Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ilerde kızım olmazsa erkek çocuğu dogurursam diye çok korkuyorum gece rüyalarıma giriyor erkek çocuğum olursa naparin atılmaz da diye çok korkuyorum ya kızım olmazsa
16 yasinda bunu mu dusunuyorsun ? Pes yani.Ne alaka ya ilerde cocugun olacak mi bakalim.Evlendi cocugu bulduda kızı oglanı kaldı.Sen derslerine calis universite kazanamicam diye dusunuyorsun gelmis cocuk yasta cocuk diyorsun.Git ders calis.
16 yasinda bunu mu dusunuyorsun ? Pes yani.Ne alaka ya ilerde cocugun olacak mi bakalim.Evlendi cocugu bulduda kızı oglanı kaldı.Sen derslerine calis universite kazanamicam diye dusunuyorsun gelmis cocuk yasta cocuk diyorsun.Git ders calis.
Arkadaşlar ilerde kızım olmazsa erkek çocuğu dogurursam diye çok korkuyorum gece rüyalarıma giriyor erkek çocuğum olursa naparin atılmaz da diye çok korkuyorum ya kızım olmazsa
Yasın daha kucuk, bunu dusunmen ıcın erken, ayrıca neden korkuyorsun öcü mü erkek cocuk, belki kız cocuktan daha hayırlı olur belli mi olur, vaktı geldıgınde hayırlısını dıle