• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm çok ağır bunca şey :(

Eşimle 4 sene ilişkinin sonunda 3 ay önce evlendik. İkimizin isteğiyle hamile kaldım 3 aylık hamileyim. Evlilikten önce de tartışmalarımız vardı küçük sebeplerden evlendikten sonra da hep tartışma yasadık ( yok bizim karakterlerimiz uyusmuyo yok o beyaz diyo ben siyah gibi ) sadakat sorunumuz da yok. Bir tartışmada üstüme yürüdü kolum mısmor oldu hamile halimle.. bir süre kafamızı dinleyelim dedik. Bu sürenin sonunda bana sana karsı içimde en ufak bir sevgim kalmadı iyi bir anne olacaksın biliyorum ama seni istemiyorum sevmiyorum dedi. Şimdi boşanıyoruz. Yaşadıklarım hele hamileyken çok çok ağır geldi. Canım çok acıyor. Bu da gecer ama ne zaman kimbilir ?
neden aynı konuyu farklı tarihlerde 5 kez açtınız onu anlamadım ama boşanmalısınız.

Eşimle 4 sene ilişkinin sonunda 3 ay önce evlendik. İkimizin isteğiyle hamile kaldım 3 aylık hamileyim. Evlilikten önce de tartışmalarımız vardı küçük sebeplerden evlendikten sonra da hep tartışma yasadık ( yok bizim karakterlerimiz uyusmuyo yok o beyaz diyo ben siyah gibi ) sadakat sorunumuz da yok. Bir tartışmada üstüme yürüdü kolum mısmor oldu hamile halimle.. bir süre kafamızı dinleyelim dedik. Bu sürenin sonunda bana sana karsı içimde en ufak bir sevgim kalmadı iyi bir anne olacaksın biliyorum ama seni istemiyorum sevmiyorum dedi. Şimdi boşanıyoruz. Yaşadıklarım hele hamileyken çok çok ağır geldi. Canım çok acıyor. Bu da gecer ama ne zaman kimbilir ?
4 yillik florte benzemiyor degil mi evlilik. Aslinda flort ederkende belli ediyorlar kendilerini ama goz ardi ediyoruz. Etmemek lazim. Allah size sabir versin.

Kolunuz icin hemen darp raporu alin resimlerini cekin ama rapor sart. Bellimi olur Bu musvette yarin birgun cocuk olunca "sen guclusun iyi bir annenolacagina inaniyorum bu yuzden benden para veya herhangi bir yardim bekleme " diyebilir. Kolaymi oyle birini cocukla birlikde hatta daha dogmamis bir cocukla yanliz birakmak. Allahin adaleti muhakkak tecelli edicek merak etne. Beddua da okuma Allaha birak. O ona verilecek hak ettigi en guzel cezayi vericekdir. Ama dedigim gibi darp raporunu acil al bulunsun

keşke biraz daha erteleseymişsiniz bebek fikrini...
ama madel olmuş, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin; ve bu sırada da bebeğiniz için güçlü olun ve tüm haklarınızı hatta donuna kadar alın o eşiniz olacak kişiden...

gercekten çok üzüldüm. dava açılmadıysa eğer tekrar deneme şansınız yok mu? 4 senelik ilişkiden sonra evliliğin 3.ayında ayrılmak biraz garip değil mi?

Back
X