uzan tam uzanma.

Evet ara sıra oluyor canım senin daha büyük olduğu için normal diye biliyorum ama yine de dr una sormalısın bunu.
Bana genelde uzanınca ağrım oluyor ama çok değil.
Büyüdükçe ağrı olmaya başladı bende de.
Haklisn en iyisi dr gorunmek kipirdayamiyorum dogru duzgun agri yuzunden.

Bide ani hareketler olunca da oluyor. Sanırım daha dikkatlı destek alarak dönüşler yapmalısın. Ayaklarını karnına doğru birleştirerek dön mesela yan tarafına. Sırt üstü uzanınca da ayaklarını hafif kırparak uzan tam uzanma.
Sanirim ani hareketler yaptigim oluyo oyuzdende olabilir

Haklisn en iyisi dr gorunmek kipirdayamiyorum dogru duzgun agri yuzunden.

Ne zamandan beri oluyor bu? Bazen benim kaburgalarımın altlarına bile ağrı giriyor.. anlam veremediğim değişik ağrılarım var :) dra gittiğimde de sormayı unutuyorum herşey normal diyorsa bebek büyüdüğünden oluyor.

Back
X