Allah şifa versin. Umarım tez zamanda iyi olur bebişinizKonularımi okuyanlar bilir . 28 haftalık premature Doğan bir bebeğim var . Yarın Allah'ın izniyle amaliyat olacak kasık fıtığindan . Doktor hiç bir zaman insanın içini rahatlatacak birsey söylemiyor. Çocuğum yoğun bakımda yatarken de çok yıprandık . Her gün kötü şeyler söyledi önce sonra durumundan bahsetti . Amaliyati yapılıcak yine yoğun bakıma alinicak önce dedi doktoru . Beni de alırlar mı çocuğum cikinca nasıl olucak öyle gerginim ki. Dualarınızı esirgemeyin? Kimin duası belli olur bilinmez .
Konularımi okuyanlar bilir . 28 haftalık premature Doğan bir bebeğim var . Yarın Allah'ın izniyle amaliyat olacak kasık fıtığindan . Doktor hiç bir zaman insanın içini rahatlatacak birsey söylemiyor. Çocuğum yoğun bakımda yatarken de çok yıprandık . Her gün kötü şeyler söyledi önce sonra durumundan bahsetti . Amaliyati yapılıcak yine yoğun bakıma alinicak önce dedi doktoru . Beni de alırlar mı çocuğum cikinca nasıl olucak öyle gerginim ki. Dualarınızı esirgemeyin? Kimin duası belli olur bilinmez .
Çok geçmiş olsun. İyi haberler alacaksınız buna inanın.Konularımi okuyanlar bilir . 28 haftalık premature Doğan bir bebeğim var . Yarın Allah'ın izniyle amaliyat olacak kasık fıtığindan . Doktor hiç bir zaman insanın içini rahatlatacak birsey söylemiyor. Çocuğum yoğun bakımda yatarken de çok yıprandık . Her gün kötü şeyler söyledi önce sonra durumundan bahsetti . Amaliyati yapılıcak yine yoğun bakıma alinicak önce dedi doktoru . Beni de alırlar mı çocuğum cikinca nasıl olucak öyle gerginim ki. Dualarınızı esirgemeyin? Kimin duası belli olur bilinmez .
Geçmiş olsun Allahım şifalar versinKonularımi okuyanlar bilir . 28 haftalık premature Doğan bir bebeğim var . Yarın Allah'ın izniyle amaliyat olacak kasık fıtığindan . Doktor hiç bir zaman insanın içini rahatlatacak birsey söylemiyor. Çocuğum yoğun bakımda yatarken de çok yıprandık . Her gün kötü şeyler söyledi önce sonra durumundan bahsetti . Amaliyati yapılıcak yine yoğun bakıma alinicak önce dedi doktoru . Beni de alırlar mı çocuğum cikinca nasıl olucak öyle gerginim ki. Dualarınızı esirgemeyin? Kimin duası belli olur bilinmez .
İnşallahÇok geçmiş olsun Allahım şifalar versin. Minicik bebekler bizden daha güçlüler. Kolay bir ameliyat bildiğim kadarıyla. Allahın izniyle girer çıkar merak etmeyin
İnşallah en kısa zamanda iyileşir çocuğunuz, rabbim yardımcınız olsunKonularımi okuyanlar bilir . 28 haftalık premature Doğan bir bebeğim var . Yarın Allah'ın izniyle amaliyat olacak kasık fıtığindan . Doktor hiç bir zaman insanın içini rahatlatacak birsey söylemiyor. Çocuğum yoğun bakımda yatarken de çok yıprandık . Her gün kötü şeyler söyledi önce sonra durumundan bahsetti . Amaliyati yapılıcak yine yoğun bakıma alinicak önce dedi doktoru . Beni de alırlar mı çocuğum cikinca nasıl olucak öyle gerginim ki. Dualarınızı esirgemeyin? Kimin duası belli olur bilinmez .
Amin inşallahİnşallah en kısa zamanda iyileşir çocuğunuz, rabbim yardımcınız olsun
Amin inşallah rabbim bütün hastalara şifa versin çok zor30 haftalık doğum yaptım.
32 gün yoğun bakımda kaldı kızım.
Duygularınızı anlıyorum.
Doktorlar ne yazık ki çok olumlu konuşmaya yanasmiyorlar. Bize de biradaki tüm çocukların hayati riski devam ediyor çıkana kadar ama Allah'ın mucizeleri çoktur inanın umutla süt sağin demisti.
Rabbım sifa versin. Hayirla kavuştursun inşallah.
Benim oğlum da 26 haftalık.Doktorlar olumlu konuşmayı sevmiyorlar hele yoğun bakımda asla.Konularımi okuyanlar bilir . 28 haftalık premature Doğan bir bebeğim var . Yarın Allah'ın izniyle amaliyat olacak kasık fıtığindan . Doktor hiç bir zaman insanın içini rahatlatacak birsey söylemiyor. Çocuğum yoğun bakımda yatarken de çok yıprandık . Her gün kötü şeyler söyledi önce sonra durumundan bahsetti . Amaliyati yapılıcak yine yoğun bakıma alinicak önce dedi doktoru . Beni de alırlar mı çocuğum cikinca nasıl olucak öyle gerginim ki. Dualarınızı esirgemeyin? Kimin duası belli olur bilinmez .
Insallah sagsalim cikar cocugunuzKonularımi okuyanlar bilir . 28 haftalık premature Doğan bir bebeğim var . Yarın Allah'ın izniyle amaliyat olacak kasık fıtığindan . Doktor hiç bir zaman insanın içini rahatlatacak birsey söylemiyor. Çocuğum yoğun bakımda yatarken de çok yıprandık . Her gün kötü şeyler söyledi önce sonra durumundan bahsetti . Amaliyati yapılıcak yine yoğun bakıma alinicak önce dedi doktoru . Beni de alırlar mı çocuğum cikinca nasıl olucak öyle gerginim ki. Dualarınızı esirgemeyin? Kimin duası belli olur bilinmez .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?