• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü sinirlendim içimde kaldı

Sakasi can yaktigi icin hos degil kizmaniz da normal ama sehir disindan geldigi icin evden kovmaniz hic hos olmamis bence bu daha buyuk hata. Simdi affetmesi gereken o ozur dilemesi gereken siz olmussunuz cunku o hatasini anlayip gonul almaya gelmis zaten.

Kuzenin sana karsi biseyler hissetmiyordur ya, galiba. Yok yok.
Positif tarfinda dusunelim; belkide kuduz olmustur?

Öyle birden bire the walking dead ölüleri gibi koluna yapışmasının ne anlamı var? Delimi bu çocuk?:) şaka yapmış aklınca, bir eşşek cinsinden olaninida siz yapin

İyi geceler öncelikle konuya gireyim bugün akşam üstü şehir dışından kuzenim geldi aslında aramız iyidir güzel anlaşırız ama bugün kendisinden buz gibi soğudum
Bana tatlı yapar mısın dedi kıramadım yaptım hoş sohbet konuştuk ettik otururken su içmeye kalktı benim arkam dönüktü bu birden geldi kolumu inanılmaz kötü bir şekilde ısırdı o kadar çok acıdı ki tarif edemem size hemde iki üç kere. Gözlerim doldu boğazım tıkandı can havliyle çığlık attım ve kafasına geçirdim tokadı o şekilde bıraktı ben vurunca aldı ceketini gitti defolup o kadar fenaki şuan kolum ağrıyor neden böyle birşey yaptığını bilmiyorum o acıyı hatırladıkça hala gözlerim doluyor daha sonra gönlümü almak için geldi yüzüne bakmadım git dedim canım çok yandı ve çok kırıldım
Onun bu hareketi çok soğuttu beni şaka kaldıramayan biri değilim bu şaka değildi gibi geliyor görüşmek istemiyorum sizce abartıyor muyum ?
kuzen erkek mi

Kuzenim erkek ilk defa böyle bir hareketi oldu napmam gerektiğini bilmiyorum çok kırıldım
Isırmayı normal gören bir halim mi var acaba laf sokmayın
yanlis anlama ams kuzeninden uzak dur munkunse bunu annene anlat ben mi yanlis dusunuyorum bilmiyorum ama kuzenin bana normal gelmedi

Çok tuhaf geldi bana da, hadi on dört on beş yaşında olsa anlarım, ergence bir eşek şakası yapmış diye ama kos koca bir yetişkinden bahsediyoruz. Bende bazen çok şirin bulduğum şeyleri, mesela bir bebeği bir hayvanı sıktıra sıktıra sevmek, mıncırmak istiyorum ama dilimi ısıra ısıra, nazikçe seviyorum :)) kendimi tutuyorum, yoksaaa :-))

Back
X