çok korkuyorum

Tatsta

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
62
32
8
istanbul
merhaba arkadaşlar ben 6+1 haftalık hamileyim. daha bebeğimin kalp atışlarını bile duymadım. yarın doktor kontrolüm var ama ben çok korkuyorum... ya bebeğim canlanmadıysa ya hiç bir büyüme olmadıysa... sigara kullanıyordum hamileliğimi öğrenene kadar. son 1 haftadır günde 2 ya da 3 tane yarım içtim hata yaptım biliyorum.. 3 sene bebek sahibi olmayı bekledik en sonunda rabbim nasip etti bize, inşallah sağlıkla alırım kucağıma.. sizde deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim...

merhaba arkadaşlar ben 6+1 haftalık hamileyim. daha bebeğimin kalp atışlarını bile duymadım. yarın doktor kontrolüm var ama ben çok korkuyorum... ya bebeğim canlanmadıysa ya hiç bir büyüme olmadıysa... sigara kullanıyordum hamileliğimi öğrenene kadar. son 1 haftadır günde 2 ya da 3 tane yarım içtim hata yaptım biliyorum.. 3 sene bebek sahibi olmayı bekledik en sonunda rabbim nasip etti bize, inşallah sağlıkla alırım kucağıma.. sizde deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim...
Sigarayı sakın ağzına sürme bak kaç yıllık hasret :( kim ne derse desin o korku heyecan bitmez kendimden biliyorum..inşallah yarın hayırlısı ile kalp atışlarını duyarsınız inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın

Merhabalar,tebrik ederim.
Ben 6+4 te kalp atışını gördüm bir hafta sonra da duydum. Stres yapmayın iyi düşünün iyi olsun

6 hafta kalp atışı için erken bir dönem öyle hevese kapılıp husrana uğramayın gayet normal duyulmazsa dikkat edin yapacak hic bir şeyiniz yok. Insallah her seý yolunda gider. Bana 8 haftayken gel demislerdi.

6 hafta kalp atışı için erken bir dönem öyle hevese kapılıp husrana uğramayın gayet normal duyulmazsa dikkat edin yapacak hic bir şeyiniz yok. Insallah her seý yolunda gider. Bana 8 haftayken gel demislerdi.
insan bir an önce duymak istiyor sanırım... yeter ki sağlıkla kucağıma alayım başka bir isteğim yok

8 haftalıkken duyuluyor. 6.haftada kalp atışı görülebilir sadece doktorun anlayacağı şekilde ama siz duyamayabilirsiniz 8.haftaya kadar.

Ben 6+4 ‘te duymuştum. Hastanelerdeki cihaza göre de değişiyor sanırım. Duymazsan üzülme bekle çünkü 8’e kadar beklenebiliyormuş. Sigara konusunda vicdanının sesini dinle sakın içme lütfen kendine de bebeğine de bunu yapma:KK20:

insan bir an önce duymak istiyor sanırım... yeter ki sağlıkla kucağıma alayım başka bir isteğim yok
canım bebek daha oluşmamışken kese ve bebek haftası farklı olabilir oyuzden kese değilde bebeğin kendisi 6haftalik olurken duyuluyor.ama bazen benek oluşmamışken keseyi ölçüyorlar.eger yarın duymazsan sakın korkma erken daha

aklınızı ve yüreğinizi böyle korkularla bunaltmayın. İnşallah sağlıkla mutlulukla kucaklarsın çoçugunu

arkadaşlar bebeğimin kalp atışlarını duyduk:))) hayatımda duyduğum en güzel sesti diyebilirim... desteğiniz için teşekkürler hepinize

Canım 8. Haftanın içinde alttan muayene ile duyuldu benimki de ancak. Şuan erken gibi seninkisi telaş yapma , sağlıkla geçer insallah

Back
X