• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü rezil oldum :(((

Anladım canım demek istediğinii bizim de geçen gün el ele tutuşurken Sıcaktan yapışmış elini sıkıca tutayım derken forttt diye bir ses çıktı :D:P bana da oluyor arada etekle oturup bacaklar yapışmışken sıcaktan hızlıca kalkınca pouurrt diye bir ses çıkıyor aman insanlık hali ya ben hastaydım canım nasıl burnum akıyor su yutarken beni güldürdü burnumdan kocaman baloncuk çıkmıştı uzun sure gülmüştük :D:D

Tam oğlumu uyuttum dalsın biraz diye beklerken okudum konunu sesli gülmemek için zor tuttum kendimi :) hele bide ispatlamaya çalışmışsın ya aklımda canlandı bir an :) Anlamıştır canım merak etme takma kafana olur öyle şeyler :)

Yorumlariniz süperdi yalniz, neredeyse hepsini bizzat yasadigimi farkettim, karin guruldamasi, burun akmasi falan :-)
ama bugünkü simdiye kadar yaptigim skandallarin zirvesiydi :))

E="buneyahuuu, 47038446, member: 749273"]:KK70::KK70: kızlar öyle canım sıkkın moralim bozuk ki bu halimle güldürdünüz beni.. seviyorum sizleri ya :KK19::KK68:[/QUOTE]
Aynem öyle ya , çok güldüm gerçekten :KK70:
Ya insanlık hali bazen koltukta bile öyle ses çıkabiliyor , bence rezil olmadın , öyle düşünme C cikolatali pasta :KK52:

Işte deri koltuk olsaydi mantikli bi aciklamasi olurdu en azindan :) ben o sesi bildiğiniz dümdüz masanin üzerinde cikardim.
Durun bisey söylim de daha cok gülün :KK70:
o sesi tekrar cikartabilmek icin o kadar cok ugrastim ki, sonunda ayni sesi tutturdum bi kac kere. Ne dese begenirsiniz: "tamam simdi ortaligi gaz dumanina katmaya gerek yok"
:KK70::KK70::KK70:

Yaa bu cok komik :))
bwn en yakin arkadasimla sekiz yıl ciktim nisanlandkik. Ayni salakligi ben yaptim ya kac yil oldu hala taklit eder :D
Benimde bacagimdan çıkmıştı :D biraz ciddilessin iliakiniz sen o zaman gör dalgayi..

Kizlar öyle bir rezil oldum ki!!!!!
Sevgilimle ünide bir masanin üzerinde oturuyoduk (kisa bi süredir beraberiz). Üzerimde uzun bi etek var. Duvara yaslanmistim, tekrar öne gitmek isterken bacaklarimi kaldirip indirdim.
Bacaklarim eteğin altinda ciplak oldugu icin, birbirlerine değerek öyle bir ses cikardi ki!!!
Yani masaya öyle bi iniş yaptiki bacaklarim birbirine sürterek, hayatimda öyle bi ses duymadim. Afedersiniz, osurmuşum gibi oldu. :oops:
Nasil utandim bilemezsiniz. Ne yapacagimi sasirdim. Söyledim tabiki bacaklarim falan diye, ama o sesi duysaydiniz ne demek istedigimi anlardiniz.
Şaşkınlıktan ayni sesi tekrar yapmaya calistim kendimi anlatabilmek icin :KK70:. Anlayacağiniz tam bi rezalet.
O güldü falan, utanmana gerek yok falan dedi, şakaya vurdu:KK61:ama ben cok utandim yaa
hepimiz zaman zaman rezil oluruz.annemin takma dişleri mağzaya girdiğimizde annem merdivenlerden düştü ama çok kötü şekilde düşmemişti takma dişleri ağzındAn çıkıp mağzanın giysi bölümündeki alt rafa kadar uçmuştu :D gülmekten baya bir süre dişi bulamamıştık.işin ilginç tarafı kırılmada kırmamıştı diş ayy hala gülüyorum rezilliğin daniskasıydı :D

Işte deri koltuk olsaydi mantikli bi aciklamasi olurdu en azindan :) ben o sesi bildiğiniz dümdüz masanin üzerinde cikardim.
Durun bisey söylim de daha cok gülün :KK70:
o sesi tekrar cikartabilmek icin o kadar cok ugrastim ki, sonunda ayni sesi tutturdum bi kac kere. Ne dese begenirsiniz: "tamam simdi ortaligi gaz dumanina katmaya gerek yok"
:KK70::KK70::KK70:
İlk Msjdan son msja kadar catladım gülmekten:KK70::KK70::KK70: yanağım agrıdı walla

Back
X