• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum :(

FusyAsk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
799
1.019
113
İyi akşamlar arkadaşlar..
4 aylık yeni evliyim, normalde çok düzenli regl olurum ama bu ay 1 hafta geciktim.
Korunuyoruz ve bebek 1-2 yıl düşünmüyorduk.
Çalışıyorum yani en azından borçlar bitene kadar düşünmüyorduk. Zaten kendimi hiç hazır hissetmiyorum :(
Test yaptım negatif çıktı, hamilelik belirtilerinden hiç biri yok, sadece bugün sol tarafım da bir ağrı var boşluğumda gibi tam bilemiyorum ama gaz sancısı da olabilir.
Belirtiler olmadan da hamile olabilir miyim?
Valla korkuyorum hiç hazır değilim

Test negatif çıkmış kist filan olabilir bir doktora görün ve korunma yöntemini sağlamlaştır

Test negatif çıkmış büyük ihtimalle hamile değilsindir. Sen yine de kan testi yaptır kesin sonuç alırsın.

İdrar testinin küçük de olsa bi yanılma payı var.
kan testi en güveniliri.

Kan testi yapana kadar ve gebe olmadığından emin olana kadar ilaç kullanımına vs dikkat et.

1 hafta geciktinizse pazartesi sağlık ocağına, ya da yarın özel bir hastaneye kan verin. Kan da gebelik bakılsın. 1 hafta geçtiyse kan testinde yanılma payı yoktur. Hakkınızda hayırlısı ;)

Mevsimsel veya stresten gecikmistir benimde bir hafta erken geldi bi kan testi yaptır için rahat değilse

İnşallah mevsimseldir , pazartesiye kadar olmazsam kan testi yapıtırıcam

Yarin kan testi yaptirin ozel hastanelerde 1 saate kalmadan sonuc cikiyor. Sonrasinda regl gecikmeniz 10 gunu asarsa doktora gorunun bir saglik sorununuz olabilir.

Back
X