Cok kötüyüm bana yardim edin

Gizlice niye evlendiniz ya es bulunur aile bulunmaz az daha bekleseydiniz ailenizi yumusatmaya calissaydiniz keske Rabbim yardımcın olsun

Canım intihar ne demek lütfen yapma dünyanın sonu değilki belirli yaşlarda üzüntülerimiZi yaşadıklarımızı o kadar çok ciddiye alıyoruz ki sanki dünya duracak,kıyamet kopacak ve bir tek kendi başımıZa geldiğini yalnız olduğumuzu düşünüyoruz ..İnan bana yalnız değilsin Ve inan bana ne kıyamet kopuyor ne hayat bitiyor günler aylar mevsimler geçiyor hatta yıllar kuzum ...Kısa hayat devam ediyor.Öncelikle silkin ve kendine gel güçlü ve mağrur bir bayan olarak dimdik ayakta durmalısın eşine gelince eğer seviyorsa zaten sahip çıkacaktır haberli yada habersiz olan olmuş eğer aile iyi bir aile olsa bu şekilde tepki vermek yerine sizi anlar uzlaşmaya çalışırdı.Sonuçta bunu tek başına yapmadın oğullarıda razıydı ve kendi kız evlatlarının yerine koysunlar ortada kalması hoşmu olurdu...insanlar bencil düşüncesiz.Biraz insan olsunlarda oğullarınada sizede sahip çıksınlar.Ha zaten insan olsalardı yaparlardı bence kurtulmaya bak vicdan merhamet düşünceden yoksun bu insanlarla ömür geçmez kuzum Rabbim gönlüne göre versin...

İntihar etmek çözüm değil arkadaşım, mantıklı düşünmenin zamanı şu an. Toparlan. Silkelen. Çözüm odaklı yaklaş. Beraber oldun diye evlenmek zorunda değildin. Madem evlendiniz mutlu olmaya çalış. Evlendiğin kişiyle mutlu musun onu sorgula??? Değilsen de bu dış etkenlerden mi kaynaklanıyor sizden mi onu düşün. Hacı hocayla olacak işler değil bunlar.

selam.aileler neden boşanmanızı istiyor anlamadım ? bide yetişkin kadınlar kiminle olacağına kendi karar verir zannımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…