Çok kötü rezil oldum :(((

cikolatali pasta

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
178
63
98
Kizlar öyle bir rezil oldum ki!!!!!
Sevgilimle ünide bir masanin üzerinde oturuyoduk (kisa bi süredir beraberiz). Üzerimde uzun bi etek var. Duvara yaslanmistim, tekrar öne gitmek isterken bacaklarimi kaldirip indirdim.
Bacaklarim eteğin altinda ciplak oldugu icin, birbirlerine değerek öyle bir ses cikardi ki!!!
Yani masaya öyle bi iniş yaptiki bacaklarim birbirine sürterek, hayatimda öyle bi ses duymadim. Afedersiniz, osurmuşum gibi oldu.
Nasil utandim bilemezsiniz. Ne yapacagimi sasirdim. Söyledim tabiki bacaklarim falan diye, ama o sesi duysaydiniz ne demek istedigimi anlardiniz.
Şaşkınlıktan ayni sesi tekrar yapmaya calistim kendimi anlatabilmek icin . Anlayacağiniz tam bi rezalet.
O güldü falan, utanmana gerek yok falan dedi, şakaya vurduama ben cok utandim yaa

bisey olmaz cok takılma böyle dert edersen kendine konu kapanmaz isterse osurmus zannetsin bilerek yapmadın sonuçta da zannetmiyorum anlamıştır zaten ve sana da inanmıştır.... da o sesi nasıl çıkardın

heheh çok şirin
olur öyle gerilmeyin bence:)) hem sevgiliniz ileride neler görecek neler
ben omzunda uyuyup salyalarımı akıtmıştım bir güzel mesela
o da benim yanımda osuruk kaçırmıştı
olur öyle şeyler

Çok tatlisin :)

Baslik rezil oldum olunca hemen girip okuyorum konuyu, buda komikmis
Ama bence insan refleks olarak hemen ayni sesi cikarmaya calisiyor,normal yani o anda geri yapman. Sende gulseydin bari

Amaan bacagiyla koluyla o sesi cikaran ilk sen degilsin duyanda ilk o degil bosver takma boyle seyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…