Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayınbabanıda keşke dinleseydik o ne anlatacaktiHer kese Selam!Ben vatana gitmek isteyen üyeyim.bu gün kayın peder cezası ile konuştum ki beni yollasınlar Azerbaycan’a hem düğüne gider hem de yeğenimi görürdüm.Alçak beni hayal kırıklığına uğrattı.artık öyle bir durumdayım ki tükürmek istiyorum her şeye.bana şunları söyledi ;benim de akrabamın düğünü var ben de gidemiyorum.gitmek için fazla para lazım.dedim para sorunsa biz hallederiz.bana şöyle dedi kimse senin için bilet alamaz ben dura dura hem de sen artık o adamın kızı değilsin sen artık benim gelinimsin.elalem demez mi gelini tekbaşına nereye yollamış?!her kes iyi olsun kendi evinde.yeğenine geldikte ikinci çocuğuna gidersin.bu yıl gitmeyelim evimizi tamir edelim(güya evim hazır olacak o ev öylebüyülenmemiş)ya beni üzen şu ki niye hiç bir zaman benim istediklerim olmuyor niye ben kimlerdense asılıyım?!nüye ben istediğim hayatı yaşayamıyorum bu eve ben nerden düştüm bu nasıl bir kaderdi Allahım !bana bu kaderi neden yazdın yüzümü bile görmediğim insanlar girdiler hayatıma hayatı bana zindan etmeye.ben kimin hayatını yaşıyorum acaba?!niye hep başkalarının istedikleri olmalı.şimdi yine diyeceksiniz geldi içini dökmeye.evet içimi döküyorum böyle yaşamaktansa ölüm en iyisi.bu yılda da göremedim vatanımıdemesinden öyle çıkıyor ki ben bunlarsız Azerbaycan’a gidemem
![]()
Oğullarına verdiği değer göz önünde.biz zaten onlarla evliyiz,kocalarımız sadece çocuk üreten zaman kocamız oluyor diğer durumlarda bir hiçBu konu da yine eş kişisi hangi konumda ?
Sen hele düşün ben onları yaşıyorumSenin konularını okurken iç kanama geçiriyorum nilüfer. Ben ne diyeceğimi bilemiyorum artık.
İyi telefonunuzu alıp karıştırmıyorlar, oda olsa daha sıkıntı…
Bu baya bir zorbalık… bu işin sonu kötü olmaz inşallah
O kadar haklısın ki ,hem annem babam diyorlar ki hep onlarla yaşamayacaksın ki kendi evin olur diyorlar.eşin onların yanında seninle kötü diye,güya aile yıkmak istemiyorlar.pardon da hangi aile?!kocamın ailesinin burnunu soktuğu aile miNilufer cocuklar Rusya vatandasi mi? Babaanne dede cocuklara iyi davraniyor mu? Senin durumunda once kendini kurtarman gerekecek, gizliden para biriktirip Azerbaycan'da kadin siginma evine falan gidemez misin? Tabii pasaportun sende mi bu cok onemli? Is bulup, duzenini kurup, bosanma davasi acip cocuklarin velayetini almaya zorlaman lazim.
Su an hicbir destegin yokken cocuklari da kendinle birlikte belirsizlige suruklemen dogru olmaz.
Neden?Orada durmak istemediğiniz zaman ayrılamaz mısınız?Allah beni o zaman kurtarır ki ya ben ölürsem ya da bunlar ölürse..başka yol yok
Köpek gibi korkuyor şerefsizdenNiye ayrılmiyorsun anlamıyorum konuların hep kayinpeder ile alakali. Eşin nerede bisey demiyor mu?,
Destekçim yok bir arkadaş o kadar doğru yazmış ki ben çocukları babasından izinsiz bir yere götürememNeden?Orada durmak istemediğiniz zaman ayrılamaz mısınız?
Bu adamların yanına yeniden dönmekBenim sorum siz Azerbaycan’a gidip, sonra geri bu adamların yanına mı dönmeyi planlıyorsunuz, yoksa bir daha hiç dönmemek için bu bir bahane mi?
