Erkek İnfertilitesi çok korkuyorum

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

zeyno00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
183
39
68
mERHABA ARKADAŞLAR 22 NİSANDA TRANSFER OLDU 3 EMBRİYO 5. GÜDE TRANSFER EDİLDİ 2TANAESİ İYİYDİ BU BENİM 4. DENEMEM ERKEK KAYNAKLI BAŞLADIK BENİMDE YUMURTA KALİTEM VE REZERVİM DÜŞÜK HİÇ OLUMLU SONUÇ ALAMADIK DAHA ÖNCE 2 GÜNDÜR KENDİMİ OLUMSUZA ŞARTLANDIRDIM SANKİ BUDA OLMAYACAK GİBİ ÇARŞAMBA TEST YAPCAM TEKRAR 0 GÖRMEKTEN ÇOK KORKUYORUMM

mERHABA ARKADAŞLAR 22 NİSANDA TRANSFER OLDU 3 EMBRİYO 5. GÜDE TRANSFER EDİLDİ 2TANAESİ İYİYDİ BU BENİM 4. DENEMEM ERKEK KAYNAKLI BAŞLADIK BENİMDE YUMURTA KALİTEM VE REZERVİM DÜŞÜK HİÇ OLUMLU SONUÇ ALAMADIK DAHA ÖNCE 2 GÜNDÜR KENDİMİ OLUMSUZA ŞARTLANDIRDIM SANKİ BUDA OLMAYACAK GİBİ ÇARŞAMBA TEST YAPCAM TEKRAR 0 GÖRMEKTEN ÇOK KORKUYORUMM

canım umutsuz olma allahtan umut kesilmezmiş bizim sınavımızda evlat eşinin deherleri nasılki ilaçla falan tedavi olmadınızmı çünkü o tedavilerde tüp fatda ediyomuş inş oluır canım olmassada allah böyle nasip etmiş dyecehiz rabim ne derse ooo olsun bende çok istiyorum

Rabbim korkularından emin eylesın,gönlünün muradını kucağına versin inşallah..
stres yapma lütfen, çünkü vücudumuzdakı ıkı organ kaslardan oluşuyor biliyorsun..kalp ve rahim,kendını kasarsan bebeğin nasıl tutunacak değil mi?Kalbini ferah tut ve dua et..diğer olumsuz tedavileri unut..bu başka..bu yenı bır tedavi ve yenı bir umut..ınşallah müjdenı okuruz buradan

naptın arkadaşım? nasıl sonuç? kötü bişey söyleme tamam mı?:)

çok saolun teşekkür ederim hepinize 1-2 gün çok ağrım vardı o yüzden psikolojikmen çok kötüydüm oyüzden nete bakamadım ama testim pozitif 150 çıktı Allahım herkese versin bizimkinide tamamına erdirsin inşallah

Back
X