20 yaşındayım öğrenciyim 8 aylık bir ilişkim vardı ona güvendim inandım. Onun ailesini tanımak için ırak gittim ülkesine ve orada her şeyi öğrendim. 5 yıllık bir ilişkisi varmış benim yanımda tlfla konuşmuş hep ben dilinden anlamadığım için sorduğumda ablam diyordu. Bunları öğrendiğimde ırakta onu bırakıp geldim sonra mide bulantılarımdan dolayı test yaptırdım 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim mecburen onu aradım tekrar barıştım çünkü bu bebeği aldıramam.. Şimdi 7 haftalık oldu bebeğim yere düştüm onu aradım "bana kalkmış diyor ki, içki içimişsindir düştünse" ikincisiise nerden bileyim hastahane gittiğini" Ben de bir daha beni arama dedim yüzüne kapattım. Zaten seni artık aramayacağım dedi.. Sonra çok aradım cevap vermedi açtığında ise Ben de yemin ettim eğer seni arasam allah krnımdaki bebeğimin ölüsünü bna göstersin dedim.. 3 gün oldu beni aramadı ablasına ilk hamileliğimi öğrendiğimde söyledim o da hiç aramadı. 3 gündür ağlıyorum bir paket sigara içiyorum ne yapacağımı şaşırdım. Bana bir akıl verin ne yapayım?