• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü rezil oldum :(((

Bence tatli dan daha cok rezilin önde gideniyim gibi geldi bana, bütün karizmam yerle birrrr :olamaz: :mad:
Neyse, sicak yaz günlerinde etek giyidiginizde beni hatirlayin ve oturdugunuz yerden kimildamayin mümkünse :KK61:
ben mağdur oldum siz olmayin.....

Kizlar öyle bir rezil oldum ki!!!!!
Sevgilimle ünide bir masanin üzerinde oturuyoduk (kisa bi süredir beraberiz). Üzerimde uzun bi etek var. Duvara yaslanmistim, tekrar öne gitmek isterken bacaklarimi kaldirip indirdim.
Bacaklarim eteğin altinda ciplak oldugu icin, birbirlerine değerek öyle bir ses cikardi ki!!!
Yani masaya öyle bi iniş yaptiki bacaklarim birbirine sürterek, hayatimda öyle bi ses duymadim. Afedersiniz, osurmuşum gibi oldu. :oops:
Nasil utandim bilemezsiniz. Ne yapacagimi sasirdim. Söyledim tabiki bacaklarim falan diye, ama o sesi duysaydiniz ne demek istedigimi anlardiniz.
Şaşkınlıktan ayni sesi tekrar yapmaya calistim kendimi anlatabilmek icin :KK70:. Anlayacağiniz tam bi rezalet.
O güldü falan, utanmana gerek yok falan dedi, şakaya vurdu:KK61:ama ben cok utandim yaa
Benim acmis oldugum bir konu var Gaz Sorunu diye bir konum var. Onu ac oku evleninc3 daha neler goreceksin :-) o zaman b3nde cok utaniyordum ama simdi biraz daha rahatim. Hem hamileligi bahane ediyorum :-)

Benim başıma çok daha korkuncu gelmişti arkadaşım anlatayım da haline şükret. Biz de sevgilimle daha yeniydik. Şimdi ayrıntılarla boğmak istemiyorum ama beklememiz gereken bir şey vardı ve ben de oturduğu yerde birden uyumaya başlayabilen bir insan olduğum için :KK53: arabada oturduğum yerde uyuyakaldım. Sevgilim de beni izlemiş ben uyurken. Kimbilir ne kadar masum uyuyor falan neler düşünmüştür ben uyurken. :KK53: Sonra uyandım, koltuğu düzelttim ve yatış pozisyonundan oturma pozisyonuna geçmek için toparlandım. Toparlanırken (buraya yazarken çok utanıyorum ama :oops:) ön tarafımdan birden foşhkkhkh diye bir ses çıktı ve hayatımda ilk defa oldu neye uğradığımı şaşırdım. Ve korkunç bir gürültüydü duyulmayacak gibi de değildi. Ben başıma ilk defa geldiği için hem korktum, hem utandım. Ve ben açıklayamadım da. Nasıl söylerim ordan değil ön taraftan geldi o ses diye. :KK53: Muhtemelen hala gaz çıkardım sanıyodur. O da olabilirdi insanlık halidir diye çok üzerinde durmadım. Fakat o ses neden geldi onu hala çözemedim. Sanki böyle içerden dışarıya bir şey fışkırmış gibi bir his oldu ama öyle de değildi. :KK53:

Amaaan daha neler olucak. Bi gün iş çıkışı erkek arkadaşıma gittim yemek yemeye ailesiyle. Ayakkabılarımı çıkarır çıkarmaz. Bebeğim bu koku ne git çıkar şu naylon çorapları bi ayaklarını yıka dedi. Rezilliğin daniskası bi başkasına görede ben hiç iplemedim sonra hallettim:halay:

Bi günde o terden leşinko kokuyordu dedim kokmuş peynir gibisin git bi duş al :KK53:
Pislikliğin dibine vurmuşuz biz :KK53::KK53:

