• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5.gün embriyosu transfer günüyle 2.gün bakar mısınız

iberfff

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2025
285
87
13
26
Kızlar pazartesi transfer oldum dün gece şiddetli kasık ağrısıyla uyandım normalde göğüslerimde hassasiyet vardı şimdi hissetmiyorum ve karnıma kramplar giriyor korkuyorum bana yardımcı olur musunuz ilk transferim 😞

Kızlar pazartesi transfer oldum dün gece şiddetli kasık ağrısıyla uyandım normalde göğüslerimde hassasiyet vardı şimdi hissetmiyorum ve karnıma kramplar giriyor korkuyorum bana yardımcı olur musunuz ilk transferim 😞
İlaçlardandır canım kasık ağrında göğüs argında. Daha 2 gün olmuş telaş etme daha ne belirti ne belirtisizlik için çok erken

İlaçlardandır canım kasık ağrında göğüs argında. Daha 2 gün olmuş telaş etme daha ne belirti ne belirtisizlik için çok erken
Bir ton ilaç kullanıyoruz hepsinin yan etkisi ayrı ayrı bilemiyoruz ki çünkü herkeste farklı oluyor gebelik belirtilileri

İlaçlar yapıyor canım özellikle progestan fitil regl olacak gibi ağrı yapıyor. Dinlenip ayaklarını sıcak tutmaya çalış

Back
X