Çok kötü bir durumdayım..

İşte buyrun, Benim hayatım benim kararım düşüncelerinin bedeli.
Bir anlık zevk için çok ağır bir bedel.
Hem de karar hakkı olmayan bir masuma ödetilen bedel.
Cinsel özgürlükte eşitliği savunan bayanlar bu maduriyetleri hiç mi görmez?
Konu sahibi arkadaşım, asla seni yargılamıyorum.
Ne ilksin ne de son olacaksın.
Adam alacağını almış sıvışmıştır.
Şimdi yapacağın kendini o günahsızın yerine koyup, sen olsan ne isterdin, bunu düşün.
Dilerim senin için ve bebek için en doğru kararı verirsin.

Bir tek biz Türkler de var zannederdim 'bize bir şey olmaz' mantığı.
Iraklılar da da varmış demek...
Konu sahibi, yazılanlara cevap vermemeniz dikkatimi çekti.
Ve aklıma gelen tek şey bu bebeği sakın o beye 'koz' olarak kullanmayın, kendinizi bu duruma layık görüyorsanız bile karnınızda taşıdığınız can daha doğmadan bundan utanır.

Bir tek biz Türkler de var zannederdim 'bize bir şey olmaz' mantığı.
Iraklılar da da varmış demek...
Konu sahibi, yazılanlara cevap vermemeniz dikkatimi çekti.
Ve aklıma gelen tek şey bu bebeği sakın o beye 'koz' olarak kullanmayın, kendinizi bu duruma layık görüyorsanız bile karnınızda taşıdığınız can daha doğmadan bundan utanır.

Yahuu biz şaka yapmak istedik ama pişman olduk ne oluyor yahuu :) Amann tanrım böyle bir durumda olmadığım için şuan çok mutluyum:) Korkmayın hanfendiler şaka yaptık:):):):):):)

bizde gülmekten yarılıyoruz aman ne komık şaka 5 yılllık şaka limitimiz doldu sayende

Son düzenleme:
Yahuu biz şaka yapmak istedik ama pişman olduk ne oluyor yahuu :) Amann tanrım böyle bir durumda olmadığım için şuan çok mutluyum:) Korkmayın hanfendiler şaka yaptık:):):):):):)

keskin bir U dönüşü:25::25::25:

Hahaha cok komik!! Burda şakanı gercek sanıp üzülen akıl vermeye çalışan bi suru insan var. Niye insanların zamanlarını çalıyosun!!!

bu saatte şakaya bak ya...bari daha iyi inanılır bir düzmece kursaydınız...kafanız çok çalışmıyo bence..

İnşaallah durum budur. :53: Durduk yerde bizi de mutlu ettiğin için kendi adıma çok teşekkür ederim. :46:
Dilerim tüm sorunlar şakadan ibaret olsun. Sonsuz mutluluklar dilerim. :3:

Ne kadar zekice düşünülmüş bir şaka.!!!..

Sizin gibilerin beynini çıkarıp kuşa taksan, hayvan ters ters uçar..

Şaka yapmışmış.. Böyle Şakaya Eşek Şakası Denir.. Gerçi Sizin Gibiler Ancak Böyle Kendi Sıfatının Şakasını Yapar..

Biz De Çok Gülüyoruz Şekerim Sana Ve Arkadaşlarına.. Ama Başka Bir Tarafımızla..!!

O Çapulcu Arkadaşlarını Al Yanına Git Parkta Kum Oyna..

Sen Bu Olayı Dalga Geçmek İçin Yazdın, Böyle Şeyler Yaşayanları Küçümsedin.. Bana Bak Yarım Akıllı, Küçümsemek Sağlam Papuç Değildir Haberin Olsun.. Başına Geldi Mi Görürsün..

Bunca İnsanı MEşgul Etmeye Utanmıyorsunuz.. Rezil Kepazeler.....

Tanımadığınız insanlara şaka yapma cesaretini ve hakkını kimden aldınız acaba?
Burada insanlar zaman ayırıp, derdinize çare olmaya çalışıyor.
Şaka (ya da değil, onu siz en iyi bilirsiniz) karşılıklı gülünebilen bir düzeyde olur.
Zamanımızı harcadığınız ve kendi seviyeniz bu olabilir ama haketmediğimiz bir seviyeye bizi kandırarak çektiğiniz için sizi kınıyorum!

arkadaşlar birkaç tane salak yan yana gelip yaza yaza bu düzmeceyi yazmışlar...memleketimin asıl zeka özürlüleri işte:-))) konu sahibeleri ,ne diyim halinize güldüm gece gece:-))

Back
X