• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok korkuyorum:(

Adaçayını günde 1 bardaktan fazla içmeyin. Kalp çarpıntısı yapar. Ama istediğiniz kadar ada çayı ile gargara yapabilirsiniz. İçecekseniz kaynatmıyorsunuz, gargara için biraz kaynatabilirsiniz.
Benim de ne zaman boğazlarım yanmaya başlasa, limon suyuna tuz katıp gargara yaparım. O da iyi gelir. İlerlemez.

Bademcikleriniz var mı? Onlarda sorun varsa kolay iyleşmiyor maalesef. Acil şifalar dilerim.

.

Cok teşekkür ederim canım dediğinizi uygulycm

Slm kizlar bnm geçen kış bogazimda cok kotu bir ağrı vardi
Sonra bir hafta bekledim gecmeyince doktora gttik we iltihap oldgnu söyledi
Bana minoset verdi bide hamilelik şüphem oldgu icn verdi.
Dgr gün hapları iciyirum gece gündüz atesim 40 cikti o gün esim basmda kaldi
Dgr gunu annmlere gittim cunku annmn bir duygusu vardor bnde ne ağrım olursa olsun annm ynmdayken geçer
Sonra bnm atesim 40 dan inmiyor bi doktora tkrr gittik bogazim aşırı şekilde iltihaplandgni bir ilaçla kndme glmycgmi söyledi tam 15 iğne verdi .....
Bnm boğaz ağrım geçti ámá bn 1 haftadır yutkunurken zorlanıyorum orucluyumda bisi ymyrdum ...iftardan sonra da ve esim tkrr bni hastaneye aldi alali 3 gün olmadi bu ara bndede balgam çöktü tukuremiyordum resmen :( ve yine aldığı doktor iltihaplanmis. Dedi bn cok korkuyorum
Ve bu sabak sagimda boynumda azcik bir şişlik hissettim agriyordu ve hep elliyorum kizlar boyle olup kotu bisey cikmiyan varmi cok korkuyorum yaaa her biseyim agridignda gel doktora gidelim diyorum alıyor ikide birde gidelim diymm ve ymk yiyemyrm hiç istahim yok offffff allahimmm bn mi evham yapıyorum kizlar:26::26::26::26::26::26:

vucutta iltihap olduğunda lenf bezleri şişer ve enfeksiyonla savaşırlar.bu sebeple o sertliklerin olması normaldir.1 ay süremz geçerler..geçmezse doktora görünebilrsiniz.
geniz kısmında ise tarif ettiğiniz belirtiler faranjit olabilr..ben sık sık oluyorum ne yazık ki..dediğiniz gibi tüküremiyorum bile,hele sabah kalktığımda..alerjik kökenlidir genelde..tantum gibi ağız spreyleri,iyi geliyor,temizleme özelliği olduğu için..

vucutta iltihap olduğunda lenf bezleri şişer ve enfeksiyonla savaşırlar.bu sebeple o sertliklerin olması normaldir.1 ay süremz geçerler..geçmezse doktora görünebilrsiniz.
geniz kısmında ise tarif ettiğiniz belirtiler faranjit olabilr..ben sık sık oluyorum ne yazık ki..dediğiniz gibi tüküremiyorum bile,hele sabah kalktığımda..alerjik kökenlidir genelde..tantum gibi ağız spreyleri,iyi geliyor,temizleme özelliği olduğu için..

Cok saolun teşekkürler

Daha detayli bir tahlil yaptirin ve evhamdan kurtulun.gcm.olsun.

Antibiyotikler, iğneler bile bir süre sonra yeterli olmuyor. En son geçen yaz, hastalandım, boğazım şişti. ateşim çıktı. doktora gittim, antibiyotik verdi, iyileşemedim daha da kötü oldum. başka doktora daha gittim, iğne verdi ona rağmen hemen iyileşemedim. ki antibiyotiğin zararlı olduğu da sürekli söyleniyor. o yüzden yediğinize içtiğinize dikkat etmenizi öneririm. boğazınız şişmeden önce önlemler alabilirsiniz. mesela ben birazcık boğazım acısın, hemen bir diş sarımsağı parçalayıp yutuyorum gece yatarken (sarımsakta antibiyotik etkisi var.) özellikle kışın, gece yatacağımda, 1 kaşık keçiboynuzu pekmezi içmeden yatmam. (marketten değil de doğal olandan almanızı öneririm.) kekik yağı ve bir yağ daha vardı adını hatırlayamadım boğazımı yağlarım. Arada ada çayı, kekik çayı, zencefil çayı içerim. aşırı sıcak ya da aşırı soğuk içmem. şu yaz mevsiminde bile çok soğuk su içmem. Çıplak ayakla fayans zemine basmam ayaktan çabuk üşütüyoruz malum. Siz de biraz daha dikkatli olursanız bu rahatsızlığınız azalabilir.

