Mrb arkadaşlar bebeğim 35 haftalık dünyaya geldi şuan altı buçuk aylık ve son bir aydır hareketleri bana tuhaf geldi ve Dr goturduk bazıtestlerden ve muayenelerden sonra epilepsi ttanısı konuldu hemen tedaviye başladık ayrıca gozlerindede kayma oluyor ve epilepsi sen dolayı geçirdiği nöbetler görmesini ve gelişimini geriletirmis.Ayrica uavruma gözlükte verildi gorme hucrelerinin uyarilmasi ve calismasi icin.Gormuyor degil ama goz temasi kuramiyor kaymadan dolayi.Dr biran önce nöbetlerinin bitirilmesi için hem şurup hem iğne verdi.Nöbetler durdurulamaz ve bitmezse yavrumun otistik bile olabileceğini söyledi..Berbat ddurumdayım moralim yerlerde ...Tamam Dr umutsuz konuşmadı evet bebeğim daha küçük belkide iyi sonuçlar alicaz ama çok korkuyorum.Böyle bir bir durum yaşayipta olumlu sonuç alan varsa nolur bana yazın.Rabbim kimseyi evladiyla sınamasın.
rabbim tez zamanda şifa versin inşallah yavruna.. allah'ın mucizeleri sonsuz... bol bol dua et inşallah mucizelerinden nasip eder rabbim de bebeğin sağlığına kavuşur biran evvel.Mrb arkadaşlar bebeğim 35 haftalık dünyaya geldi şuan altı buçuk aylık ve son bir aydır hareketleri bana tuhaf geldi ve Dr goturduk bazıtestlerden ve muayenelerden sonra epilepsi ttanısı konuldu hemen tedaviye başladık ayrıca gozlerindede kayma oluyor ve epilepsi sen dolayı geçirdiği nöbetler görmesini ve gelişimini geriletirmis.Ayrica uavruma gözlükte verildi gorme hucrelerinin uyarilmasi ve calismasi icin.Gormuyor degil ama goz temasi kuramiyor kaymadan dolayi.Dr biran önce nöbetlerinin bitirilmesi için hem şurup hem iğne verdi.Nöbetler durdurulamaz ve bitmezse yavrumun otistik bile olabileceğini söyledi..Berbat ddurumdayım moralim yerlerde ...Tamam Dr umutsuz konuşmadı evet bebeğim daha küçük belkide iyi sonuçlar alicaz ama çok korkuyorum.Böyle bir bir durum yaşayipta olumlu sonuç alan varsa nolur bana yazın.Rabbim kimseyi evladiyla sınamasın.
Mrb arkadaşlar bebeğim 35 haftalık dünyaya geldi şuan altı buçuk aylık ve son bir aydır hareketleri bana tuhaf geldi ve Dr goturduk bazıtestlerden ve muayenelerden sonra epilepsi ttanısı konuldu hemen tedaviye başladık ayrıca gozlerindede kayma oluyor ve epilepsi sen dolayı geçirdiği nöbetler görmesini ve gelişimini geriletirmis.Ayrica uavruma gözlükte verildi gorme hucrelerinin uyarilmasi ve calismasi icin.Gormuyor degil ama goz temasi kuramiyor kaymadan dolayi.Dr biran önce nöbetlerinin bitirilmesi için hem şurup hem iğne verdi.Nöbetler durdurulamaz ve bitmezse yavrumun otistik bile olabileceğini söyledi..Berbat ddurumdayım moralim yerlerde ...Tamam Dr umutsuz konuşmadı evet bebeğim daha küçük belkide iyi sonuçlar alicaz ama çok korkuyorum.Böyle bir bir durum yaşayipta olumlu sonuç alan varsa nolur bana yazın.Rabbim kimseyi evladiyla sınamasın.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Ben 9,5 aylıkken ilk nöbetimi geçirmişim. Hastalandığım için doktorum antibiyotik iğne vermiş. Bir gün önce ilk iğneyi muayenehanesinde yapmış.Evde yapılması için iki iğne daha vermiş. İlçede oturduğumuz için evde yapılmasını tercih etmişler. Ertesi gün iğne saatinde eve gelen hemşirenin tam iğneyi batırdığı anda kasılma nöbeti geçirmişim. 20 dakika falan sürmüş evdeki tüm büyükler öldü çocuk diye kendilerini sokağa atmışlar. Annem kitlenen ağzımı zor açmış ve nefes vermiş ağzımdan sonra kendime gelmişim. Uzun uğraşlar araştırmalar sonucu (izmirde istanbulda gidilmeyen dr kalmamış o zaman. Nörologlar Psikologlar bir sürü yer gezilmiş hatta annem hacı hoca dua vs onları bile denemiş) epilepsi teşhisi konulmuş. Lüminiten kullanmaya başlayınca nöbetlerim giderek azalmış. Sonrasında 3,5 yaşından sonrada tamamen iyileşmişim. Umarım sizin bebeğinizin nöbetleri bir daha hiç olmaz ve gerekli egzersiz ve ilaç tedavisi ile bu işin üstesinden gelirsiniz. Otizme falan ilerlemeden iyileşirsiniz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?