zehirlenme de olabilir acilen doktora git acile git yarını bekleme
Selam Canlar
bugün ben kendimi cok kötü hissediyorum ve sürekli istifar ediyorum şuan kusmalarim durdu yaklasik 1 bucuk saatir kusmuyorum biside yemedim karnim agirlastigi icin zorlanmamak icin..
Lakin yüzümde büsürü benek benek kirmizi noktalar cikti heryerde özellikle gözümün alti ve sag ve sol tarafında ve yanaklarimda..
Sizce bu ne demek oluyor? cok kötü görünüyorum
Selam Canlar
bugün ben kendimi cok kötü hissediyorum ve sürekli istifar ediyorum şuan kusmalarim durdu yaklasik 1 bucuk saatir kusmuyorum biside yemedim karnim agirlastigi icin zorlanmamak icin..
Lakin yüzümde büsürü benek benek kirmizi noktalar cikti heryerde özellikle gözümün alti ve sag ve sol tarafında ve yanaklarimda..
hiç korkma o benekler bende birkaç kere oldu 1 haftada anca geçiyor sebebide bir kere travakort mantar kremi sürdüm 2 gün birşey olmadı 3. gün aynada birden bir baktım yüzüme ve boynuma bişeyler oluyor özellikle göz çevresi ilaç dokunmuş bir daha sürmedim anladım çünkü sonra geçen c grubuna giren gargara kullandım oda aynısın yaptı demekki ilaçlar yapıyor dokununca ben üstüne gittim birdaha gargarayı kullandım bir baktım göz kapaklarımı sardı. Yani belki ilaç belki krem veya yiyecek bişey dokunmuş sana son zamanda ne kullandın?
Selam Canlar
Cnm endişelenme ben de kusarken çok zorlanırsam eğer özellikle gözlerimin etrafında çok olur. Kılcal damarlar çok zorlndığı için çatlıyor herhalde ama birkaç güne geçer
Geçmiş olsun canım.
Sadece ihtimal üzerine yazıyorum,yanlış yönlendirmek istemem.
Bende öksürürken,öksürük krizine girdiğimde,yetmez miş gibi tıkanıp mide bulantısı başlamıştı o anda.
Çıkarabildiğim kadar çıkardıktan sonra (müthiş derece)ve tesadüfen aynaya gittiğimde şok olmuştum.
Yüzüm gözüm benekler içinde.Kılcal damar çatlaması oldu ve oluyorduda.
Bu yüzden korkmadım ama çok şaşırdım,her zamankinden fazla olduğu için.
Sende benim gibi çok pipiriklisin doğal olarak:)
Sanırım seninde ilk bebeğin,pipiriklilik iki katına çıkıyor dimi:):?
Sagol Cnm
Ben ilk aylarımda okadar cok kusuyordumki cnm hem günde defalarca hemde zorlanarak inanilmazdi ama hic öle bisi olmuyordu...
Ama bana dedilerki komsular fln sonaylarnda kusmazsin artik ama rahat yatamazsin felan diye..
bende ona güvenerek yola cikmistim ve felaket bi sekilde oldu dün bugün hala gecmedi benekler sasirdim bende hic olmuyordu bende..
Sanirim haklsn cnm ilk hamileligim aklma bebegm geldi endiselendm ne bileym ki cnm ya( hmm
Belki bünyen değişti,damarların hassaslaştı.İlk zamanlar belki daha dayanıklıydı cildin bebeğimle.
Şimdi haliyle değişen bünye etken olmuş olabilir..ama için rahat etsin istiyorsan bi eczaneye falan görünsen.
Eczane dedim komik olmasın:)Hani onlar bilirler,ciltteki damar çatlaklarını gelen hastalardan belki.
En azından kızamık falan demiş arkadaşlar,bu ikisini ayırt edebilir eczane belki
Çok geçmiş olsun.
Bu arada ilk aylarda sayılıdır mide bulantım..
Şimdi ise hiç yok tabi.
Mide bulantısından çekmedim,çekenlerede Allah sabır versin az kaldı.
Canım aynısı bende de oldu senin ki geçti miSelam Canlar
Canım aynısı bende de oldu senin ki geçti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?