Çok kötüyüm çok

allah allah ne saçma öyle şeymi olur başka güne ertelesinizde olmaz hazırlık yapmışsınızdır üzülme cn ya :( çok haklısın

ohhh. çok iyi. hadi iç bakayım kahveni... ayy bizde gerildik senle ya. hadi şimdiden mutluluklar sana. çık şu pcden artık. üstüne başına bak bir daha. saçına falan. hadi by by...

Sakin olmalısın unutmazemuszemusne olursa olsun ;haklıyken haksız duruma düşme arkadaşım;sen birşey yokmuş gibi davran ki bu duruma birde ailen tepkilenmesin;siz durulursun onlar patlar valla!mutluluklar arkadaşımopuyorumnanaktan

Ya adam sözü unutmamışki. sadece yorgunluktan günleri karıiştırmış yazıktır ya oda insan hem bak kendin diyorsun yorgun.

aman neyse konu kapanmış zaten bende ddememeden geçemedim ama söz nasıl geçti gelince anlat bakalım

ne kadar yorgun olursa olsun insan sözleneceği günü unutur mu yaaa buna da olumlu yaklaşana pes derim başka da bişey demem buluşma günü değil ki hadi bi şekilde unutsun gerçekten yoğun çalışıyor olmalı..

geldiler cok güzel gecti yaaa...aman allahım 5 tane kucuk altın 1 tane bilezik taktılar..pasta almıslar..cok güzeldi..kızgınık falan kalmadı bende :)

cok sevındım canım ALLAH tamamını erdırsın basta okuyunca cok sasırdı daha neler dedım adam soz gununu unutmus sonra dedım gelmıyorlar galıba neysekı gelmısler ve hersey guzel gecmıs cok sevındım canım mutlugunun daim olsun

geldiler cok güzel gecti yaaa...aman allahım 5 tane kucuk altın 1 tane bilezik taktılar..pasta almıslar..cok güzeldi..kızgınık falan kalmadı bende :)

hasılat iyi yani..sırnaşık şey
neyse bak kendini o kadar yıprattığına değmedi.
hayırlısı olsun..

Sahra Dediklerime geldin dimi ınsan Sevdiğine kıyamaz ve unutmaki o da bir insan..
Fedakarlığı ve unutmayı bilmelisin ki,Yıllarca Bır yastıkta kocayın..

Arkadaşıma kocaman mutluluklar!Dedim sana ileride gülerek hatırlayacağınız bir anınız oldu işte:teytey:

Sorsana sen ona tuttu takımın bu haftaki maçı saat kaçtaymış emin ol onu unutmaz..
Hayatı hakkında karar vereceği bir konun unutulması cidden çok komik.Bu sözlenme işini senin kadar önemsediğini sanmıyorum.Sizinle oturup polyannacılık oynamak isterdım ama..Hem bir erkeğe ömür boyu hizmetçilik yapacaksınız diye evlenme teklif etmesini yana yakıla istersiniz..Hemde gelsin o günü unutsun..Hadi o unuttu ailesi ona oğlum senin söz vardı napacaz bu gün diyedemi bir telefon açıp hatırlatmadılar kendilerine..? Bence sen bu söz işini yada bu karşındaki insanın samimiyeti hakkında düşüncelerini yeniden değerlendir derim.

son msjın üstünden 2 yıl geçmiş, ve gelip söz kesmişler..
su an evlenmişlerdir coktan.. konuların tarihlerine baksak keşke..

Back
X