• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum

aylin_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
8
0
86
35
Adana
slm.benim bir derdim var.bana yardim etseniz cok sevinirim.benim sevmediyim biri beni deli gibi seviyor. bende ona 17yasimdayken evet demisdim. ama kisa sure sonra anladimki ben onu sevmiyorum. ayrilmamizada izin vermiyor .1.5 yildi birlikteyiz .onunda 20 yasi var .ona soliyorumki seni sevmiyorum ama nafile..cok cabaladim ayrilsin beni terk etsin diye ne yapsam bosuna .ya benimsin ,yada kara topraginsin diyor.oldururum seni diyor .ne yapacagmi bilmiyorum.her kese beni sevdiyini soliyor.evdekilerde benim o cocukla olmami istiyor . ama ben onunla ayni hayati paylasamam. nasil ayrila bilirim yardim ediniz lutfen .

çocuk sana bağlanmış saptantı haline gelmiş ailen biliyor sanırım durumu söyle ailene istemiyorum de telefonlarına cevap verme sen ayrılmayı dene

öncelikle korkmaman gerekiyor ama tabi bu kişiyi sen daha iyi tanıyosun!a.spsikopat mı, takıntılı mı daha iyi bilirsin!onu sevmediğini, yapamadığını güzel bir dille anlatmayı denedin mi?...:sm_confused:

ne demek ayrılmıyor.
madem zaten ailenizde onunla olmanızı istemiyormuş; burada yazdıklarının aynısını ailenize de anlatın..

ailene söyle bence istemediğini onu sevmediğini ayrıca seni tehdit ettiğinide .. seni zorla verecek değiller ya ona..ailende ona göre tedbir alır.. çok üstelemeye devam ederse tehditleri gidip savcılığa başvurursun tehditler aldığını söylersin.... korkma havlayan köpek ısırmaz demişler seni tehdit ederek bırakmanı engellemeye çalışıyo saplantı olmuş onda

hiç sevmem böyle yapışkan tipleri
doğru dürüst anlatmaktan anlamıyorsa
savcılığa suç duyurusunda bulun sevgilinide söyle suç duyurusunda bulunduğunu
belki korkup vazgeçer dağ başında mı yaşıyoruz ne demek
seni öldürürüm bir insan öldürmek bu kadar kolay mı yahu

canım yazını çok zor okudum.anladığım kadarıyla cevap veriyorum.kötü bir tabir ama dışarıda her havlayan köpeğe çıkıp bakmıyoruz camdan değil mi.korkma bir şey yapamaz.ama tedbiri elden bırakma.ne bileyim onunla bir yere giderken falan mutlaka birilerinin haberi olsun.yavaş yavaş soğut kendinden.sen istemeden olmaz ki böyle işler.

arkadasin yasadigi yer adana bisi olmaz demeyin kizlar adana erkekleri biraz daha farkli olur asarim keserim daha fazla olur yani.
sen bu adamdan kurtulmak istiyorsan ailene durumunu guzelce aciklayip onlardan destek almalisin.

hadi ya
dağ başında mı yaşıyorsun kuzum sen?
çocuk ruh hastası,insan sevdiğine hiç kıyabilir mi?
yapma allah aşkına
seni takıntı yapmış
insan da biraz gurur olur,
karşılık göremediği birinde niye ısrar eder ki?
ailenle konuş en kısa zamanda..kızsalarda bağırsalarda ailen onlar senin
ne olur ne olmaz önleminizi alın..

Son düzenleme:
ay ne bu arabesk laflar..
ya benimsin,ya toprağın...
istenmediğini bile bile nasıl vazgeçemiyor anlamıyorum...
siz en başta yapmışsınız hatayı,1,5 yılınızı ona vermişsiniz,şimdi kalkıp ayrılalım dediğiniz zaman,demek ki kolay olmayacak...
bir büyünüzden yardım alın,annenizle konuşun mesela,
istemediğinizi söyleyin,zorla evlendirecek değiller ya...
çocukla da siz değil,konuştuğunuz kişi muhatap olsun,
madem biliyorlar...
sevgiler...

bu arada hiç korkam canım...
kendine dikkat et ve yalnız başına
o çocukla görüşmeye gitme sakın...
telefonlarına da çıkma,yavaş yavaş
umudu keser belki...

ne yapsamda alinmiyor.benimsin deyip duruyor.ne etsemde diyorki seni her halinle seviyorum. bize nisanda annesiyle babasini gondermek istiyor.ben diyorum ki olamaz.hemen beni istemiyorsun ona gore istemiyorsun diyor.bende diyorum ki evet istemiyorum.ama diyorki istesen de istemesende benim olmalisin.

normal değil bu adam canım...
bir şekilde bu konuştuklarınızı,onun cevaplarını annenize söyleyin..
herhalde sizi bile bile ateşe atmayacaktır...

çocuk sana bağlanmış saptantı haline gelmiş ailen biliyor sanırım durumu söyle ailene istemiyorum de telefonlarına cevap verme sen ayrılmayı dene

ne yapsam fayda etmiyor. nisanda annesi ve babasi gonderecekmis . istemiyorum diyorum. istesen de istenesende benimsin diyor. numarami degistiriyorum buluyor. kapimiza geliyor

ne yapsamda alinmiyor.benimsin deyip duruyor.ne etsemde diyorki seni her halinle seviyorum. bize nisanda annesiyle babasini gondermek istiyor.ben diyorum ki olamaz.hemen beni istemiyorsun ona gore istemiyorsun diyor.bende diyorum ki evet istemiyorum.ama diyorki istesen de istemesende benim olmalisin.

canım niye korkuyosun korkma bir şey yapamaz
o kadar kolay değil
biliyorum ben bu asarım keserimleri
bir arkadaşımın sevgiliside böyle yapıyordu aynen
kaçırırım seni kimseye yar etmem falan
ama sonunda paşa paşa vazgeçti olur mu öyle şey ya
ailene anlat istemediğini söyle aile büyüklerinden biri çeksin karşısına konuşsun
ha olmadı yine mi devam ediyor
o zaman git savcılığa suç duyurusunda bulun
hiç bir şey yapamaz korkma sen

canım niye korkuyosun korkma bir şey yapamaz
o kadar kolay değil
biliyorum ben bu asarım keserimleri
bir arkadaşımın sevgiliside böyle yapıyordu aynen
kaçırırım seni kimseye yar etmem falan
ama sonunda paşa paşa vazgeçti olur mu öyle şey ya
ailene anlat istemediğini söyle aile büyüklerinden biri çeksin karşısına konuşsun
ha olmadı yine mi devam ediyor
o zaman git savcılığa suç duyurusunda bulun
hiç bir şey yapamaz korkma sen
savciliga suc duyurusunda bulunsamda bir faydasi yok cunki kendisi cok zengin.

kendimden sogutamiyorum. bana soliyorki bitti tamam senin istedigin gibi olsun. 5 dk sonra ariyorki , ben sensiz yaapamam. ayrilamam. okuldan arkadaslarimida tehdit ediyor o benim sevgilim onunla konusma diyor.

tamam,ailenin neden istediği anlaşıldı...
zengin olduğu için,siz ne derseniz deyin vazgeçmezler sanırım...
Allah yardımcınız olsun...
mantıksız birşeyle yapmayın lütfen...
sonuçta size zorla kimse birşey yaptıramaz,
siz istemediğiniz sürece...
sevgiler...

allahım ya ..
canım ailen öyle arabesk bir adamla neden olmanı istşyor? sevmiyorsan istemiyorsan bitmiştir...ailen sadist değil ya !!

Back
X