- 29 Temmuz 2018
- 79
- 23
- 88
- 32
- Konu Sahibi Umutbekcisi
Arkadaslar Yazamıyorum cok zorlanıyorum.. 2,5 yıllık ilişkim vardı 1 hafta öncesine kadar tatile cıkmadan once bozuktuk ben onun tavırlarına kızarak seninle bu sekilde bir hayata hazır degilim dedim istemiyorım dedim tamam sen yoluna ben yoluma hattımı degiştiricem dedi cok üzüldüm sonrasında dogum günü gecesi yazmadı bana gün icerisinde her dakika aradı her dakika acmadım bulusmaya gitmedim ama ertesi gün tatile cıkmadan aradım napıyorsan yap umrumda degil dedi tatilde ara sıra konustuk ancak ben uzun tatil yapacagımı soylememiştim. Whatsapp durumunda boydan resmimi paylasınca olan oldu beni heryerden engelledi ulasamadım uzun sure hergün aradım yazdım cevap vermedi en son 1 hafta once bitti yazdı artık olmucak kesin kararım bana yapma dediklerini yapıyorsun her yaptıgın bana batıyor dedi yalvardım asla dinlemedi beni olmuak bu saatten sonra kesin kararım dedi 1 hafta oldu cektim kendimi hatlarımız aynı bizim 1 hanesi degişik hala kullanıyor yakında degiştiricem demişti ama bana kızlar donermi nolur bişey soyleyin