Çok Korkuyorum ..

hygieia208

biraz zaman biraz sabır..
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
210
0
46
Ankara
Çok uzun olmasa da bir süredir forumda yer almaktayım ve benimde sizlerle paylaşmak istediğim bir derdim var. Hiç aklıma gelmezdi ki bir gün başıma böyle bir şey gelsin hele ki foruma böyle bir konu açayım. 23 yaşındayım. Uzun süredir geçmek bilmeyen şiddetli baş ağrılarım vardı ve onunla birlikte sürekli uyku isteği, kusma, halsizlik, özellikle geceleri fark edebildiğim sol gözümün sağ gözüme göre daha az ve renkleri daha soluk görmesi, sol kolumda uyuşma ve ellerimde his kaybı gibi ara ara parmak uçlarımda keçeleşme gibi bir his oluyordu. Şimdiye kadar hiç önemsemedim ne zaman başıma şiddetli bir şekilde ağrısa ağrı kesici alırdım ama son zamanlarda bu şikayetlerim o kadar çok arttı ki artık dayanılmaz bir hal aldı ve ben kendimi doktorda buldum. Bu şikayetleri anlattığımda bana bu belirtilerin beyin tümör'ü belirtileri olduğunu ve beyin tümörü olabileceğinden şüphelendiğini söyledi ve yaptırmam için bazı tetkitler istedi. Hastaneden çıktığımdan beri inanılmaz derece moralim bozuldu ve şu saat oldu ben halen ağlıyorum.Çarşamba günü tekrar hastaneye gideceğim ve gerçekten çok korkuyorum..

Geçmiş olsun inşAllah arkadaşım.Lütfen kendinizi üzüpte daha çok hasta etmeyin.Henüz bir teşhis konulmuş değil arkadaşın dediği gibi migren olabilir ya da sinirsel bir rahatsızlık..
Ama tümor dahi olsa tedavisi var çok şükür.Allah korusun inşAllah korktuğunuz gibi birşey çıkmaz ama çıkarsa bir ahbabımın doktorunun adını verebilirim.O çok memnun kaldı ve çok şükür iyileşti.Ama Allahın izniyle siz hasta değilsinizdir ve bunlara gerek duymadan sağlıkla yaşarsınız.
Allaha emanet olun.

Allah korusun. Nolursunuz akliniza kotu birsey getirmeyin. Arkadas demis; tumor olsa bile tedavisi var. Aglamayin; kendinizi yipratmayin. Kotu dusunmeyin..
Ne kadar kolay soylemesi o kadar zor uygulamasi biliyorum.

Cnm allah korusun dusunme oyle seyler... hem doktorlar her zaman en kotusunu soyler annemin arkadasina akciger kanseri gibi belirtileri var demis kadincagiz 2 haftada coktu sonuc zature -.- doktorlar hep boyle en kotusunu soyler sen sikma canini bu migren olabilir farkli farkli bas agrilari var sikma sakin canini hemen ya -.-

Çıkmamış sonuç üzerine kendiniz üzmeyin, internetten araştırmayın..
Eğer sonuçta migren ya da farklı bir şey çıkarsa (ms vb..) bu olmayan şey için kendinizi yıprattığınızla kalacaksınız..
Diyelim ki netleşti ve tümörünüz var dünyanın yine de sonu değil ki Allah dermansız dert vermesin belki de ufak bir operasyonla çözümlenecektir...

İnternettren kesinlikle araştırma yapma, Güzel şeyler düşün güzel olsun sonucu. Ama banada migren gibi geliyor belirtileri böyle olan bi arkadaşım vardı

çok geçmiş olsun..doktor tümörü ihtimal olarak düşünmüştür kesin olduğunu söylememiş kafanı takıp üzme kendini.migrende uyku,kusma yapar oda olabilir yanlız uyuşma yaparmı onu bilmiyorum.sonuçlardan sonra doktor uygun tedaviyi verecktir sana hiç üzme kendini.ALLAH şifanı versin.

Ben de oglumun dogumundan sonra yasadim bunlari .
Bende bayilma da oluyordu.
Ama biliyordum ki tek sebebi uykusuzluktu .
Esimle aylarca 15 Dklik uykularla ise gittigimizi bilirim.
Cunku oglum cok zor bir bebekti.
O sira norosirurji uzmanina gittik ,cunku beyinde urdan ve epilepsiden suphelenildi.
Eeg, Mr cekildi, sonuc tertemizdi .
Tabi bayilmalarim devam ediyordu.
Sonra esim netten arastirirken vertigo olabilecegini bulmus .
Hemen KKB uzmanina gittik.
Ve sonuc itibariyle konan teshis vertigoydu .

Aklina kotu seyler getirme ve KBB ye gitmeyi de ihmal etme...

Gecmis olsun...

Son düzenleme:
Oncelikle Gecmis olsun canim hemen kotu seyler dusunme.. İcini ferah tut.

cnm bol bol dua et, hemen kötüyü düşünme lütfen...
arkadaşlarında dediği gibi netten araştırmaya kalkma sakın..
çok stres yaşarsın..
Allahım sana sığındım, hayıra çıkar diye dua et..

Aynı yaştayız seninle. Ben de senin yerinde olsam ortalığı velveleye verip delip gibi ağlardım. Ama ben ortalığı ne zaman velveleye versem, sonuç hep sandığımın aksine çıkar. Bence senin de öyle olacak inşallah :)
Bak göreceksin kardeşim. Senin için dua edeceğim Çarşambaya kadar her gece. Dualarımı sana da göndericem.RABBİM her şeyin hayırlısını verir buna inan sadece.:16:

Geçmiş olsun kötü bir histir bilirim ama bende migren çıkmıştı mesela tüm tetkiklerim temizdi belki sende de böyle bir şey olabilir canım hemen aklına tümörü falan getirme sonuca göre konuşur doktorun :16:

Back
X