Çok korkuyorum :(

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.677
16.091
298
Slm arkadaşlar,
32 haftalık hamileyim.Bazen çok sık kasılıyor karnım bazen de hiç.normal karşıladım ben bunu ama doktor iki gün önce nst de sancın çıkmış yatış yapalım dedi,ağrım yok bu arada.Özel hastane olunca yatış için bahane arıyorlar diye düşünerek yatmayı kabul etmedim.Meğer Ciğer geliştirici iğne serum fln bişeyler yapıyorlarmış,neyse..Hemen devlete gittim orda Sancı çıkmadı.Sancı bi çıkıyo bi çıkmıyo.Yarın kendi doktoruma yine gidicem nst için çağırmıştı.

Sonraki nst de Sancı çıkmadı ama internette okuduğum bazı erken doğum hikayeleri beni korkuttu.

Sancının bir çıkıp bir çıkmaması neyi ifade ediyo ???? Bu durum normal midir ????

Yarın da Sancı çıkarsa yatış yapsam mı çok korkuyorum kuzum erken gelir de bişey olursa diye Allah korusun.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Korkmayın. O tarz kasılmalar olabiliyor. Brixton hicks kasılmaları deniyor. İnternette biraz araştırın isterseniz, yaşadığınıza uyuyor mu diye. Benim de 34. haftada nst de sancılarım çıkmıştı. İğne vs yapılmıştı. 39. haftada Doğum yaptım. Genellikle pek önemli olmuyor yani. Kendinizi korkutmayın. Rahat olmaya çalışın. Tabi güvendiğiniz bir doktora görünmelisiniz yine de. Doktorunuz ne derse o. Ama sizi takip eden doktor dışında başka doktora güvenip yatış yapmayın derim. Benim de kasılmam var diye gittiğim bir hastanede adam bebeği alacaktı ona bıraksak. Halbuki daha erkendi.

Canım internetten bilgi araştırma fazla çünkü sivilceler var diye baksan kanser teşhisi koyuyor.
Yarın mutlaka mat ye gir ve doktorunun söylediği şekilde hareket et bence. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin insallah

Lütfen öncelikle internet araştırmasını bırakın bende 5haftalık hamileyim öğrendiğimden beri beta Hcg değeri araştırmaktan psikolojim bozuldu doktorunuzu az çok tanımışsınızdır para göz mü anlarsınız başka doktorada gitmeniz iyi olmuş yinede sizi takip eden doktora güvenin. Allah sağlıkla kavuştursun

Iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.18.haftaya kadar leke ve kanamam oldu ondan beri her şey yolundaydı ne seviniyordum.Şimdi bu Sancı işi Kafamı karıştırdı.Vaktinde ve saplıkla gelsin diye dua ediyorum Allah'a sığındım.Bakalım Yarin ne çıkacak çok merak ediyorum

Benim sancim çıkmadı nisanimin yarisi gelince dr doguruyorum diye yatış verdi.cok kızmıştım.ne isim var burda diye serum bag olmustu sanki tasma ile oraya bağladılar o akşam beni.bişeyim yok diyordum.ciğer geliştirici vurundum.samki boşa ilac yüklüyor lar gibi gelmişti.çünkü serumu boşuna bağlamışlar bize odadaki hamileler olarak catlayacaktik ates yaptı
Yazık yavrumda o zaman maraton koşucusu gibi döndü durdu.içimde.hatta doz yuksekken karnima vurduruyordu ayaklarini.170 e dayandi kalbi.meger doğacakmış o geliyorum sinyali imiş.sonra çıktım hastaneden.serum bitince midem ağrıdı gaz yapti.o günden sonra bebeğim iyice mideme dayandi.geyirme hickirik ayni anda yasıyordum.midem yaniyordu.acıkınca yanan mide ile yiyordum.ciğer gelistiriciyi illa olun.hastane maceramdan bi hafta sonra 36+5 de dogum yaptım sezeryanla.

Sağlıkla ve vaktinde alalım kucağımıza inşallah hamilelik çok stresli bişeymiş

Gözünüz aydın darısı Başıma saplıkla büyütün.Bana Güzelce anlatsaydı yatınca ne Tedavş uygulayacaklarını ikna olurdum.İğne olayını da yine nette öğrendim Yarin bunu mutlaka isticem.Orda yatmayıp iğneyi olup çıksam olur mu acaba ?

