Çok kötü durumdayım yardım

Canim sen asilama olmaktan nie bu kadar rahatsiz oldunki asilama kadar kolay ve ihtimali dogala gore daha yuksek bisey yok 1,5 yil saten olmus artik asilamaya gecme zamanin gelmis asilama haklarini dolduruyum derken hayda bide onlarda ise yaramazsa oldumu sana 2 sene ondan sonra saten asiri istegin varsa tup bebege dayanamaz gidersin.Asilama olunca geri donulemez falan diye bisey yok tup bebege gidene kadar istersen hic tedavi gorme istersen doktora ben sadece klomen+catlatma istiorum de bi engeli yokki.bak sahsi fikrimi sorarsan uc kere asilama oldum ilkine sen gibi tedirgin olup ozele gittim sonra isleme baktim para verilecek degerde bisey deil son iki asilamami devlette oldum hepside birbirinden farksizdi eger sendede esindede skinti cikmadiysa biran once asilama haklarini doldur derim

siz ne zamandır istiyorsunuz bebek? sorun yok ama olmaması da bir anormallik sorun yok diye oturup bekleyemem ki
yani kapsamli arastirilabilecegin bir doktora git cnm benim suan gittigim doktor ozel hastanede ama daha oncesinden tup bebek merkezinde calismis cok bilgili bir doktor

Kızlar ya benim 1,5 yıl dolmak üzere ama hala hamilelik olmadı bütün testlerimi yaptirdim esim de yaptirdi. 2 ay önce hsg cekildim şükür tuplerim açık çıktı. Cok stresli zor günler gecirdim bunlar etkiler mi acaba hamile kalmayi?

Bir senenin sonunda da tedaviye basladim 2 ay femara kulkandim 2 yumurtam oldu tutmadi, 2 ay klomen kullandim bir ay 2 yumurtam gelişti diğer hic yumyrta gelismedi. Bu tedavi süresince 2 kere de catlatma ignesi oldum. Her ay umutla bekledim hatta ikiz olabilecegini bile hayal ettim artik umutlarim tükeniyor. Rabbim bu zor zamanimda bebegime kavusturur inşallah.

Stres cevremden duyduguma göre etkiliyormus inş en kisa zamanda bebeğine kavusursun allah yardimcin olsun

Kızlar ben bir kere hamile kaldım fakat bebeğimin kalp atışları durdu ve istediğim ay hemen hamile kalmıştım.kürtaj olduktan sonra ise 3 aydır denememe rağmen olmuyor ne yapacağım bilmiyorum cok stres yapıyorum ve bugüne kadar hiç hormon testi filan yaptırmadim. Kurtajdan sonra 3 farklı doktora gittim kimse hiç bir test istemedi. Ne yapmalıyım sizce nasıl bir yol izlemeliyim

canım 3 ay az bir süre zaten hemen hamile kalamayabilirsin ama içim raht etsin istiyorsan dr git görün

Bilmiyorum gitmeyi düşünüyorum bugünlerde ya diğerinde hemen hamile kalmıştım o yüzden korkuyorum bir de bir kere olunca bir daha olur gözüyle bakıyorlar sanırım hemen test olaylarına girmiyorlar

seninki guzel cnm 1 ile 1.20 arasi olmasi gerekiyor dedibnm doktorum
ahh beni mahvettiler vakıf gurebaya gittim tüp bebek çapada aşılama deddi halbuki 11 yaşında oğlum var 3 te kaybım sağolsunlar burası sayesinde özel dr a gitttim oda şaşırdı sana nasıl derler diye sevinçten dr a sarıldım normal olur dedi ama yumurta takibi olsun istedim geçen ay gün verdi şu günler olsun dedi olmadı bu ay klomen kullandım 1 yumurtam oldu kendisi çatladı yarın bat günüm inş olmuştur

Bilmiyorum gitmeyi düşünüyorum bugünlerde ya diğerinde hemen hamile kalmıştım o yüzden korkuyorum bir de bir kere olunca bir daha olur gözüyle bakıyorlar sanırım hemen test olaylarına girmiyorlar
devlete mi gittin özele mi

Ah canim ahhh o stresss varya anne olabilmenin bas dusmani ben sana soyleyim ilkinde sadece artik hazirim ins olacak psikolojin vardi hemen oldu ama bunda kotu bi tecruben oldu daha hasretsin ve surekli dusundugun icin olmuyodur bence akisina birak emin ol olur

İnşallah canım ama işte hep stres yapıyoruz düşünmemeye çalışacağım çok haklısın ilkinde evet hamile kalacağım dedim yememe içmeme dikkat ettim düşün daha hamilelikle ilgili ortada bir şey yok ben sanki hamile gibi işte kola içmiyorum ne bileyim işte dikkat ediyorum ve hemen adet günü test yaptım pozitif çıktı

Yine olur hic merak etme yine istiyorsan doktor kontrollerini ol tabi aklinda kalmasin ama hamile kalabilmissin tekrar kalirsin.iliski mevzusunuda ona odaklanarak yapmamaya calis relax ol bak nasil hemen gelicek bebisin.

Ya bilgi eksikliğinden dolayı korkuyorum bu konuda cahilim çünkü sakaryanın en iyi dr gidiyorum korltum sadece

Cok basit bi islem hiccc korkma asilama parasi falan verme özellerde Allah korusun olurda asilamalarda falan tutmazsa parani tup bebekte fazla fazla harcatiolar zaten.ins gerek kalmaz hemen kalirsin.ben uc kere asilama oldum hoc birinde olmadi sonra 1 ay ara verdim tup bebege baslamak icin o ay hamile kaldim

Allahım aratmasın kimseye bu hastane işleri o kadar zor ki . Bu ay aşılama yaptırcam devlette . Tuttmazsa diye de mustaga acet hocadan randevu aldım subat ortasına inş gitmeme gerek kalmaz tutar

Allahım aratmasın kimseye bu hastane işleri o kadar zor ki . Bu ay aşılama yaptırcam devlette . Tuttmazsa diye de mustaga acet hocadan randevu aldım subat ortasına inş gitmeme gerek kalmaz tutar
Merhabalar,
hamilelik oldu mu_
acete gittiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…