Çok kötüyüm ,birileriyle dertleşmem lazım

dancsto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
15
0
36
İçel Mersin
Gene ben gene ben.. Ama kızlar gerçekten şu son duygudugum haberden sonra çok çok çok kötü oldum şu an birileriyle konusmam dertlesmem lazım.. 3 yıllık sevgilim 1 ay önce beni terketti 12. sınıftık ikimizde aynı okuldaydık herkes bize imrenirdi cunku sevgilisini bu kadar seven bu kadar baglı bi erkek daha önce görmemişlerdi. ne desem yapardı beraber çok eğlenirdik çok mutluyduk ama birden sevgim azaldı deyip gitti.. aslında son 1 aydır soğukta bana ama ben anlamamazlıktan gelmiştim.

her neyse ben kendimi tam böyle yavas yavas toparlamaya baslayacaktım ki bugun duydugum haberle yıkıldım. biz ayrılınca bu 2. yarı başka bi okula geçti ve şu an bi kızla geziyormus sürekli.. her tenefüs onunlaymış ve o kızıda ben tanıyorum. o hiç tanımıyordu. bunu duydugumda kaynar sular döküldü basımdan. ben hala her sn onu dusunurken o baskalarıyla gezmeye baslamıs bile. birde en nefret ettigim kız arkadasının kankası. 3 de aynı okuldalar artık yakında o kızla çıkarsa şaşmam..
aklımda tek şu soru var; Beni nasıl bu kadar çabuk unutabildi???

erkek arkadaşın düşünmüştür.onlar kafaalrında her şeyi ölçüp biçip sonra eyleme geçiyorlar.1aydan daha önceden belki uzaklaşmaya başladı farkedemedin.zaman insanları değiştiriyor.onuda değiştirmiştir.12.sınıftan bu yana demişsin.o zaman üniversitede oluyorsunuz dimi.12 lise son değil mi.o zaman başladıysanız.başkasını tercih edersede etsin demek zorundasın.geziyor diye beraber olacak değiller.bence unutmaya bak...

hayır su anda 12. sınıfız. yani 9 dan beri filan cıkıyorduk. 1 aydır soguktu evet ama ben anlamak istemedim hep daha çok ilgi gösterdim.. başkasıyla gezmesine bile dayanamıyorum biriyle çıkarsa naparım bilmiyorum

adam yalnız kalmak istemiyor. her gittiği yerde bir kız buluyor galiba. üniversiteye de başlayınca o kızdan ayrılırsa şaşırmam. bu seferde ordan bulur sanırım

belkıde senı unutmak için onunla çıkmaya başladı

canım benim ya yapma böyle diyeceğim.olmayacak biliyorum.benimde senin gibi lisenin başında başlayıp yıllarca süren bir ilişkim oldu.tabii benim ki ayrı seninki ayrı.her şey olabilir.başkasıylada çıkabilir.inan dünyanın sonu değil.eğer o kaderindeyse aradan yıllar geçsede hatta biriyle çıkmayı bırak evlenseniz bile başkaları ile .bir şekilde bir araya gelirsiniz.şimdi canın yanıyor farkındayım.çıksa bile ayrılabilme imkanları fazla.beterin beteri var.en olmayacak eski sevgilim durup dururken aklıma geldi.özledim galiba derken evlendiğini öğrendim.bende en ufak bir umut bile yok şu anda.sende daha kesinleşen bir durum yokmuş bile.sadece geziyormuş.sana gelene kadar abartılı anlatılmıştır belki.sadece 2 si mi dolaşıyormuş.yanlarında başkaları yokmuymuş.

başka okula geçti ben tam tamam artık görmeyecem zaten hersey düzelecek unutacam derken bugun 2 gundur bi kızla dolastıgını duydum.. çok yakın bi arkadasının kankası bilmiyorum belkide o kız ayarlamaya calısıyordur. ama o yapmazdı bunu nasıl yapabilir ben anlayamıyorum senden ayrılırsam başkasıyla bi daha yapamam derdi hep.. nasıl oluyo nasıl gezebiliyo konusabiliyo benden baskasına bakarken nasıl içi yanmıyo ya.

bi insan bu kadar mı benzer yaaaaaaaaaaaaaa
Canım biz sizin gibi uzun süreli çıkmasak da sadece 4 ay cıktık. ama o 4 ay 4 sene gibiydi. herşey mükemmeldi. Ta ki son 1 aya kadar. benim gözlerime bakınca gözlerine dolan insan, beni çok çok çok sevdiğini söyleyen insan , benimle çok ciddi düşünen insan 1 ay da öyle bi değişti ki .. Anlatamamm ...

Bende 1 ay önce ayrıldım.. Onun bitirme nedeni sevgim azaldı deyip çekti gitti .. Hani o verdiğin sözler , ettiğin yeminler ...
Şimdi başka hesaptan onu takip ediyorum benden sonra hemen başka bi kız bulmuş ..
Bana koyan da bu beni hemen nasıl silip atabilir ..
Boşuna dememişler ayrılıktan sonra kendini başka kollara bırakanlara REZİL derler diye ...

Nasıl geçecek bu günler.. Allah sabır versin bize

Nasıl geçecek bu günler.. Allah sabır versin bize

Canım çok zor olacak ama sabredeceğiz.
ALLAH (c.c) Sabredenlerle beraberdir

Hem bişey diyim mi
O başkalarına canım cicim diyecek bizde onun arkasından salya sümük ağlayacağız. Değer mi ? ASLA
Onun için artık unutmaya çalışıcaz. bi insanın sevgisi asla 1 ay bitmez. Bitse bile bizim çok büyük bişey yapmamız lazım ki bitsin.
Onun için RABBİM onları unutturacak, bizim temiz sevgimizi hakedecek hayırlı kullarıyla karşılaştırmayı nasip etsin ( AMİN )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…