çok kötüyüm.. ayrıldı benden yardımınıza ihtiyacım var??

Umutbekcisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
79
23
88
32
Arkadaslar Yazamıyorum cok zorlanıyorum.. 2,5 yıllık ilişkim vardı 1 hafta öncesine kadar tatile cıkmadan once bozuktuk ben onun tavırlarına kızarak seninle bu sekilde bir hayata hazır degilim dedim istemiyorım dedim tamam sen yoluna ben yoluma hattımı degiştiricem dedi cok üzüldüm sonrasında dogum günü gecesi yazmadı bana gün icerisinde her dakika aradı her dakika acmadım bulusmaya gitmedim ama ertesi gün tatile cıkmadan aradım napıyorsan yap umrumda degil dedi tatilde ara sıra konustuk ancak ben uzun tatil yapacagımı soylememiştim. Whatsapp durumunda boydan resmimi paylasınca olan oldu beni heryerden engelledi ulasamadım uzun sure hergün aradım yazdım cevap vermedi en son 1 hafta once bitti yazdı artık olmucak kesin kararım bana yapma dediklerini yapıyorsun her yaptıgın bana batıyor dedi yalvardım asla dinlemedi beni olmuak bu saatten sonra kesin kararım dedi 1 hafta oldu cektim kendimi hatlarımız aynı bizim 1 hanesi degişik hala kullanıyor yakında degiştiricem demişti ama bana kızlar donermi nolur bişey soyleyin

Ciddi bir tartışma, kavga göremedim. Mesele ne? İlişkiden sıkılmış da bahane aramış gibisiniz.
O boudan resim kısmı ne ayrıca? Ne oldu siz fotoğraf paylaşınca da bitti?

Seven terketmez, seninle bu sekilde bir hayata hazir degilim dedirttiren insanla yurumeyin zaten bos verin yolu acik olsun ve lutfen siz hattinizi degistirin ondan once

Seven terketmez, seninle bu sekilde bir hayata hazir degilim dedirttiren insanla yurumeyin zaten bos verin yolu acik olsun ve lutfen siz hattinizi degistirin ondan once
Ben onu bi anlık sinirle soyledim suan cok pismanım beni ne kadar cok sevdigini biliyorum ama resim paylasınca engelledi heryerden cok sinirliydi 1 hafta oldu donermi sizce

Seninle bir hayata hazır degilim demissiniz siz zaten. Eee neyin uzuntusu bu ?
Bir anlık sinirle dedim ama sonra gönlünü aldım gelince konusucaz dedi tatilde konusuyorduk ara sıra whatsappta resim paylasınca engelledi beni dinlemiyorsun bana yapma dediklerini yapıyorsun dedi kararım kesin dedi cok üzgünüm yemek yok uyku yok

Ben onu bi anlık sinirle soyledim suan cok pismanım beni ne kadar cok sevdigini biliyorum ama resim paylasınca engelledi heryerden cok sinirliydi 1 hafta oldu donermi sizce
sanirim ona pismanliginizi belli etmissiniz ama bir kez daha deneyin mesaj yazin daha cok onu cok sevdiginizi hissettirenonun kalbini yumusatabilecek mesajlara yer verip deneyin

sanirim ona pismanliginizi belli etmissiniz ama bir kez daha deneyin mesaj yazin daha cok onu cok sevdiginizi hissettirenonun kalbini yumusatabilecek mesajlara yer verip deneyin
O ayrılık konusmasında hersyi soyledim sus dedi ne dersen de bu sefer ikna olmucam dedi zamana bıraktım ama her gecengün ömrümden gidiyor sanki

Bir anlık sinirle dedim ama sonra gönlünü aldım gelince konusucaz dedi tatilde konusuyorduk ara sıra whatsappta resim paylasınca engelledi beni dinlemiyorsun bana yapma dediklerini yapıyorsun dedi kararım kesin dedi cok üzgünüm yemek yok uyku yok
Bişey olmaz. Ölmezsin.
İliskinizin sonunu sen hazirlamissin. Simdi hayıflanmak bana pek samimi gelmiyor. Hadi ilk sözü bir anlık sinirle söyledin, peki uzun tatil yapacagini neden gizledin, kızacagını bile bile neden fotografini onu,tahrik etmek icin paylastin.
Taktiğin ters tepmiş. Geçmiş olsun.

Kac yasindasiniz ?
Bir erkek için bu kadar hayatı kendinize zehir etmenize gerek yok.
Kendi kıymetinizi bilin biraz.

Bişey olmaz. Ölmezsin.
İliskinizin sonunu sen hazirlamissin. Simdi hayıflanmak bana pek samimi gelmiyor. Hadi ilk sözü bir anlık sinirle söyledin, peki uzun tatil yapacagini neden gizledin, kızacagını bile bile neden fotografini onu,tahrik etmek icin paylastin.
Taktiğin ters tepmiş. Geçmiş olsun.
2,5 yıldır birlikteyiz uslubunuzdan dolayı cok kırıcı oldugunuzu bilmenizi isterim. Niyetim asla kötü degildi ben kapalıyım hosuna gider elbise dedim güzel bisey yazar dedim boyle olacagını bilmedim lafını dinlemedigim ve benim yapmasını istemedigim syleri yaptıgımı soyleyerek benden ayrıldı

2,5 yıldır birlikteyiz uslubunuzdan dolayı cok kırıcı oldugunuzu bilmenizi isterim. Niyetim asla kötü degildi ben kapalıyım hosuna gider elbise dedim güzel bisey yazar dedim boyle olacagını bilmedim lafını dinlemedigim ve benim yapmasını istemedigim syleri yaptıgımı soyleyerek benden ayrıldı
Ama fotografi paylasirken hosuna gitmeyecegini biliyordun zaten degil mi? Sonucta 2.5 yildir birliktesiniz!!!

Madem böyle kahrolacaksınız niye ayrılalım filan dersiniz onu anlamam , bu tarz davranışları ; misafirlere yalandan ayıp olmasın diye (istemeye istemeye ) ‘e oturun daha erken’ muhabbetine benzetiyorum . Al işte , öyle söyledikten sonra o lafı bekleyip saatlerce oturan misafir gibi, sevgilinizde onu bekliyormuş. Kendiniz ettiniz , kendiniz buldunuz . Bide anladığım kadarıyla adam kıskanç, inat yapar gibi resim koymuşsunuz tüy dikmişsiniz. Tebrikler . Bu ızdırap şimdi niye ?

Tamamen bitmemiş gibi hissettim ben nedense. Döner gibi geldi bana ama eğer tekrar bir araya gelirse lütfen boyle tartışmayın. Bir anlık sinir birbirine inat biseyler yapma telefon acmama falan bunlar biraz çocukça hareketler. Tartışmanın bile bir olgunluk seviyesinde olması inanın ilişkileri daha güzel günlere taşır. Donmezsede zaten yapacağınız bişey yok yaşanmışlıklarınizi kendinizi geliştirmek için kullanın hayatta hiç kimse vazgeçilmez değildir zaman acinizi dindirir daha kaliteli birliktelikler yaşarsınız. Hakkınızda hayırlısıni dileyin

Back
X