Çok korkuyorummm

Tevfik sözen duydum memnuniyetsizleri görünce vazgeçtim, bir de eshabil beye bakiyim teşekkür ederim :)
Ben Tevfik Sözeni cok beğenirdim hatta daha ikinci haftamda kafayı sıyırdığım için ona revizyon olmayı bile planlamıştım :D ben de Bi iki olumsuz yorum gördüm ama onun dışında genelde cok memnun olanlar var gerçi bu durum her doktor için böyle burun gerçekten şans işi umarım şanslı olanlardan oluruz :)

Kızlar burnum sargıdan cıktı objektif yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 110
  • image.webp
    image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 101
Değil mi? Bu haliyle kalırsa cok Mutlu olurum şişler inince küçülmez umarım :( uzunluğu iyi gibi de cok ince geliyor bana

Daha önce burnunuz çok büyükse bu burun küçük gelebilir. Ama oldukça normal ve bence hatta şiş bile.
Ben ilk zamanlar şişlik yüzünden ağzımı kapatamıyordum. Bir de diş tellerim vardı gülerken dudaklarım kayboluyordu. sizinki ameliyatlı bile değil gibi Can sıkacak bir durum yok yani:KK52:

Daha önce burnunuz çok büyükse bu burun küçük gelebilir. Ama oldukça normal ve bence hatta şiş bile.
Ben ilk zamanlar şişlik yüzünden ağzımı kapatamıyordum. Bir de diş tellerim vardı gülerken dudaklarım kayboluyordu. sizinki ameliyatlı bile değil gibi Can sıkacak bir durum yok yani:KK52:
Evet ilk Zaman'lar çok yadırgadım şimdi iki ay oldu alıştım sayılır

Back
X