Çok korkuyorum..

Hamile kadın özellikle daha çok dikkat etmeli böyle şeylere. Bir hikaye de vardı hatta.
Bir kalem ne kadardır ki? Ya da 3 tane erik?
Aç gözlüyüm diyerek her şeyi çalıp kullanacak mısınız? Çok ayıp.
Bebeğiniz de hırsız olur Allah korusun. Ben çok korkarım böyle şeylerden.

Marketin manav reyonunda bi kadın hapur hupur şeftali yiyodu. Ben bakınca tuhaf tuhaf güzelse alacağım dedi :oha: Yalnız yediğiniz şeftalinin 2 tanesi neredeyse 1 kilo geliyo sizce yanlış değil mi yaptığınız dedim. Sen burda mı çalışıyosun dedi:işsiz:
Yani böyle bişeye tepki göstermek için çalışan mı olmam lazım? Hamileyken hurma alırken esnaf abi bi tane ikram etti "karnındakinin hakkıdır buyur" dedi. Bin kere helallik istedim. Rahatsız hissettim yine de gün boyu. Yemeyin ya. Hadi canınız çekti 1 tane yediniz 3 tane nedir? Polis gelmez evet ama kuralların katı olduğunu bile bile ne gerek var ya? İş yerinde çay bedava diye eve getirmek falan. Tester bile olsa niye gözünüze kalem çekiyosunuz ki bu arada:D elinize hafif sürer bakarsınız tonuna dokusuna baya makyaj yapmışsınız. Bu size ders olsun. Gurbette olmanız bunlara bi bahane değil maalesef.

Dürtü bozukluğu kısmına katılıyorum ayrıca ilgi çekme isteğinin de eşlik ettgni düşünüyorum nerede olursan ol izinsiz 3 erik yesen çok ayıp ama çok büyük bi suç diil yasalar nezdinde ( manen suç tabi ki) siz çok korkuyorum diyerek aslında biraz kurcalanmk istiyosunuz gbi sizi öyle ya da böyle farketsinler diye yaptıgınız da oluyo gbi geliyo

Neden tedavi olmuyorsunuz? Hastane kaydı olsun olmasın tedavi olun. Böyle başınıza iş açmaya devam edersiniz yoksa.
Size basit gibi geliyor olabilir ama iş yerindeki bedava çay iş yerinde bedava. Onu bile alıp eve götüremezsiniz.

Ayrıca tester olan hiçbir şeyi kullanmayın. Özellikle göz kalemi, ruj ya da roll-on tarzı kapatıcı ya da fondötenleri. Çok sağlıksız, üstelik hamilesiniz.

Kadın hamile alt tarafı erik yemiş.Olabilir.herkes hata yapar.Ama çok üstüne gidiliyor gibime geldi.Sanki banka soymus.Millet kamyon kamyon para yurutuyor.Keske onlarada boyle tepki verilse.Belliki rahatsız ve üstüne üstlük birde hamile.biraz anlayışlı ve kırıcı olmayan yorum yazılması daha doğru bence.

Herkesde hemen linç moduna geçmiş yok tedavi ol falan abartmayın ben çok görüyorum marketin ortaya yigdigi kuruyemisi çatır çutur yiyen yada meyvelerden alan devamlı yaptığınız bişey değilse takmayın bu kadar kafanızda kurmayin

Kadın hamile alt tarafı erik yemiş.Olabilir.herkes hata yapar.Ama çok üstüne gidiliyor gibime geldi.Sanki banka soymus.Millet kamyon kamyon para yurutuyor.Keske onlarada boyle tepki verilse.Belliki rahatsız ve üstüne üstlük birde hamile.biraz anlayışlı ve kırıcı olmayan yorum yazılması daha doğru bence.
Hamile olanlar akıl sağlığını yitirmiyor veya işlediği suclardan muaf olmuyor hanimefendi. Hirsiza hırsız demek için banka soymasi gerekmez. Böyle ufak tefek şeylere ses cikarmazsak yarın daha büyüğünü yapmayacaginin garantisini verebilir misiniz ?

Herkesde hemen linç moduna geçmiş yok tedavi ol falan abartmayın ben çok görüyorum marketin ortaya yigdigi kuruyemisi çatır çutur yiyen yada meyvelerden alan devamlı yaptığınız bişey değilse takmayın bu kadar kafanızda kurmayin

Bunu başkalarının da yapması olayı normalleştiriyor mu?

Marketin sahibi olunmadığı sürece yapılan şey tek kelimeyle "hırsızlık" . Kaç kişinin yaptığı önemli değil.

Merhaba,
Bugün başıma çok kötü bir şey geldi.Çok pişmanım ve korkuyorum.Bir senedir yurtdışında yaşıyorum. Bugün bir markete girdim. Makyaj malzemesi bölümünde testerlar vardı ama ben tester olmayan bir göz kalemini alıp gözüme çektim. O sırada güvenlik koşarak geldi , bu tester değil kullanmak yasak ödemek zorundasın dedi. Ben de, tamam öderim dedim. Kasada öderken güvenlik gelip kasiyerden kopya fiş istedi. Ödeyip güvenliğin yanına gittim. Ben bunu ödedim, neden fiş aldınız dedim. Sorun yok, bu fişi saklamak zorundayız dedi. Nakitle ödemiştim bu arada.

Aynı marketten 7 ay önce meyve bölümünde 3 tane erik yemiştim. Biliyorum çok ayıp bir şey yaptığım ama o an param yoktu yada hatırlamıyorum.
Yurtdısında kurallar çok katı olduğu için, şuan gerçekten çok korkuyorum. Polıs kapıma gelır mı bilmiyorum...

Zaten cok mutsuzum, buraya alisamadim, ama turkiyeye donme ihtimalim yok, esim burda kalmak zorunda, dilini bilmiyorum, oturma iznimi yenilemeye gittigimde bile polisler kopek gibi davraniyor, yapayalnizim

Hiç olmazsa milletimiz için yapmasanız şunu, belki abartı gelecek ama yurtdışında çok daha özenli davranıyorum, daha nazik, daha güleryüzlü, çünkü orda senin adın Türk, sen birşey yaptığın zaman Türkler şöyle, Türkler böyle deme hakkını elde edecek insanlar.
Sizin gibi hareket edenler yüzünden, heryerde kendi dürtülerini kurallardan önce işletenler yüzünden yurtdışında ismimiz çok parlak değil.

Işte zaten sorun şu ku marketin ortasına adı üstünde satılmak için yığılan çerezler parası ödenmeden çatur çutur yenmez ya da erik ya da her neyse ne olduğu fark etmez. Parası ödenmeden, yenmez, kullanılmaz.

çok normal çünkü manavdan erik çalmak.

Cok bedavacisiniz. Tester oldugunu nasil bilmiyorsunuz? Ustunde tester yazar veya diger kalemlerden ayri biyerdedir. Ayrica kalemlerin kapaklari ambalaji olur genelde, ambalaj yoksa bile bir bant koyarlar. Bu kadar dikkat ediliyorsa onu da dusunmuslerdir. Diyelim ki yoktu bant filan yaptiginiz ne ayip. Ya farkedilmeseydi ve biri o urunu satin alsaydi? Kullanilmis urunu siz almak istermiydiniz.

3 erik yemismis. Isterse ceyrek olsun. Çalmissiniz basbaya. Bu nasil bir rahatlik boyutu artik...

Kadın eriği yedi ay önce yemiş hamiledeğilken yani. Göz kalemini hamile ikrn kullanmış

Back
X