Çok kötü oldum

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.959
3.742
333
İyi geceler Herkese Hatırlayanlar olacaktır geçen konu açmıştım nazarım mı değiyor diye , Bilmeyenler için baştan yazıyorum , ben şahsen ve Aile olarak normal olarak kimden bahsediyorsak şu kişi mutlu vs. Başına bişey geliyor yada ben kuruntu yapıyorum .Bizim yurtdışından bi Aile dostumuz var İzmir’de yazlık almışlar geçen Annemi aradılar bizde doğal olarak bunun muhabbetini yaptık bugün kızları yaptığı Aşı sonrası narkoz almış ve gencecik kız vefat etti :KK43: çok üzülüyorum biz mi nazar ettik onları ;( Rabbim mekanını cennet eylesin , şok oldum ve sizce bizim etkimiz var mı ?

İyi geceler Herkese Hatırlayanlar olacaktır geçen konu açmıştım nazarım mı değiyor diye , Bilmeyenler için baştan yazıyorum , ben şahsen ve Aile olarak normal olarak kimden bahsediyorsak şu kişi mutlu vs. Başına bişey geliyor yada ben kuruntu yapıyorum .Bizim yurtdışından bi Aile dostumuz var İzmir’de yazlık almışlar geçen Annemi aradılar bizde doğal olarak bunun muhabbetini yaptık bugün kızları yaptığı Aşı sonrası narkoz almış ve gencecik kız vefat etti :KK43: çok üzülüyorum biz mi nazar ettik onları ;( Rabbim mekanını cennet eylesin , şok oldum ve sizce bizim etkimiz var mı ?
Yazlıktan bahsetmekle, ilaç alıp intihar etmenin arasındaki bağlantıyı bana mantıklı bi şekilde açıklayın nolur. Siz yazlıktan bahsettiniz diye mi ilaç aldı bu kız? Mantıklı mı Allah aşkına?

hayır velev ki cidden nazar falan değdi, kızdan bahsetmemişsiniz bile. Yazlığı konuşmuşsunuz.

yazlık ev yıkılsa , yansa falan yine bi nebze tamam da, yapmayın yahu :işsiz:

Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun. Ancak intihar eden birinin psikolojisi normal değildir ve bu çat diye olmaz. Yani uzun zamandır mutsuzmuş ve böyle bir şey tercih etmiş … sizinle bir ilgisi yok yani.

Yazlıktan bahsetmekle, ilaç alıp intihar etmenin arasındaki bağlantıyı bana mantıklı bi şekilde açıklayın nolur. Siz yazlıktan bahsettiniz diye mi ilaç aldı bu kız? Mantıklı mı Allah aşkına?

hayır velev ki cidden nazar falan değdi, kızdan bahsetmemişsiniz bile. Yazlığı konuşmuşsunuz.

Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun. Ancak intihar eden birinin psikolojisi normal değildir ve bu çat diye olmaz. Yani uzun zamandır mutsuzmuş ve böyle bir şey tercih etmiş … sizinle bir ilgisi yok yani.
Kız intihar felan etmemiş Ya anladığım kadarıyla.
aşı sonrası narkozdan dolayı ölmüş. Ben mi yanlış anlıyorum acaba.

siz ailece tedavi olun. boyle her olaydan kendinize pay cikarip ay bizim yuzumuzden mi oldu diye dusuneceksiniz belli ki.

tedaviyi reddediyorsaniz da bir zahmet insanlarin hicbir seyiyle ilgili iyi kotu yorum yapmayin. belki o zaman kotu seylerin siz konusmasaniz da gerceklesecegini anlarsiniz.

Otrera kız intihar etmemiş.
Aşı sonrası narkoz alma durumu olmuş. Bundan dolayı vefat etmiş.

Konu sahibi siz dünyanın merkezinde olan insanlar değilsiniz, kendinizi ve etkinizi bu kadar önemsemeyin. Yıl 2021, 21.yy içerisindeyiz. Velev ki sizin nazarınız değdi, ev yanardı ev yıkılırdı kız ne alaka?

Aşı sonrası narkoz ile ölüm.. Yani sebep bu olması için detaylı bilgi vermeniz lazım... Ameliyat vs girdi ise her ameliyat risklidir.. Ona kalırsa diş çektiriyorsun ve ölüyorsun böyle vakalarda var yani...

Konu sahibi nazar degdirdimmi diye korkunuz varsa maşallah deyiniz..Nazarı değen kimse, hattâ herkes, beğendiği bir şeyi görünce (Maşallah) demeli, ondan sonra o şeyi söylemelidir.

Kendinizi bu kadar önemsemeyin :) Evet nazar mezara sokar derler eskiler ama bunun sürekli başınıza gelmesi biraz film tadında olur, olmaz yani :)

ecelin nazarla alakası yok kizin vakti dolmuş ölmüş biraz inançlı olmaya davet ediyorum sizi

kaderinde o gün ölmek varmış fakat Karşıki mezar, yarısı nazar sözünü unutmamakta lazım.illaki nazardan oldu denilmez fakat nazar deveyi kazana insanı mezarada derler.

Eskiden doktor yok bebek bakımı yok ne kan uyuşmazlığı nedir bilen var ne asi var ne göbek bakımı vs aklıma geleni yazıyorum bebek tuza basılır sabaha kadar tuzda bekler olur nazar vs o geldi nazar etti bu adetli geldi öldü bilim hak getire nazar tabiki var kuran var diyorsa biz yok diyemeyiz ama bu kadar da değil Allah rahmet eylesin o kızcagiza

Paranormal seylere inanmayan itibar etmeyen biri olarak kem gözlü olduğunu düşündüğüm üniversite arkadaşımla beş yıl geçirdikten sonra neredeyse olabilir diyeceğim. Reyhanin beğendiği neyim varsa tuz buz oldu. Yandı, kırıldı, yırtıldı. Bir insan için nazar etmek ve onu nazarla öldürmek reyhan için bile mümkün değil. Gözünüzü bu kadar ciddiye almayın.

Back
X