çok korkuyorum!

Oykumm786

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
905
323
103
31
kızlar selam ilk defa saçlarımı dipten boyatacagım koyu kahveden kumrala dönü yapıcam korkumu atabilirsem oryalin bu çamaır suyu gibi kafa yakıcı birşey oldugunu bildigim için boyayada yanaşamıyorum bu rahatlatın beni ya :)

Başlığı görünce ne senaryolar geçti aklımdan
Gri saç sevdam yüzünden yandı saçlarım mahvoldu hiç dert etmiyorum kökü bende uzamaya başladı bile bişe olmaz

Başlıktan bende kötü birsey oldu sandım :) ya dipten boyatmak yakmiyo tabi profosyonel birisi tarafından yapılırsa ben kendim yapmıştım sanırım çok bekletmistim yanmisti kuaföre gittim ve hiçbir sıkıntı olmadı

Oryal profesyonel elden olursa yakmaz ama saçı çok yipratiyor içindeki maddeden dolayi. Onu göze alın yani

Boyasız saça veda edeceksin.Bundan sonra saçların sürekli boyanacak.Asıl karar bu olmalı bence.
Komple boyatınca sürekli dip boyası gerekir.
Bence başlangıç olarak saçından 1-2 ton açık ışıltılar attırsan daha kolay olur.
Krepeyle ayırarak incecik ve çok dipten başlamayan ışıltılar atıyorlar.
Tabii iyi bir kuaför olması lazım yoksa şerit şerit bir görüntü oluyor.

Ben de ilk kez geçen sene haziran ayında Dipten boyattım saçlarımı ve çok pişman oldum. Öyle böyle değil avuç avuç dökülmeye başladı saçlarım sanırım küstüler :KK61: ve halen aynı şekilde bir daha asla boyatmayı düşünmüyorum :KK42:

Back
X