- 26 Mart 2015
- 38
- 18
- 31
- Konu Sahibi Kitapkahve
Eşim iş yeride ki yeni düzenleme nedeniyle haftada iki gece mesaiye kalıcak. İlk kez iki gün önce gece işe gitti ve ben evlendiğimden beri en huzursuz paranoya dolu gecemi yaşadım o gittikten sonra elime bi kitab alıp meşgul oldum ama yok olmadı, yaşnızlığın getirdiği acayip bi korku h rahat vermedi bana.
Yeni evli sayılırım bı semtte eşiin aîlesi dışında pek ahbabım yok.
Yani bana eşlik edecek çağıracağım birileri falan. Kayıbvalidemlere gitmeyi ben istemiyorum kayınlarım var rahat edemiyorum hiç bi yönden tesettürlüyüm.
Uzun yazıyorum kusura bakmayın ama beni yaklaşan vardiya gecesi sebebiyle telaş ve korku sardıeşim yokken nerdeyse hiç uyuyamamıştım ve sürekli kafamda kadın cinayetleri, hırsızların evlere ne kadar kolay girdiğiyle ilgili kötü düşünceler .. kapımu defalarca kilitliyorum ama beynime bişey yapamıyorum korkuyu yenmek için öneriniz varmı bana ?
Yeni evli sayılırım bı semtte eşiin aîlesi dışında pek ahbabım yok.
Yani bana eşlik edecek çağıracağım birileri falan. Kayıbvalidemlere gitmeyi ben istemiyorum kayınlarım var rahat edemiyorum hiç bi yönden tesettürlüyüm.
Uzun yazıyorum kusura bakmayın ama beni yaklaşan vardiya gecesi sebebiyle telaş ve korku sardıeşim yokken nerdeyse hiç uyuyamamıştım ve sürekli kafamda kadın cinayetleri, hırsızların evlere ne kadar kolay girdiğiyle ilgili kötü düşünceler .. kapımu defalarca kilitliyorum ama beynime bişey yapamıyorum korkuyu yenmek için öneriniz varmı bana ?