Çok korkuyorum

mutluolmakistiyorumm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2023
89
-3
1
25
Kızlar bugün elisa testi vermek için sağlık ocağına gittim. Benim boy kilo işte adet düzenim ve birlikteliğimin olup olmadığını sordular. 5-6 ayda bir bu soruları düzenli olarak soruyorlar. Ben de söylemek durumunda kaldım. Korunup korunmadığını sordu. Dedim geçmişte yaşadım şu an öyle bir şey yok. Bunları sisteme geçerler mi yoksa ailemin bi şekilde haberi olur mu, kulağına gider mi endişeliyim açıkçası??? Geçmişte birtakım şeyler yaşadım :( Çok pişmanım canım yanıyor zaten bu durumdan birde ailem öğrenirse mahfolurum ben

Kızlar bugün elisa testi vermek için sağlık ocağına gittim. Benim boy kilo işte adet düzenim ve birlikteliğimin olup olmadığını sordular. 5-6 ayda bir bu soruları düzenli olarak soruyorlar. Ben de söylemek durumunda kaldım. Korunup korunmadığını sordu. Dedim geçmişte yaşadım şu an öyle bir şey yok. Bunları sisteme geçerler mi yoksa ailemin bi şekilde haberi olur mu, kulağına gider mi endişeliyim açıkçası??? Geçmişte birtakım şeyler yaşadım :KK43: Çok pişmanım canım yanıyor zaten bu durumdan birde ailem öğrenirse mahfolurum ben
E nabızda sonuçlar çıkıyor.

Geçende buna benzer bir durum okudum başka yerde.
Ailenin kulağına nasıl gitsin? Suç değil mi sizin hasta bilgilerini onunla bununla paylaşmak? Başlarına neden bela almak istesinler?
Ki türkiyede yaşıyoruz, bekarsın ve yaşanmışlığın var. Ailenin duyması durumunda sıkıntı olabileceğini zaten düşünmeleri gerek ve düşünüyorlarda

Back
X