Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden u dönüşü yapayım kız arkadaşlrımızla hep beraber şka yapmak istedik sizden mi korkcam alla alla
Yahuu biz şaka yapmak istedik ama pişman olduk ne oluyor yahuu :) Amann tanrım böyle bir durumda olmadığım için şuan çok mutluyum:) Korkmayın hanfendiler şaka yaptık:):):):):):)
kızlar bu konuya yorum yapmayın biraz önce konu sahibi aktifti yazılanları okuyup çıkıyor ,
ne zavallı insanlar var ya , bir tane daha konusu var hemilelikle ilgili orada da korkuyor bebeğime bir şey olur mu diye ,
allah akıl fikir versin ne diyelim ...
anlaşılan ilgisiz bi babası olan yada babası sahiplenmeyen bir çocuk dünyaya getireceksin. aldır diyemem çünkü kürtajın cinayet olduğunu düşünüorum. ama birde sigara içip sağlıksız bir bebek dünyaya getirirsen ne olacak. yazık sana hiç üzülmedim ama karnındaki can için gerçekten üzüldüm. aldır diyenleride anlamıyorum 10 haftalık olmayınca bitki muamelesi yapmıyolarmı çocuğa oda can ya ha doğmuş çocuğunu öldürmüşsün ha karnındaki bebeğini aldırmışsın. aldır diye akıl vermek ne kolay günahınada ortak olduklarının farkındamılar acaba