Saç Kesim Şekilleri Çok kötü duran alın saç çizgisi sorunu

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Pinky9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
560
149
323
Kızlar merhaba. Saçlarımın alnımla birleştiği yerde sağ tarafta çok kötü bir görünüm var. Ne kakül bırakabiliyorum ne saçımı toplayabiliyorum. nede basitçe arkadan bi tokayla tutturup çıkamıyorum bu kötü görüntü yüzünden.

Sağ taraftaki saçımı kulağımın arkasına aldığımda da kötü gözüküyor, öne bıraktığımda da toplanan saç ve öne bıraktığım kısa perçem arasında kötü görünen bir boşluk oluşuyor resimlerde görürsünüz.

Ben buna ne yapabilirim acaba saç ekimi mi yaptırsam o boşluğa? Bıktım artık saçlarımı toplayabilmek istiyorum ama çok kötü gözüküyor:(

Önerilerinize ihtiyacım var şimdiden çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 1685679 Eki Görüntüle 1685680 Eki Görüntüle 1685681 Eki Görüntüle 1685682 Eki Görüntüle 1685684 Eki Görüntüle 1685685 Eki Görüntüle 1685688

Eki Görüntüle 1685679 Eki Görüntüle 1685680 Eki Görüntüle 1685681

Saç mi ektircen :KK45:
Takıntı yapmışsın bence. Inceledim inceledim ama bi anormallik göremedim ben.

şuan açılıyor. ama ben anaormal birşey göremedim açıkçası.. geniş kahkül bırakabilirsiniz belki.

Saç mi ektircen :KK45:
Takıntı yapmışsın bence. Inceledim inceledim ama bi anormallik göremedim ben.

hayır takıntı değil ama gerçekten kötü duruyor sağ tarafım ve alın çizgim düzgün değil. Saçımı toplayamıyorum kulağımın arkasına koyamıyorum rahatsız ediyor görüntüsü

ısrarla baktım. burasımı gerçekten fark edemedim

Eklentiler

• Untitled-1.webp
    Untitled-1.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 583
Benim alnım daha açık sağ ve sol tarafı eskiden çok sorun yapardım topuz yapınca alnım çok açılırdı ama şimdi aksine hoşuma gidiyor :)
Kendinle barışık ol bence, saç ektircek bi durum yok

Badem yağı sürmeyi denedin mi oraya ?
Kardeşimin de böyleydi, çok iyi sonuç aldı

biraz anlatır mısın nasıl kullandı badem yağını? alın çizgisi için mi? yoksa dökülmeler mi vardı saçında

şuan açılıyor. ama ben anaormal birşey göremedim açıkçası.. geniş kahkül bırakabilirsiniz belki.

geniş kahkül nasıl oluyor?

ısrarla baktım. burasımı gerçekten fark edemedim

evet burası canım. Baksana nası kötü duruyor yandan, kakül falan kestiremiyorum, uzatırsamda o öndeki perçem öne düşüyor o sağdaki kötü görüntü ortaya çıkıyor.

Benim alnım daha açık sağ ve sol tarafı eskiden çok sorun yapardım topuz yapınca alnım çok açılırdı ama şimdi aksine hoşuma gidiyor :)
Kendinle barışık ol bence, saç ektircek bi durum yok

Heh aynen alnımın sağ tarafı çok açık, toplayınca sağ ve sol taraf arasında asimetrik bi görüntü oluşuyor. Nesi hoşuna gidiyor :d Ben beceremedim bi türlü beğenmeyi sen nası başardın :D

hayır takıntı değil ama gerçekten kötü duruyor sağ tarafım ve alın çizgim düzgün değil. Saçımı toplayamıyorum kulağımın arkasına koyamıyorum rahatsız ediyor görüntüsü
Saç kıran tarzı bir şey mi var yoksa doğal hali mi ? Saç kıran için bi hocam sarımsak sürdüğünü soylemisti. Onu bi araştır istersen. Doğal hali buysa bence senden başka kimse farketmemistir. Ayrıca orası kafa değil ki alın. Oraya saç ekerler mi ?

Saç kıran tarzı bir şey mi var yoksa doğal hali mi ? Saç kıran için bi hocam sarımsak sürdüğünü soylemisti. Onu bi araştır istersen. Doğal hali buysa bence senden başka kimse farketmemistir. Ayrıca orası kafa değil ki alın. Oraya saç ekerler mi ?

Doğal hali bu, saç kıran falan yok allaha şükür. Sevgilim farkediyo ama komiğine gidiyo dalga geçiyo:D Bende sağ ve sol alın çizgisinde asimetrik görüntü oluştuğu için nefret ediyorummm saçımı toplayamamaktan

Heh aynen alnımın sağ tarafı çok açık, toplayınca sağ ve sol taraf arasında asimetrik bi görüntü oluşuyor. Nesi hoşuna gidiyor :d Ben beceremedim bi türlü beğenmeyi sen nası başardın :KK70:

İnsanın kendiyle barışık olmasıyla ilgili birşey bu :KK66:
Bak şu aşağıdaki saç gibi benim saçım, toplayınca yanların öyle durmasını takıntı yapmıştım perçem yapsam bile yanları açık görünüyordu ama artık seviyorum bunu sorun etmem yersizmiş :KK51:
n2LQON.png

biraz anlatır mısın nasıl kullandı badem yağını? alın çizgisi için mi? yoksa dökülmeler mi vardı saçında

Hem alnında hem yan taraflarında açılmalar vardı, bayağı bayağı dökülmüştü
Bir kaç ay badem yağı sürdü oralara, gürleşti, uzadı yeniden saçları
Badem yağını sürüp bir iki saat sonra yıkanıyordu, bu şekilde sanırım 3-4 günde bir kullandı

bunu kamufle edecek iyi bi kuaför bulmam lazım o zaman :) doğal haline badem yağı etki etmez heralde dökülmedi çünkü kendiliğinden böyleydi

Back
X