Rusya gibi bir yerde kim diyecekmis gelinini tek gönderdin ? Bari gittiğin ulkeye ayak uydur. Rusyadakilerde aman nilüfer nasıl tek gider derdindeydi adamaa bak ! 15 yaşındaki bebeler dunyayi dolaşıyor. Ara aileni içindeki durumu anlat boşan gitsin.Türkiye'de misiniz şuan?
Güya Azerbaycan’da derler.zaten onların nasıl bir insan oldukları göz önündeRusya gibi bir yerde kim diyecekmis gelinini tek gönderdin ? Bari gittiğin ulkeye ayak uydur. Rusyadakilerde aman nilüfer nasıl tek gider derdindeydi adamaa bak ! 15 yaşındaki bebeler dunyayi dolaşıyor. Ara aileni içindeki durumu anlat boşan gitsin.
oGüya Azerbaycan’da derler.zaten onların nasıl bir insan oldukları göz önünde
Off nilüfer çok üzülüyorum konularini biliyorum keşke bi çözüm bulabilsek kurtulabilsek bu insanlardan seni ve kızınıBen metroyla nerelere gitmiyorum bilseler kalp krizi geçirirler.mecbur yalan söyleyip çıkıyorum evden.anneme abime söyledim onlar diyorlar hep böyle gitmeyecek düşmüşüz bir aşağılığın eline
o
Diğer yazılarını okuyamadım ama nasıl insan bu böyle ne demek artık o adamın kızı değilsin benim gelinimsin falan ne kadar cahil bı kafa yapısı var. Eşin bu duruma bişey demiyor mu ? Üzme kendini Allah yardımcın olsun çok zor bı durum gerçektenHer kese Selam!Ben vatana gitmek isteyen üyeyim.bu gün kayın peder cezası ile konuştum ki beni yollasınlar Azerbaycan’a hem düğüne gider hem de yeğenimi görürdüm.Alçak beni hayal kırıklığına uğrattı.artık öyle bir durumdayım ki tükürmek istiyorum her şeye.bana şunları söyledi ;benim de akrabamın düğünü var ben de gidemiyorum.gitmek için fazla para lazım.dedim para sorunsa biz hallederiz.bana şöyle dedi kimse senin için bilet alamaz ben dura dura hem de sen artık o adamın kızı değilsin sen artık benim gelinimsin.elalem demez mi gelini tekbaşına nereye yollamış?!her kes iyi olsun kendi evinde.yeğenine geldikte ikinci çocuğuna gidersin.bu yıl gitmeyelim evimizi tamir edelim(güya evim hazır olacak o ev öylebüyülenmemiş)ya beni üzen şu ki niye hiç bir zaman benim istediklerim olmuyor niye ben kimlerdense asılıyım?!nüye ben istediğim hayatı yaşayamıyorum bu eve ben nerden düştüm bu nasıl bir kaderdi Allahım !bana bu kaderi neden yazdın yüzümü bile görmediğim insanlar girdiler hayatıma hayatı bana zindan etmeye.ben kimin hayatını yaşıyorum acaba?!niye hep başkalarının istedikleri olmalı.şimdi yine diyeceksiniz geldi içini dökmeye.evet içimi döküyorum böyle yaşamaktansa ölüm en iyisi.bu yılda da göremedim vatanımıdemesinden öyle çıkıyor ki ben bunlarsız Azerbaycan’a gidemem
![]()
ıOff nilüfer çok üzülüyorum konularini biliyorum keşke bi çözüm bulabilsek kurtulabilsek bu insanlardan seni ve kızını
Kızına nasil davranıyorlar o evde
Cahiliyyetin dibi.ben neden mi korkuyorum?!ailem hep sabret diyorlar kendi evine göçersin falan filan,ben göçtükten sonra da acaba bu kadar fironluk ederlerse bana karşı o zaman artık durmam!Diğer yazılarını okuyamadım ama nasıl insan bu böyle ne demek artık o adamın kızı değilsin benim gelinimsin falan ne kadar cahil bı kafa yapısı var. Eşin bu duruma bişey demiyor mu ? Üzme kendini Allah yardımcın olsun çok zor bı durum gerçekten