Çok kötü bir durumdayım..

avzem92

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2012
7
0
16
İstanbul
20 yaşındayım öğrenciyim 8 aylık bir ilişkim vardı ona güvendim inandım. Onun ailesini tanımak için ırak gittim ülkesine ve orada her şeyi öğrendim. 5 yıllık bir ilişkisi varmış benim yanımda tlfla konuşmuş hep ben dilinden anlamadığım için sorduğumda ablam diyordu. Bunları öğrendiğimde ırakta onu bırakıp geldim sonra mide bulantılarımdan dolayı test yaptırdım 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim mecburen onu aradım tekrar barıştım çünkü bu bebeği aldıramam.. Şimdi 7 haftalık oldu bebeğim yere düştüm onu aradım "bana kalkmış diyor ki, içki içimişsindir düştünse" ikincisiise nerden bileyim hastahane gittiğini" Ben de bir daha beni arama dedim yüzüne kapattım. Zaten seni artık aramayacağım dedi.. Sonra çok aradım cevap vermedi açtığında ise Ben de yemin ettim eğer seni arasam allah krnımdaki bebeğimin ölüsünü bna göstersin dedim.. 3 gün oldu beni aramadı ablasına ilk hamileliğimi öğrendiğimde söyledim o da hiç aramadı. 3 gündür ağlıyorum bir paket sigara içiyorum ne yapacağımı şaşırdım. Bana bir akıl verin ne yapayım?

Ağzım açık kaldı!! Çabuk o cocuğu aldır. Ogrencisin, evli degilsin o cocuğu nasıl dünyaya getirmeyi düşünürsün anlayamıyorum

ah canim ne yaptin ya! aldir diyemem gunahina giremem ama ne olacak simdi? ornegin cevrende seni bu halinle kabul edecek kimse yokmudur? formalite de olsa evlilik yapsan maksat adin kurtulsun bebegin kurtulsun bilmiyorum benim aklima bu geldi ama sakin bebege zarar verme lutfen omur boyu odeyemezsin onun bedelini....

aldır ya da aldırma diyemem..ama bu çocuğu aldırmamaya karar verdiysen zaten hergün içtiğin 1 paket sigara yüzünden o bebeğe daha kötü şeyler olabilir..oyun mu bu ya?

ilişki yaşıyorsun,korunmuyorsun,tanımadığın bir ülkeye gidiyorsun..sonra geleceğini düşünmeden garip tavırlar yapıp bir de büyük yeminler ediyorsun..bunu yaparken neye güveniyorusn Allah aşkına? adam zaten seni istemediğini söylüyor,baba olmaya layık bile değil! biraz sert oldu ama daha doğmamış bebek adına yeminlr etmen çıldırttı beni ya..yazık günah yapma..

ya sevgilinle konuş ve sahiplenin bu bebeği ya da yolunu çiz mantıklıca.

yapacağın şey gayet belli ya aldıracaksın ki yeni çıkan yasa buna müsade vermeyebilir
yada doğurup kendin bakacaksın çocuğuna
bunun kararını senden başka kim verebilir

çocuğu aldır

zaten çok umrunda olsaydı bi paket sigara içmezdin emin ol

aldır gitsin

psikopat dualar edebildiğine göre o çocuk fazla size...

bebeğimin ölüsünü göreyim ne demek

aldır ya aldır sizin neyinize çocuk

yanlıs bir ilişki doğan cocuk.zavallı olan ona olacak anne baba yok .bence aldır bidaha da güvenmemen gerektiğini anlarsın

Tek diyeceğim şey, ortada bebek var diye adamın size iyi davranmasını, sahiplenmesini beklemeyin.
Mutlu yuvamız olacak hayalleri kurmayın çünkü bu olmayacak.
Bugüne kadar bu karakterdeki adamları hiçbir şekilde çocuk bağlamadıysa onu da bağlamayacaktır hele de 5 yıllık bir ilişkisi ve başka bir ülkede hayatı varken.
Her şeyi düşünün, sonra kararınızı verin.

