Çok kötü bir durumdayım..

Bebeği aldırmaktan başka bir çare yok gibi. Pardon ama adam sizi Türkiye'de bir kaçamak gibi görmüş sanırım. 5 yıldır birlikte olduğu kıza da yazık!

Neden u dönüşü yapayım kız arkadaşlrımızla hep beraber şka yapmak istedik sizden mi korkcam alla alla

İlk mesajınıza sinirlenmiştim.
Şimdi ise üzüldüm.
Zeka seviyesi ile yaşı doğru orantıda işlemeyen , karnındaki bebek üzerinden (zira diğer konunuza baktım) şaka yapmayı marifetmiş gibi yazan insanların varlığına üzüldüm.

Ha eğer o konunuzda yalan pardon şaka ise; siz ciddi bir şizofren vakasısınız.

konu sahibi kaçtı:-)) sanırım ziyaretçi olarak konuyu takip ediyor korkusundan:-))) ziyaretçi elma dersem çık armut dersem çıkma:-))) gelde beraber gülelim yaw:-))

Bunca insan size zamanını ayırdı. yazınızı okudu, sizin adınıza üzüldü, kendince yorumlar yaptı asla bir bayana yakışmayacak bi tavır..şaka olmasınada diyecek bir şey bulamıyorum çok yazık .

kızlar bu konuya yorum yapmayın biraz önce konu sahibi aktifti yazılanları okuyup çıkıyor ,

ne zavallı insanlar var ya , bir tane daha konusu var hemilelikle ilgili orada da korkuyor bebeğime bir şey olur mu diye ,

allah akıl fikir versin ne diyelim ...

kızlar bu konuya yorum yapmayın biraz önce konu sahibi aktifti yazılanları okuyup çıkıyor ,

ne zavallı insanlar var ya , bir tane daha konusu var hemilelikle ilgili orada da korkuyor bebeğime bir şey olur mu diye ,

allah akıl fikir versin ne diyelim ...

keşke doğru olsaydı yazdıkları diye geçirdim içimden,bu kadar gıcık birine müstehak bence..arada burda kızıyoruz kaynanalara görümcelere ama birde düşünün konu sahibesi kalitesinde seviyesinde bir eş ,gelin vs..merak etmeyelim bu kişilikle birkaç yıl sonra zaten açar buraya gerçek başlıklar:-))) kız çıksana elmaaaaa:-))) :36:

Allah'ın işine karışılmaz ama yani şu forumda nice kadınlar var çocuk için çıldıran.
Rabbim onları çocukla sınıyor, böylelerine de çocuk veriyor.
Hikmetinden sual olmaz biliyorum ama konu sahibi gibi insanlar hak etmiyor "annelik" gibi yüce bir konumu.
O yüzden sen en iyisi aldır konu sahibi.
Zaten o masumun üstüne çok büyük yemin etmişsin.
Bir de üstüne sigara içiyorsun.
En azından ona da eziyet etme.

Allah ıslah etsin, ne diyelim.

Ay merak etme yemezler seni ,çık çık :-))) ha ha ha:-))) biz senden daha mı çok eğlendik ne:-)))

Şaka yaptığını!! yeni okudum. :53::53::53:

Hahahaha ayy karnım ağrıdı kız.. Hay Allah canınızı almasın.
Ne güldüm ama!!

Pardon ama
IRAK gibi tutucu yerde yaşayan birinden hamile kaldın we bir de bunu ablasına mı söyledin
sana pes diyorum sadece .Çocuk aldırmak bence bir cinayet;ama kendin bak, kendin yapmışsın
canım.Adamın 5yıllık ilişkisi war,sen 8aylık ilişkide 6.ayınızda hiç tanımadıgın adamdan hamile
kalmaya cesaret ettiysen tek bakıp büyütmeye de edeceksin.

Arkadaşlar yok böyle bir konu;

Konu sahibi şaka yapmış,yorum yazmayın boşu boşuna.

Kib leyin sadece.

Yazdıkça konu aktif kalıyor,arkadaşlarda okudukça kıt beyinleri ile neşe buluyor.

banlandığında biz de kahkahalarla güleceğiz:33:

şaka ha insanda iffet olmayınca kendiyle ilgili böyle şaka yapar işte.

Son düzenleme:
anlaşılan ilgisiz bi babası olan yada babası sahiplenmeyen bir çocuk dünyaya getireceksin. aldır diyemem çünkü kürtajın cinayet olduğunu düşünüorum. ama birde sigara içip sağlıksız bir bebek dünyaya getirirsen ne olacak. yazık sana hiç üzülmedim ama karnındaki can için gerçekten üzüldüm. aldır diyenleride anlamıyorum 10 haftalık olmayınca bitki muamelesi yapmıyolarmı çocuğa oda can ya ha doğmuş çocuğunu öldürmüşsün ha karnındaki bebeğini aldırmışsın. aldır diye akıl vermek ne kolay günahınada ortak olduklarının farkındamılar acaba

Tüm sayfaları okumanıza lüzum yok..Bari son sayfada yazılanları okuyun hanımlar ya..

Back
X