Ben de cevap vermiş olacağım ama olur tabi ki. Ben iğne olup çıkmıştım. Eve gelmiştim. Serum da vermişlerdi kasılmaları durdursun diye.

Yatmak insanı daha hasta hissettiriyor.ben dogumdan bi hafta önceki yatisimda bir bayan vardı.burda beklemekten olan sancim gitti demişti.dogum şekli içinde kafanizda kurmayin bu haftalarda inşallah sağlıkla gelecek

Yatmak insanı daha hasta hissettiriyor.ben dogumdan bi hafta önceki yatisimda bir bayan vardı.burda beklemekten olan sancim gitti demişti.dogum şekli içinde kafanizda kurmayin bu haftalarda inşallah sağlıkla gelecek
Aynen öyle .İlk dört ay içinde kanama sebebiyle iki defa yattım ve çok gerildim ayni hisleri yaşamayı istemiyorum ama çok gerekliyse katlanırım mecburen

Doktorunuza onunla Doğum yapacak kadar güveniyorsanız görüşlerine de güvenin. Kendi kendinize karar alıp da sonra pişman olmayın. 2. doktor görüşü de alın tabi içiniz rahat etsin istiyorsanız.
Son 3 ayda görülen sıradan kasılmalar olsa doktor zaten yatın demezdi. Bende de oluyordu o kasılmalar ama normal hayatıma devam ettim, gerçek sancı 39. haftada oldu.

yarın da Sancı çıkarsa yatış derse yatarım itiraz ettiğime pişman oldum

Ay gebelik dönemim geldi aklıma.
Ne heyecanlı oluyo ilk gebelikler.
Ben 24.haftadan itibaren aşırı kasılma sebebi ile ara ara hastanede yattım.
27.haftadan itibaren nst de sancı çıkmaya başladı ama mesela tek sancı ve 70düzeyinde.
36.haftaya kadar adalat diye bi ilaç var onu kullandım.
Sancım bi çıkıodu bi çıkmıuodu.
Erken doğurcam sandım hep.
39+4te zorla aldık içerden prensesi.
Doktorunuz ne diosa onu dinleyin ki riskli haftayı geçmişsiniz/
Dktorum 28.haftadan sonra artık korkma demişti

Benim de sizin gibi ilk 15 hafta lekelenmem kanamam olmustu ilaca ragmen, 32-33 gibi sancilarim basladi, brixton hickstir dedim doktor oldugum halde dikkate almadim, 34+5 te sancim duzenli ve sik oldu ve doktora gittim 4,5 cm acikligim vardi, hemen yatis yapildi ve 26 saat sonra dogum yaptim tabii ki bu arada akciger gelistirici falan yapildi
Lutfen doktorunuzu dinleyin sancinin erken asamasinda aciklik yokken ilaclarla sancilar durdurulabilir
Yarin da sanciniz cikarsa lutfen yatis yapin, cocugunuzun sagligi sizin hastanede stres olmanizdan daha onemli

benimde 32. haftamda sancim cikmisti nst de ve ben hissetmistim zaten. hani cok koşarsın dalağın şişer ya öyle bi ağrım vardı. devlet hastanesindeydim hatta doktor serum yazdı sancı icin ama bana serum takmayi unuttular sonra yine nstye soktular bu sefer sanci cikmayinca eve gonderdiler yolda yine sancim tuttu mesela ama bisey olmadi sükür. her ihtimale karsı bence para vermek istemiyosaniz devlet hastanesinde yaptirin islerinizi.
bisey olmaz bence hazirlik sancilari bunlar ama tedbirli olmakta yarar var.
banada sanci cok girer ama daha gelmedi bidik

Mutlu sonla bitmesine çok sevindim :) güle güle büyütün benşm de öyle bir var bir yok.

Evet Haklısınız kendimi bayağı sorguladım Pişmanlık duyuyorum bu Yüzden.Bebeğiniz küvezde kaldı mi sonra ? Güle güle büyütün
Siz ağrıları hissediyor muydunuz ben hissetmedim belki onda bu Rahatlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…