Gene ben gene ben.. Ama kızlar gerçekten şu son duygudugum haberden sonra çok çok çok kötü oldum şu an birileriyle konusmam dertlesmem lazım.. 3 yıllık sevgilim 1 ay önce beni terketti 12. sınıftık ikimizde aynı okuldaydık herkes bize imrenirdi cunku sevgilisini bu kadar seven bu kadar baglı bi erkek daha önce görmemişlerdi. ne desem yapardı beraber çok eğlenirdik çok mutluyduk ama birden sevgim azaldı deyip gitti.. aslında son 1 aydır soğukta bana ama ben anlamamazlıktan gelmiştim.
her neyse ben kendimi tam böyle yavas yavas toparlamaya baslayacaktım ki bugun duydugum haberle yıkıldım. biz ayrılınca bu 2. yarı başka bi okula geçti ve şu an bi kızla geziyormus sürekli.. her tenefüs onunlaymış ve o kızıda ben tanıyorum. o hiç tanımıyordu. bunu duydugumda kaynar sular döküldü basımdan. ben hala her sn onu dusunurken o baskalarıyla gezmeye baslamıs bile. birde en nefret ettigim kız arkadasının kankası. 3 de aynı okuldalar artık yakında o kızla çıkarsa şaşmam..
aklımda tek şu soru var; Beni nasıl bu kadar çabuk unutabildi???
her neyse ben kendimi tam böyle yavas yavas toparlamaya baslayacaktım ki bugun duydugum haberle yıkıldım. biz ayrılınca bu 2. yarı başka bi okula geçti ve şu an bi kızla geziyormus sürekli.. her tenefüs onunlaymış ve o kızıda ben tanıyorum. o hiç tanımıyordu. bunu duydugumda kaynar sular döküldü basımdan. ben hala her sn onu dusunurken o baskalarıyla gezmeye baslamıs bile. birde en nefret ettigim kız arkadasının kankası. 3 de aynı okuldalar artık yakında o kızla çıkarsa şaşmam..
aklımda tek şu soru var; Beni nasıl bu kadar çabuk unutabildi???