- Konu Sahibi hygieia208
Çok uzun olmasa da bir süredir forumda yer almaktayım ve benimde sizlerle paylaşmak istediğim bir derdim var. Hiç aklıma gelmezdi ki bir gün başıma böyle bir şey gelsin hele ki foruma böyle bir konu açayım. 23 yaşındayım. Uzun süredir geçmek bilmeyen şiddetli baş ağrılarım vardı ve onunla birlikte sürekli uyku isteği, kusma, halsizlik, özellikle geceleri fark edebildiğim sol gözümün sağ gözüme göre daha az ve renkleri daha soluk görmesi, sol kolumda uyuşma ve ellerimde his kaybı gibi ara ara parmak uçlarımda keçeleşme gibi bir his oluyordu. Şimdiye kadar hiç önemsemedim ne zaman başıma şiddetli bir şekilde ağrısa ağrı kesici alırdım ama son zamanlarda bu şikayetlerim o kadar çok arttı ki artık dayanılmaz bir hal aldı ve ben kendimi doktorda buldum. Bu şikayetleri anlattığımda bana bu belirtilerin beyin tümör'ü belirtileri olduğunu ve beyin tümörü olabileceğinden şüphelendiğini söyledi ve yaptırmam için bazı tetkitler istedi. Hastaneden çıktığımdan beri inanılmaz derece moralim bozuldu ve şu saat oldu ben halen ağlıyorum.Çarşamba günü tekrar hastaneye gideceğim ve gerçekten çok korkuyorum..