• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kotu hissediyorum ne olur yardım edin?

busu54

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
306
-67
98
27
Merhaba ben 6 ay önce evlendim. Ailem eşimi istememişti. Ayırmak için ellerin den geleni yaptılar. Ben de gizlice nikah kıymak zorunda kaldım. Evlenince mutlu olurum sanmıştım. Annemden başka kimse beni ve eşimikabul etmedi. Teyzelerim kıskançtır. Ben onlara sır verdim onlar anneme söyledi. Ramazan ayı geldi ben teyzelerimi çağırdım gelmek istemediler. Ama elimi seven akrabaları çok. Bu da yetmezmiş gibi temizlik takıntım yüzünden eşimle kavga ettim. Bana kustu. O kadar yalnızım ki arkadaşım bile yok evime çağırıpkahve içecek komşum bile yok çünkü hepsi evlerinde olmaz hep gezerler.Bu arada üzüntüden stresden kendimi yemeğe verdim.Zayıflamaya çalıştım ve ramazan da oruç tutup sıkı bir diyet yamama rapmen kilo vermeyi bırak kilo bile aldım.Güzelliğim ümitlerim gitti şimdiden.Ben napmalıyım bana nolur fikir verin. Çok kötüyüm.

İşte bazen hatta çoğu zaman aile sözü dinlemek gerekiyor..ailenizle barışmaya çalışın,sosyalleşmeye çalışın,psikoloğa gidin..benim önerilerim bu kadar.

İşte bazen hatta çoğu zaman aile sözü dinlemek gerekiyor..ailenizle barışmaya çalışın,sosyalleşmeye çalışın,psikoloğa gidin..benim önerilerim bu kadar.
Önerileriniz için teşekkür ederim :)

Ben de ben diyorum keşke şu şu konuda ailemi dinleseydim ama vakit geri gelmiyor. Eşinle aran nasıl peki

Merhaba ben 6 ay önce evlendim. Ailem eşimi istememişti. Ayırmak için ellerin den geleni yaptılar. Ben de gizlice nikah kıymak zorunda kaldım. Evlenince mutlu olurum sanmıştım. Annemden başka kimse beni ve eşimikabul etmedi. Teyzelerim kıskançtır. Ben onlara sır verdim onlar anneme söyledi. Ramazan ayı geldi ben teyzelerimi çağırdım gelmek istemediler. Ama elimi seven akrabaları çok. Bu da yetmezmiş gibi temizlik takıntım yüzünden eşimle kavga ettim. Bana kustu. O kadar yalnızım ki arkadaşım bile yok evime çağırıpkahve içecek komşum bile yok çünkü hepsi evlerinde olmaz hep gezerler.Bu arada üzüntüden stresden kendimi yemeğe verdim.Zayıflamaya çalıştım ve ramazan da oruç tutup sıkı bir diyet yamama rapmen kilo vermeyi bırak kilo bile aldım.Güzelliğim ümitlerim gitti şimdiden.Ben napmalıyım bana nolur fikir verin. Çok kötüyüm.

Kurslara gitmenizi tavsiye ederim. Hic bilmedigim bir sehirde hayat kurdum ve bi suru arkadasim var. Zamanla arkadaslariniz da gunleriniz de olur. Siz cok bunaldiginiz icin boyle dusunuyosunuz. Cikin disari turuyus yapin gezin kursa gidin kesifler yapin. Durum iyiyse bi tatilde olabilir

Çok kopuk kopuk anlatmışsınız, pek bir şey anlamamakla birlikte, gizli nikah kıyarken bu durumu öngörmeniz lazımdı

Kendinize çeşitli meşgaleler bulun, bence evlilikten umduğunuzu bulamamışsınız o yüzden hayal kırıklığı yaşıyorsunuz?

Ben durumu tam anlamadım okurken kopuk sanki konu ama sıkılma noktasında size sosyallerin derim

Kimseden medet ummayıp kendi mutluluğunuzu kendiniz sağlayın. Teyzeyi, komşuyu boşverin madem .
Hiçbişeyin güzelliğinizin falan geçip gittiği yok. Bu yaş için bu kadar karamsarlık fazla.

Teyze neymiş ya dıdının dıdısı
Onlar yüzünden niye kendini mutsuz ediyorsun
Benim de eşimden başka kimsem yok bulunduğum şehirde
Bi yerimden bişey eksilmedi
sen de mutsuz olmak için kendini şartlamış gibisin

Temizlik takıntısı derken nasıl?
Girip bi işe çalışın hem ortamınız olur hem evde çok fazla durmazsınız yorgunum der misafir ağırlamazsınız.

Akrabadan kim hayır görmüş ki konuşmuyorlar diye üzüleyim..
Üstlerine düşme yarın öbür gün menfaatlerine denk gelirsen arar sorarlar.
Teyze anne yarısı olabilirse iyidir. Onun dışında akraba işte..

Titizlik takıntın için doktora git. Bu yüzden ölmezsin ama günün bir kaç saatini temizlikte geçirmek israftır..
Kurslara katıl çevren genişler..

Önce kendine çeki düzen vermeyle başla spor yap çık evden her gün 1 saat yürü hem gezmiş olursun hem kilo vermene rahatlamana yardımcı olur. Akrabaları unut sana iyi gelmeyen herkesten uzak dur. Kursa gidebilirsin yemek,dikiş vs orada arkadaş edinirsin. Kendine acırsan inan hiç bir şeyi başaramazsın ve ömrün mutsuzlukla geçer gider.

Konular baglantisiz ama bence gizli nikah yaparken hayalleriniz farklıydı evliliği farklı düşündünüz ve hayaliniz gerçek olmadı . Bence bundan sonrasını iyi düşünün

Kararlarınızın arkasında durun ve güçlü olun.Zamanla çevre edinirsiniz.. ha diyince olmaz.
Eşinizle tartışmayın, onunla önce arkadaş olun,eşinizin ailesiyle birlikte olmaya çalışın.ve en önemlisi her şeyin daha iyiye gidecegine inanin..

Yapacak fazla birsey yok.

Ailenizden gizli evlenirseniz sonuclarina da katlanmalisiniz.

Esinizle ve ailenizle aranizi duzeltmeye bakin.

Kendi kendinize yetmeye calisin

Kendinize mesgale bulun
Ise girin calisin sosyallesin
Baska careniz yok

Calisin
Evde bos oturursaniz teyzeydi emmiydi temizlikti bilmemneydi sarar durursunuz. Calisirsanizhem nitelikli insanlarla sosyallesirsiniz hem de sacmaliklarla ugrasmaya vaktiniz olmaz.

Bu arada gizli nikah hos bir sey degil. Anneniz affetmis napsin kadin,evladisiniz sonucta.

Back
X