Antibiyotikler, iğneler bile bir süre sonra yeterli olmuyor. En son geçen yaz, hastalandım, boğazım şişti. ateşim çıktı. doktora gittim, antibiyotik verdi, iyileşemedim daha da kötü oldum. başka doktora daha gittim, iğne verdi ona rağmen hemen iyileşemedim. ki antibiyotiğin zararlı olduğu da sürekli söyleniyor. o yüzden yediğinize içtiğinize dikkat etmenizi öneririm. boğazınız şişmeden önce önlemler alabilirsiniz. mesela ben birazcık boğazım acısın, hemen bir diş sarımsağı parçalayıp yutuyorum gece yatarken (sarımsakta antibiyotik etkisi var.) özellikle kışın, gece yatacağımda, 1 kaşık keçiboynuzu pekmezi içmeden yatmam. (marketten değil de doğal olandan almanızı öneririm.) kekik yağı ve bir yağ daha vardı adını hatırlayamadım boğazımı yağlarım. Arada ada çayı, kekik çayı, zencefil çayı içerim. aşırı sıcak ya da aşırı soğuk içmem. şu yaz mevsiminde bile çok soğuk su içmem. Çıplak ayakla fayans zemine basmam ayaktan çabuk üşütüyoruz malum. Siz de biraz daha dikkatli olursanız bu rahatsızlığınız azalabilir.

Dogru haklisn ámá ben soğuğu cok sewerim suudi arabistandayim. Klimalar vazgeçilmez ...onnda etkisi olabilir....

Yaptirmktan korkuyorum sorun orda ya :16::16:[/QUO
benım kadar odlek kımse yokk.ama hastalanınca hemen gıder ve korkmaktansa onu sılmeyı tercıh edıomm.hergun aynı korkuyla yasamak daha kotu...ve bazı rahatsızlıklar kanserle aynı belırtılerı verebılıo ama kanserde olmayabılıyorsun.ben bole bır ıkı durum yasadım.ama sorun cıkmadı.korkmayın.hastalıklar ınsanlar ıcın daglar taslar ıcın degıl.hastalık var tedavıde var.gcm.olsun

Ben orta okuldayken bir kete bogaz enf.gecirmistim atesim yukselmisti konusurken bir anda uyuyordum suyu cay kasigi ile aglayarak iciyordum bir hafta pen...lin igne oldum hiic gecmedi 2.yi verdi dr. O arafa hastanede bulgaristanli bir hemsire(teyzemin arkadasi) bana pamugu once suya sonra karbonata batir iltihaplibyere sur dedi.yanaklarima kadar enf.olmustu. dediginibyaotim ve ogun bademcigimden surekli iltihap akti ve bidahada gecti zaten.insalkah sizinde gecer akliniza kotu bisey getirmeyin
Birde gecen kistan beri hala bogaz enf.mu yasiyorsunuz? Bu zamana kadar hic gecmedimi

Peki antiopetik kullandinizmi? Gecen sene bendede ona benzer bir rahatsizlik olmustu anlimin yani sismisti resmen yamuk kafa olmustum sonra indi ve bogazima gecti baya sismisti dr. Antiopetik vermisti iyi gelmisti..Allah sifa versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaptirmktan korkuyorum sorun orda ya :16::16:[/QUO
benım kadar odlek kımse yokk.ama hastalanınca hemen gıder ve korkmaktansa onu sılmeyı tercıh edıomm.hergun aynı korkuyla yasamak daha kotu...ve bazı rahatsızlıklar kanserle aynı belırtılerı verebılıo ama kanserde olmayabılıyorsun.ben bole bır ıkı durum yasadım.ama sorun cıkmadı.korkmayın.hastalıklar ınsanlar ıcın daglar taslar ıcın degıl.hastalık var tedavıde var.gcm.olsun

Ben bebek dusunuyorum ikide bir biseyim agrisa hadi gel doktora dyrm. Aliyorum bir ayda resmen bni 3 defa hastaneye aldi farkli sebblerden dolayi reglime az kaldi ilqc almk istmyrm bn gecen kis cok kotu bogazim agirdi ámá ya bu sefer agirmiyor sanki yutkunurken bisj iniyor cikiyor gibi oluyor. ....

Ben orta okuldayken bir kete bogaz enf.gecirmistim atesim yukselmisti konusurken bir anda uyuyordum suyu cay kasigi ile aglayarak iciyordum bir hafta pen...lin igne oldum hiic gecmedi 2.yi verdi dr. O arafa hastanede bulgaristanli bir hemsire(teyzemin arkadasi) bana pamugu once suya sonra karbonata batir iltihaplibyere sur dedi.yanaklarima kadar enf.olmustu. dediginibyaotim ve ogun bademcigimden surekli iltihap akti ve bidahada gecti zaten.insalkah sizinde gecer akliniza kotu bisey getirmeyin
Birde gecen kistan beri hala bogaz enf.mu yasiyorsunuz? Bu zamana kadar hic gecmedimi

Yok gecen kis cok kotuydum bogazimdan 15 igneyle gecti .smdi agirmiyor ámá tek sorun yutkunurken hep sanki bisi inip cikiyor su ictgmde bílé afedersin ámá hep balgam tukuruyorum asiri sekilde ben diyorum ki bu bogazim inen cikán balgam mi filan doktora gittim iltihap dedi ilac verdi. Ámá daha icmedim bbgm olmsni istyrm:16: eger reglim gelirse kullancm :)))

Peki antiopetik kullandinizmi? Gecen sene bendede ona benzer bir rahatsizlik olmustu anlimin yani sismisti resmen yamuk kafa olmustum sonra indi ve bogazima gecti baya sismisti dr. Antiopetik vermisti iyi gelmisti..Allah sifa versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok gcn kis kullnmstim antipyotik bile iltihabi geciremmsti

Back
X