ah be canım ,girmişsin bi maceraya ,derdini anlatmışsın filan da bilgilerini ne diye verdin ,hadi birtek telefonunu bilse değiştir hattını derim ama okulunu filada söylemişsin ,neyse korkma sakin ol ,böyle tipler genelde bişey yapamazlar ,sen şikayetini çekme geri ,ne diye çekiyorsun ,madem sapık içerikli mesajları var ,çeksin neyse cezası ,gerçi caanım ülkemizde bu tarz cinsel tacizlerin pek cezası yok ama ,dur bakalım zaman herşeyin ilacıdır ,üzülme ,çok fazla takmamaya çalış ,hattını değiştir ki çabuk unutasın ..
bak sana başımdan geçen bir olayı anlatayım ..zamanın birinde bekardım daha ,internet filan bu kadar yaygın değildi ,bir çocukla tanıştım ,iş yerime filan gelip alıyordu beni evime bırakıyordu ,yani sevgili olma üzereydik ,fakat gel zaman git zaman çocuğun niyetinin iyi olmadığını anladım ,bana cinsel içerikli bir video izletti cep telefonundan ,aman allahım şoktaydım ne yapacağımı şaşırdım ,hemen irtibatımı kestim ,telefon hattımı değiştirdim ,patronuma anlattım ,işten 15-20 gün kadar hep erken çıktım ki çıkış saatimde gelmesin diye ,evden çıkamadım ,sonra sonra unuttum gitti ,o da beni unutmuş olacakki bir daha karşıma çıkmadı ..
sende çok takılma ,oda unutur bir zaman sonra ..