• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok korkuyorummm :((

YEKTA61

Kırdığın Yerden Kırılırsın...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
9.543
10.806
498
10 dk sonra 20 lik disimi cekicekler ama ben cok korkuyorumm :(( kalbim sıkısıyo nefes alamiyorumm off off

10 dk sonra 20 lik disimi cekicekler ama ben cok korkuyorumm :(( kalbim sıkısıyo nefes alamiyorumm off off

hiç bişey olmuyo merak etmeyin benim eşimde yeni oldu

size tavsiyem sigara kullanıosanız sakın içmeyin ameliyattan sonra.

O Anda hiçbirşey hissetmiyorsun zaten benimde çekildi 2 kez uyuşturdular önce bir sprey sıkıp sonra iğneyle iğneyi bile hissetmiyorsun sadece çekildiğini anlıyorsun ama acı olmuyor. akşamına ilacın etkisi gidince sızlama hafif de olsa kanam oluyor dikiş atılmıştı bana o azcık sıkınıtı olabiliyor ama korktuğumdan çookk daha rahat geçti hiç korkma.. geçmiş olsun!!

Sagolun kizlar cok sukur atlattim dikis felan atilmadi benim disime cunku cikmisti baya yan ciktigi icin yanagimi yara yapmisti oyuzden aldirdim once igneyle uyusturup cektiler cok korktum ama cunku benim kalp rahatsizligimda var oyuzden neyseki atlattim

Sagolun kizlar cok sukur atlattim dikis felan atilmadi benim disime cunku cikmisti baya yan ciktigi icin yanagimi yara yapmisti oyuzden aldirdim once igneyle uyusturup cektiler cok korktum ama cunku benim kalp rahatsizligimda var oyuzden neyseki atlattim

çok geçmiş olsun canım :nazar:

geçmiş olsun cnm benim eşimde cumartesi oldu.

herşeyine dikkat ettik yemesine falan buzuna sigara içilmemesi

gerekiyomuş oda içti bilmeden bir kanama oldu anlatamam

gece boyunca halılarım yatağım battı hep tampondu falan sonra iileşti çok

şükür 2 dikişi var onunda.

Back
X