bu kadar hızlı yaşamayın herşeyin yeri ve zamanı var
yazık ediyorsunuz kendinize
bedeninize karşı saygınız olsun biraz

çok gençsin, mesleğin yok, evli değilsin ve de evlensen bile baba adayı adam gibi adam değil. doğurursan bebeğine yazık edeceksin. ona güzel bir hayat sunabileceğini düşünüyorsan doğur ama maalesef hayat bu bebek için çok zor olacakmış gibi gözüküyor. yardım alabileceğin aile ferdi varsa danış derim allah yardımcın olsun. :nazar:

aldir demek istemiyorum ama sen zaten onu istemiyorsunki,

yok aldiramam diyorsun ama sebep ne? 1 paket sigarayi iciyorsun,ögrencisin,parasal bir kaynagin yok..

o cocuk dogdugundada zaten büyük ihtimal birakacaksin!!

yazik ama dogru düzgün karar ver

umarım sahte bir konudur çünkü hiç birinde mantıklı açıklama yok.20 yaşındaki biri ırak a nasıl gider ?ailesine ne der?....

Ya ne sanıyorsun sen şimdi çocuğun ailesi kalkıp size düğün dernek mi kuracak?Başlarından atıyorlar işte,telefonuna da bakmıyorlar besbelli.Bir de aldıramam çocuğu diyorsun.Aldırmaktan başka çaren yok.Ya da tek başına oturup büyüteceksin.Ailen nasıl karşılar bilmiyorum ama tipik türk ailesiyse seni ölmekten beter edicekler.Eğer üniversite okuyorsan o çocuktan bir şekilde kurtul.Okuluna devam et.
Cinsel ilişki yaşama diyemem ama yaşıyacaksan BİLİNÇLİ yaşa!
En kızdığım iş ya hadi adam rahat sonunu düşünmüyor ben erkek adamım havasında,siz kızlar nasıl 5 hafta boyunca adetinizi takip etmiyorsunuz,sevişirken nasıl nereye boşaldığına dikkat etmiyorsunuz.Zorunlu olan kürtaja kızmam ama sizinki gibiler resmen cinayete giriyor.Cahilce sevişmenizin suçunu minicik bir canlı ödüyor!
Şunu da kafana sok o çocuk kalkıp düzenini bozup seninle evlenmez.20 yaşında olup 8 ay tanıdığın birisine kendini teslim etmen kusura bakma ama aptallık!

konu fake yada konu sahibi aklını kaçırmış..öğrenci,20 yaşında,sadece 8 aylık bir ilişki ve 7 haftalık hamilelik..eğer gerçekse çoktan doktor doktor gezmesi gerek bence...bana garip geldi..hani ekşi sözlükte falan yazıyolar oranın üyeleri: "arada bir kk ya sahte üyelikle girip karıştırıp çıkıyorum diye,bu bana çok zevk veriyo diye" inşallah fake dir,çünkü hiçbir hem cinsimin bu durumda olmasını istemem

Olan yine eğer doğarsa; masum bir çocuğa olacak!

Hay ben sizin aşkınıza,yaşadığınız doyumsuz gecelerinize!

Bi düşünün yahu birazcık sonunu düşünün.

Sigara , alkol ve hamilelik! para pul yok ; anne bunalım , baba ortada yok !

Çok sevmiştin,çok aşıktın...gözün hiçbirşey görmedi eyvallah!

Korunun yahu,çok mu zor?

Olan olmuş boşuna celalleniyorum,zaten bunalımdasın bir de üzerine oynuyorum değil mi?

Pardon.(!)

bazen bazı konular sahte diye çok kızıyoruz ya ben ilk defa bir konu sahte olsun diyorum şu anda!

Olmuşla ölmüşün önüne geçilmiyor...
Çocuk sahibi olmayı isteyen o kadar çok insan var ki...
Onlardan biri de benim..O yüzden aldır ya da aldırma diye akıl veremiyorum...

Ama cahil değilsiniz...
Çok rica ederim, bundan sonra ki ilişkilerinizde "kondom, doğum kontrol hapı" gibi basit korunma yöntemlerinin olduğunu hatırlayın...
Yazık günah ya...

Back
X