Cok Kötü bişi oldu..

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam Canlar

bugün ben kendimi cok kötü hissediyorum ve sürekli istifar ediyorum şuan kusmalarim durdu yaklasik 1 bucuk saatir kusmuyorum biside yemedim karnim agirlastigi icin zorlanmamak icin..

Lakin yüzümde büsürü benek benek kirmizi noktalar cikti heryerde özellikle gözümün alti ve sag ve sol tarafında ve yanaklarimda..

Sizce bu ne demek oluyor? cok kötü görünüyorum

Kizamik olabilirmi canim ? hicbir bilgim yok ama bence biran once doktoruna gitmelisin.. umarim birsey yoktur ama bebeginle alakasi oldugunu sanmiyorum. belkide vucuduna birsey dokunmustur. yada tiksindiysende olabilir. Stres yapma.

göz altlarında morla kırmızı arası küçük, minik minik beneklerse benek de denmez aslında nokta nokta kızarıklıklarsa kusmanızla alakalı olabilir. ben hamile olmadığım halde midem çok hassas düşünün aklıma gelen bireyin kokusu burnuma gelir ve bundan bile kusabilirim.
bir rahatsızlığımda çok olmuştu. dr. kusarken çok zorlamışsın yüzündeki kılcal damarlar çatlamış gibi bişey demişti. bir de kusarken lavaboya doğru (aşağı) eğilince zorlanıyor ya insan, öyle bişeylerle alakalıymış. tabi dediğim şekilde noktalar varsa , insan en iyi kendisi bilir ciddi olduğunu düşünüyorsanız dr.a görünün derim malum hamilelik.

Canım bence gayet normal benim midemde çok hassastır eğilerek kustuğumuz için zorlanıyo vücudumuzun her yeri
O benek beneklerin olması normal yani

Yorumkariniz icin cok tsk ederim cnlarm..

bugün daha iyim kusmuyorum Doktorum hastanede olmadigi icin gitmemistim ama benekler hala yüzümde ama kendimi iyi hissediyorum bebegimde karnimda tekmelerini atmaya devam ediyor bebegimle ilgili oldugunu bende zannetmiyorum ALLAH onu korusun ALLAHa emanet o dogana kadar insALLAH kızamık vb. aşılarımı hep olmustum ve bütün cocukluk hastalıklarimi zamanmda atlattim öle bisi olmaz sanirim dimi? Alerji aslinda sadece cikolatadan olmaktayim ama yemedim belkide baska bisi dokunmustur ama emin degilim cok tsk ederim yorumlariniz icin ama Bugün kendimi daha iyi hissediyorum kusmalarim durdu sizde neden olmustur kusmaktan mi? ama hala gecmedi eger öleyse Acaba cokmu zorlandmda gecmi gecicek ki? hmm ((

hiç korkma o benekler bende birkaç kere oldu 1 haftada anca geçiyor sebebide bir kere travakort mantar kremi sürdüm 2 gün birşey olmadı 3. gün aynada birden bir baktım yüzüme ve boynuma bişeyler oluyor özellikle göz çevresi ilaç dokunmuş bir daha sürmedim anladım çünkü sonra geçen c grubuna giren gargara kullandım oda aynısın yaptı demekki ilaçlar yapıyor dokununca ben üstüne gittim birdaha gargarayı kullandım bir baktım göz kapaklarımı sardı. Yani belki ilaç belki krem veya yiyecek bişey dokunmuş sana son zamanda ne kullandın?

Hayatımda ilk defa o gün Süt icmistim sevmiyorum Sütü o yapmis olabilir mi ? Birde Günes Kremi sürdüm cok hassas bir cilde sahıbım hemen günes lekeleri olusuyor

Cnm endişelenme ben de kusarken çok zorlanırsam eğer özellikle gözlerimin etrafında çok olur. Kılcal damarlar çok zorlndığı için çatlıyor herhalde ama birkaç güne geçer

Cnm endişelenme ben de kusarken çok zorlanırsam eğer özellikle gözlerimin etrafında çok olur. Kılcal damarlar çok zorlndığı için çatlıyor herhalde ama birkaç güne geçer

Anladım cnm cok tsk ederim Rahatlattın beni :))

Geçmiş olsun canım.

Sadece ihtimal üzerine yazıyorum,yanlış yönlendirmek istemem.

Bende öksürürken,öksürük krizine girdiğimde,yetmez miş gibi tıkanıp mide bulantısı başlamıştı o anda.
Çıkarabildiğim kadar çıkardıktan sonra (müthiş derece)ve tesadüfen aynaya gittiğimde şok olmuştum.
Yüzüm gözüm benekler içinde.Kılcal damar çatlaması oldu ve oluyorduda.
Bu yüzden korkmadım ama çok şaşırdım,her zamankinden fazla olduğu için.
Sende benim gibi çok pipiriklisin doğal olarak:)
Sanırım seninde ilk bebeğin,pipiriklilik iki katına çıkıyor dimi:):?

Sagol Cnm
Ben ilk aylarımda okadar cok kusuyordumki cnm hem günde defalarca hemde zorlanarak inanilmazdi ama hic öle bisi olmuyordu...

Ama bana dedilerki komsular fln sonaylarnda kusmazsin artik ama rahat yatamazsin felan diye..
bende ona güvenerek yola cikmistim ve felaket bi sekilde oldu dün bugün hala gecmedi benekler sasirdim bende hic olmuyordu bende..

Sanirim haklsn cnm ilk hamileligim aklma bebegm geldi endiselendm ne bileym ki cnm ya ( hmm

Belki bünyen değişti,damarların hassaslaştı.İlk zamanlar belki daha dayanıklıydı cildin bebeğimle.
Şimdi haliyle değişen bünye etken olmuş olabilir..ama için rahat etsin istiyorsan bi eczaneye falan görünsen.
Eczane dedim komik olmasın:)Hani onlar bilirler,ciltteki damar çatlaklarını gelen hastalardan belki.
En azından kızamık falan demiş arkadaşlar,bu ikisini ayırt edebilir eczane belki
Çok geçmiş olsun.

Bu arada ilk aylarda sayılıdır mide bulantım..
Şimdi ise hiç yok tabi.
Mide bulantısından çekmedim,çekenlerede Allah sabır versin az kaldı.

Evet cok haklsn cnm tsk ederm ama aslnda kızamik aşilarimin hepsini oldum öle bisi olmus olamaz sanirim ama tabikide ALLAH bilir cok tsk ederim..

Evet ALLAH bütün bulantisi olanlarin yardımcısı olsun kusmak cok kötü bisi hamilelikte :)

1 hafta kadar bir sürede muhtemelen geçer, zorlamaya bağlı yüzeye yakın kılcal damarların çatlamasıyla oluyo bildiğim kadarıyla, daha mühim bişey yoksa kusarken zorlandığın içinse geçicektir merak etme ama çok büyük ihtimal kusmaktandır. korkma.

Öncelikle geçmiş olsun.Ben daha hamile değilken benzer olay yaşamıştım önce kusmalar ardından benekler yediğim yemek zehirlemişti ama kusunca atmışım doktora gitiğimde atmıştım vücuttan büyük ihtimalle alerjik reaksiyon olmuştur ama çok şükür atlatmışsınız çok geçmiş olsun.

Cok tsk ederim canlarm beni rahatlattiniz bebegime bisi olmasinda ALLAH korusun ALLAH herkesin evladini korusun :)

Canım aynısı bende de oldu senin ki geçti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…