Çok korkuyorum ??

Arkadaşlar 16 yaşımda 100 kiloyum cok utanıyorum sürekli yatıyorım her şeye üşeniyorum böyle giderse üniversitede kazanamıcam napıcam bilmiyorum
16 yasinda bunu mu dusunuyorsun ? Pes yani.Ne alaka ya ilerde cocugun olacak mi bakalim.Evlendi cocugu bulduda kızı oglanı kaldı.Sen derslerine calis universite kazanamicam diye dusunuyorsun gelmis cocuk yasta cocuk diyorsun.Git ders calis.

16 yasinda bunu mu dusunuyorsun ? Pes yani.Ne alaka ya ilerde cocugun olacak mi bakalim.Evlendi cocugu bulduda kızı oglanı kaldı.Sen derslerine calis universite kazanamicam diye dusunuyorsun gelmis cocuk yasta cocuk diyorsun.Git ders calis.
İlerisini düşünüyorum ben

İlerisini düşünüyorum ben
Suan bunu dusunmen icin sebebin ne ? Erkenden evlenmeyi falan mi dusunuyorsun.Ayrica kiz takintin nedir .Bu neyin zihniyetidir.Bi yasa bakalim neler goreceksin.İleriyi dusununce ne geciyor eline.Neyi engelleyecksin neyi degistreceksin onu dusun .Mesela hayatini nasil duzene koyarsin bos bos gecirmek yerine neler yapabilirsin.

Allah başka dert vermesin.
Doğmamış çocuğa don biçmek derler ya seninki tam olarak o.
Belkide hiç çocuğun olmayacak nereden biliyorsun?

Arkadaşlar ilerde kızım olmazsa erkek çocuğu dogurursam diye çok korkuyorum gece rüyalarıma giriyor erkek çocuğum olursa naparin atılmaz da diye çok korkuyorum ya kızım olmazsa
Yasın daha kucuk, bunu dusunmen ıcın erken, ayrıca neden korkuyorsun öcü mü erkek cocuk, belki kız cocuktan daha hayırlı olur belli mi olur, vaktı geldıgınde hayırlısını dıle

Back
X