Canım senin böyle bir sorunun olduğunu bilmiyordum...
Sonuçta tedavi oluyormuşsun zamanla sonuç verecektir diye düşünüyorum ben...
Ablana da durumu farkettirme bence, çok kırıcı olabilir...
Var canım sorun bir değil yani anlayacağın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senin böyle bir sorunun olduğunu bilmiyordum...
Sonuçta tedavi oluyormuşsun zamanla sonuç verecektir diye düşünüyorum ben...
Ablana da durumu farkettirme bence, çok kırıcı olabilir...
Çookkk geçmiş olsun canım. Bendede takıntı hastalıgı var yani bu doktor kanısı değil ben öyle oldugunu düşnüyorum. Bendede düzen hastalığı var topladıgım yerlerin dağılmasından nefret ediyorum. Bende eşime ve çevremdeki insanlara hayatı çekilmez hale getirdim. Artık eşim dağılacak korkusuyla hiçbir yere dokunamıyor. Başka evli arkadaşlarıma bakıyorum evde yoplu hiçbiryer yok heryer dagınık ama gayet rahat hayatlarını sürdürebiliyorlar. Benimde aklınıza gelebilecek heryerim evimde düzenli ve temiz olmalı. Hiçbişey yapmaya vaktim kalmıyor hafta sonları akşamları temizlik yapmaktan. Ne eşime ne arkadaşlarıma nede kendime vakit ayırabiliyorum. Bazen haftasonları biryerlere gittiğimizde (ki çok nadir) yapamıyorum o zaman sinirden ağlıyorum. Rahat olmak istiyorum ama olamıyorum. Zaman akıp gidiyor benim yaptıgım tek şey temizlik yemek ve diger ev işleri((( benlemi yaşıcaklar boşver diyorum ama yapamıyorum.
Merhaba arkadaşlar
Konuyu doğru yeremi açtım acaba belki benim gibi olanınız vardır ve bana yardım eder.Ben Obsesij Komp. Hastasıyım.Yani takıntı.Ve inanılmaz derecede bu hastalık hayatımı altüst ediyor.İnsan ablasından ve eniştesinden iğreniyormu ben iğreniyorum.Ablam bana çok yakın oturuyor.Bu hastalığımı olmadan önce yıllarca beni evinde misafir etti evlendim yine beni yalnız bırakmadı.Ben çalıştığım için bana sürekli ev işleinde yemek vs.Maddi açıdan bile destek oldu.Halende oluyor ama ben birkaç aydır ablam ve eniştemden iğrenir oldum.Ne ablama gidebiliyorum nede bana gelsin istiyorum.Akşam bana geldi ve buzdolabıma kışlık bişeyler koymak istedi.Koydu ama inanın şuan buzdolabını bile bezle açıyorum.Neden böyle bir hastalık var.Ablam benim annem gibi.Onu kırmak istemiyorum.Tedavide oluyorum bu hastalıktan dolayı ama tedavi sonuç vermiyor.Çok sıkıntılıyım arkadaşlar bazen intiharı bile düşündüğüm oluyor.Eşim anlayışlı ama onada hayatı çekilmez kılıyorum.Ellerini yıka, oraya oturma bana o ellerinle bana dokunma vs.Çokkk kötüyüm arkadaşlar bana yardım edin bu hastalık başından geçen varmı ne yapmalıyım.İnanın psikoloğa gidiyorum ama çare olamadı.Ablam hasta olduğumu biliyor ama ondan bu derece iğrendiğimi bilmiyor.Bilse beni ömür boyu :Saruboceq:affetmez.Lütfen yardım edinn.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:eyvahedigeldismile
öncelikle çok geçmiş olsun bende okb'yim.Ben ilaçlarımın 6.ayında falan düzelmeye başlamıştım şuan iyiyim ama ilaçları bırakamıyorum bazen deniyorum ama düşünceler yine beynimi kemirmeye başlıyor malesef.Sen ne zamandan beri kullanıyorsun ilaçlarını?
Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.Yanımda olduğunuz ve desteğiniz için çok ama çok teşekkürler.
Gülin 89 canım ben 3 aydır kullanıyorum.Önce farklı ilaç kullandım.İnan mide bulantısı ve uykudan kafamı kaldıramıyordum.Şimdi farklı bir ilaç kullanıyorum.Oda 1 ay oldu gibi