Çok kötü sinirlendim içimde kaldı

RenginKorkmaz

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
66
31
8
36
İyi geceler öncelikle konuya gireyim bugün akşam üstü şehir dışından kuzenim geldi aslında aramız iyidir güzel anlaşırız ama bugün kendisinden buz gibi soğudum
Bana tatlı yapar mısın dedi kıramadım yaptım hoş sohbet konuştuk ettik otururken su içmeye kalktı benim arkam dönüktü bu birden geldi kolumu inanılmaz kötü bir şekilde ısırdı o kadar çok acıdı ki tarif edemem size hemde iki üç kere. Gözlerim doldu boğazım tıkandı can havliyle çığlık attım ve kafasına geçirdim tokadı o şekilde bıraktı ben vurunca aldı ceketini gitti defolup o kadar fenaki şuan kolum ağrıyor neden böyle birşey yaptığını bilmiyorum o acıyı hatırladıkça hala gözlerim doluyor daha sonra gönlümü almak için geldi yüzüne bakmadım git dedim canım çok yandı ve çok kırıldım
Onun bu hareketi çok soğuttu beni şaka kaldıramayan biri değilim bu şaka değildi gibi geliyor görüşmek istemiyorum sizce abartıyor muyum ?

Yazdıklarınızı anladım ama kafamda hiç bir yere oturtamadım.
1- kuzen erkek mi?
2- bir eşek şakası yüzünden akrabanıza küs mü kalacaksınız hep?

kuzeniniz kac yasinda?
isirmak saka mi oluyor sizin sulalede?
anlayamadim . saka. tokat normal o halde

Sen de onu ısırsaydın bu kadar gıcık olmazdın..hem niye ısırdı ki ne alaka yani, çözümsüz bisi de degıl konusup çözülecek bisi..cok da dert edilecek bisey degil hatta komik:)))

Kuzenim erkek ilk defa böyle bir hareketi oldu napmam gerektiğini bilmiyorum çok kırıldım
Isırmayı normal gören bir halim mi var acaba laf sokmayın

Ahaha bugün ben de isirmakli sevmekli konu açtıydım:KK53:
Kuzeninin sana kani kaynamış heralde genelde biz bu nedenden ısırıyoruz daha doğrusu ben ısırıyorum :KK51:
Gönlünü almaya geldi madem niye uzattın ki. Oturup konuşsaydın hoşlanmadığını canının çok yandığını ve bir daha yapmaması için uyarsaydın sonra eğlenmeye baksaydınız.

Abartmamışsın ama buz gibi soğumak ilginç geldi. İçiniz de bir yerde zaten sevmiyormuşsunuz ve bir bahane ariyormussunuz gibi geldi.

Sen sadece Can'ın acıdığı için mi çok kızdın? Diyelim bilerek bir kız kuzenin ayağına bastı yine aynı tepkiyi verir miydin?

O ısırmıs sen de patlatmişssin tokadı. ee bunda kim suclu simdi? En fazla gorusmezsin olur biter.

Kuzenim 27 yaşında biz hep yakınız onla seversin ısırır gibi yaparsın anlarım etimi koparacak gibi ısırması üstelik iki üç kere ve ben vurunca bırakması hiç hoş hisler oluşturmadı konuyu sapıklığa çevirmiyorum onla hiç ilgisi yok
Ya anlatamadım :(

eğer yolda gelirken kuduz bir hayvan tarafından ısırılıp kuduz olmadıysa bilerek canımı yakmaya çalıştığını düşünüp bende çok kızardım kolay afetmezdim şahsen.ısırmak can yakmak bana göre şiddete girer.

Kuzenim 27 yaşında biz hep yakınız onla seversin ısırır gibi yaparsın anlarım etimi koparacak gibi ısırması üstelik iki üç kere ve ben vurunca bırakması hiç hoş hisler oluşturmadı konuyu sapıklığa çevirmiyorum onla hiç ilgisi yok
Ya anlatamadım :KK43:

Ne için yapmış olduğunu sorsaydın keske bir fikrin yoksa

Verirdim benim kızdığım canımı acıtmak amacıyla yapmış olması erkek olmasının anlamı yok
Canını acıtmış olabilir. Bunun için ben olsam kuzenime küsmem. Hata yapmış. Anneler bile çocuklarını dövüyor. Üstelik o çocuklar kendilerini savunamıyorlar. Kuzeniniz biraz heyecanlı bir tip herhalde.

Evet çok şımarık bi tiptir ben bu tür bişeyi sevmediğim ve ilk defa karşılaştığım için sanırım hiç hoşlanmadım

Evet çok şımarık bi tiptir ben bu tür bişeyi sevmediğim ve ilk defa karşılaştığım için sanırım hiç hoşlanmadım

Benim rahmetli abim beni isirirdi yanaklarimi simsiyah yapardı sevgiden. Annem kızardı şimdi öğretmeni diyecek evde çocuğu mu dovuyorlar diye :-)

Ben kötü niyetle yaptı sandım kuzeninizin. Şaka yapmış bi kaç güne geçer inşallah .

Şaka yapmak istemiştir yada ısırası gelmiştir sevmek olarak da kovmak ne zaten gönlünü almaya gelmiş uzatmasaniz olurmuş.

Back
X