cok korkuyorum :-(

metallive

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
288
7
0
Bursa
Kafayi yemek uzereyim beynim zonkluyor. Eski sevgilim bugun mesajlariyla sok etti beni. Zaten pesimi birakmamisti bugun bizim evin burada beklemis mesajlar atmis ben uyuyordum smsim de yoktu cagri atamadim tehditler savurmus.
Beni oldurecegini bogazlayacggini ecelim olacagini kafami duvarlara vura vura bayiltacagini ilk gordugu yerde oldurecegini okula gelmemem gerektigini gelirsem oldurecegini defalarca soylemis. Yarin da okul var. Cok korkuyorum elim ayagim buz kesti. Carpintilarim basladi.

nasıl yani ya nasıl tehditler savurmuş böyle mesajları silmeyip ailene göstermelisin.

savcılığa şikayet et hemen,meydan verme manyağa.

havlayan köpek ısırmaz canım tavukmu boğazlıyor sadece huzursuzluk vermek istemiştir

Zaten kavgalarimiz bitmiyordu bir turluanlasamadik bende kac kez yipranmayalim anlasamiyoruz diye duzgunce acikladim anlamadi. Bugun yine tartistik geldi eve kadar agladi gitme dedi olmuyor kirginim en azindan biraz zaman gerekli ikimizede dedim cekti gitti meger beklemis beni hep mesajlar atmis yalvaririm in asagi diye ben onu aglarken gorunce sinirlerim bosaldi agladim agladim oyle uyumusum. Bu da in asagi diye yalvarmis bakmis ses yok boyle delirmis

Hemen polise ve savciliga basvur havlayan kopek isirmaz derler ama yinede tedbirini al hatalisin yada degilsin kimse seni bu duruma dusuremez ailenede soyle ve o korksun senden erkekler bi kollarina guveniyor...

Bi Halt Edemez Amacı Seni Korkutmak Sende Onu Korkut Ve Polise Git Mesajları Göster

Kesinlikle polise git okula gitmeden once belki bisey yapacagindan degil ama yinede belli olmaz adam gozunu karartir allah kprusun. Sadece korktmak icin yazdiysa sende polise git ve sende Onu korkut

kesinlikle mesajları silme bence ve polise git ailenle birlikte..

gözü dönmüş ruh hastasının..

ailene msjları göster sonrada savcılığa gidin.derdi ne bu adamın peki?

Böyle psikopatları savcılığa vermekten başka çare yok.
Yoksa güç buluyorlar kendilerinde.

Psikopat galiba
Savcılığa başvurman lazım

havlayan köpek ısırmaz canım tavukmu boğazlıyor sadece huzursuzluk vermek istemiştir

Valla bazıları havlayıp susmuyor ısırıyo da o haberlere çıkanlar da bu tür olaylar.
Korkutmak istemiyorum ama her bu tür olayda aynı şey deniyo ama tedbiri elden bırakmaman lazım.
Ailene söyle.

mutlaka bir büyüğüne söyle okuldan erkek arkadaşlarınla yada kızlı erkekli kalabalık halinde evine gelip git, bulaşmayın böyle abuk subuk insanlar ancak zarar verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…