Benim başıma çok daha korkuncu gelmişti arkadaşım anlatayım da haline şükret. Biz de sevgilimle daha yeniydik. Şimdi ayrıntılarla boğmak istemiyorum ama beklememiz gereken bir şey vardı ve ben de oturduğu yerde birden uyumaya başlayabilen bir insan olduğum için :KK53: arabada oturduğum yerde uyuyakaldım. Sevgilim de beni izlemiş ben uyurken. Kimbilir ne kadar masum uyuyor falan neler düşünmüştür ben uyurken. :KK53: Sonra uyandım, koltuğu düzelttim ve yatış pozisyonundan oturma pozisyonuna geçmek için toparlandım. Toparlanırken (buraya yazarken çok utanıyorum ama :oops:) ön tarafımdan birden foşhkkhkh diye bir ses çıktı ve hayatımda ilk defa oldu neye uğradığımı şaşırdım. Ve korkunç bir gürültüydü duyulmayacak gibi de değildi. Ben başıma ilk defa geldiği için hem korktum, hem utandım. Ve ben açıklayamadım da. Nasıl söylerim ordan değil ön taraftan geldi o ses diye. :KK53: Muhtemelen hala gaz çıkardım sanıyodur. O da olabilirdi insanlık halidir diye çok üzerinde durmadım. Fakat o ses neden geldi onu hala çözemedim. Sanki böyle içerden dışarıya bir şey fışkırmış gibi bir his oldu ama öyle de değildi. :KK53:

Aşağı yukarı ayni sey basimiza gelmis, ama benimki nasil anlatsam, bayaa bi sesliyidi öyle böyle degil. Bide acayip inandiriciydi ya, hayatimda böyle bi ses ilk defa duydum :KK12:

Amaaan daha neler olucak. Bi gün iş çıkışı erkek arkadaşıma gittim yemek yemeye ailesiyle. Ayakkabılarımı çıkarır çıkarmaz. Bebeğim bu koku ne git çıkar şu naylon çorapları bi ayaklarını yıka dedi. Rezilliğin daniskası bi başkasına görede ben hiç iplemedim sonra hallettim:halay:

Bi günde o terden leşinko kokuyordu dedim kokmuş peynir gibisin git bi duş al :KK53:
:KK70:

Ayy süpersiniz yaaa hele hele "leşinko" kelimesine koptummm :KK70:

seninki gayet normal bi durum cinsel ilişki sonrasıda başına cok gelecek dikkat:KK14::KK54:

ben de bir beterini anlatayım evlenmeden yıllar önce bir sevgilim vardı ya 2. ya da 3. görüşmemiz nereye gitsem o beni bırakıyor flan bir yere gittik arabaya bindik dönüşte her neyse o biçim karizmayım flan süslü flan sonra hapşurdum tabi dikkat etmedim bana demez mi burnunda bişey var diye ıyyyyyyyyyyyyyyy:skandal::KK55: pislik gelmiş burnumun ucuna rezalettttttttttttttttttttt:mad::rolleyes:

seninki gayet normal bi durum cinsel ilişki sonrasıda başına cok gelecek dikkat:KK14::KK54:
İşyerindeki evli ablalara sormuştum neden olur diye. Onlar da hava kaçmıştır falan demişti ama durduk yerde neden oldu orası muamma. :KK53: Bir de uyuyordum ya çocuk demiştir uyurken saldı farkında olmadan. :KK53:

Burda bi konu açılmıştı kızcağız yeni evli cinsel ilişki sırasında o pırtlama sesi geliyor. Eşi osurduğunu zannedip iğreniyodu. Çok kızmıştım o adama :D

İşyerindeki evli ablalara sormuştum neden olur diye. Onlar da hava kaçmıştır falan demişti ama durduk yerde neden oldu orası muamma. :KK53: Bir de uyuyordum ya çocuk demiştir uyurken saldı farkında olmadan. :KK53:
EVET ASLINDA EVLENMEDEN İSTİSNA BİR DURUMDUR o_O HAVA TOPLAMIŞSIN.:spor:

Back
X