• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm çok :, (

suheylaylmz

karışık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
1.082
173
93
Kızlar kocamın telefonun internet geçmişinde o tür siteler gördüm yani benim kocam ..... film izliyo zor ttutuyorum kendimi çekip gitmemek için 28 haftalık hamileyim gebeliğim riskli ama kendimi çok değersiz hissediyorum boşanmalı mıyım bilmiyorum ama bu aldatmanın da benim gözümde aynı daha öncede yakaladım yeminler ettti ama demin duşa gidince kurcaladım telefonu ve gördüm çok mutsuzum

Kızlar kocamın telefonun internet geçmişinde o tür siteler gördüm yani benim kocam ..... film izliyo zor ttutuyorum kendimi çekip gitmemek için 28 haftalık hamileyim gebeliğim riskli ama kendimi çok değersiz hissediyorum boşanmalı mıyım bilmiyorum ama bu aldatmanın da benim gözümde aynı daha öncede yakaladım yeminler ettti ama demin duşa gidince kurcaladım telefonu ve gördüm çok mutsuzum

cnm senin hamilelik riskliydi dimi sanırım konuşmuştuk iş yapıyordun sen açılma vardı demi yanlış hatırlAMIYORUM.. YA ADAM ...İZLİYO DİYE BOŞANILIR MI ABARTMA BENCE SENİNLE YETERİ KADAR YAKIN OLAMADIĞI İÇİN İZLİYO OLABİLİR NE VAR BUNDA BENCE ALDATMASINDAN İYİDİR.....EĞER İSTEMİYORSAN GÜZELCE KONUŞABİLİRSİN DE BOŞANMA NEDİR ANLAMADIM BENDE Mİ VAR ONORMALİTE ACEP

he demi bacım kim izlemiyo ki....eş hamile ne yapsın onunda ihtiyaçları var adam izliyo diye boşanılır mı?

kadın olarak düşününce erkeklerin film izlemesi sanki sizi o kadınlarla aldatıyormuş hissi uyandırabilir. yani sanıyorum kimse bayıla bayıla aa benim kocam izliyor demez. ancak kadın ve erkek farklıdır bunu da unutmamak lazım. bizim belirli sayıda yumurtamız var ve amacımız en iyi bir partner ile bunu dölleyip sağlıklı bireyler yetiştirmek. erkeklerin ise ne kadar çok genini dağıtırsa o kadar çok iyi, evrimsel açıdan. O yüzden sperm üretimi çok hızlı gerçekleşiyor ve uzun süre boşalamayınca artık fiziksel rahatsızlığa giriyor. O tür filmler bunun için var işte bence. madem o kadınlarla birlikte olduğunu düşünmüyor o zaman neden izliyor diye sorarsanız da ama o mantaliteye girmek için de belli bir atmosfer lazım sanırım. babalarımızdan kardeşlerimize abilerimize kadar herkes izliyor bazıları yakalanmıyorlar sadece hatta kadınlar bile izliyor. Kendinizi rahat hissetmek için duygusal açıdan değil de fiziksel açıdan bakınız bence.

Kabullenecek ve normal görmeye çalışacaksınız... Kabullenemeyecekseniz, eşinizin gözünü bayaa korkutacaksınız. Bağımlılık olmuşsa tedaviyle uğraşacaksınız. Bunlarda olmuyorsa bırakacaksınız... Seçenekleriniz bunlar gibi sanki... Ben normal buluyorum o yüzden abarmaya gerek yok diye düşünüyorum. ..

seni çok iyi anlıyorum
ben de geçen sene niaşnlım olacak adamın iğrenç ötesi .....lar seyrettiğini
internet geçmişinden keşfettiğimde
başımdn aşağı kaynar sular dökülmüştü
elim ayağım titremişti
zaten başka sorunlar da vardı
..... da üstüne gelince kavga çıktı
ama sen hamile halinle boşanmayı düşünme bence
eşini ikna yoluna git

Özel bir soru olacak ama hamileliğim riskli demişsiniz, eşinizle birlikte olabiliyor musunuz? Kendini rahatlatmak için yapmış olabilir mi? Erkek bedeni bizden farklıdır, boşalma onlar için fizyolojik bir ihtiyaçtır. Böyle düşünün. Hemen kötüyü düşünüp, boşanmayı aklınıza getirip karnınızdaki bebeyi de üzmeyin lütfen.

Bu kadar dert edecek, büyütecek bişey yok yahu. Sadece erkekler değil bir çok insan izliyor. Eşiyle, sevgilisiyle izleyenler bile var. Hem sorunlu bir hamilelikmiş, ilişki yoksa adam naapsın? Bir şekilde kendini tatmin edecek tabi ki.

Son düzenleme:
..... Sözcüğünü yazmak konusunda bir kısıtlama kural mı var forumda yoksa ..... Yazmaya mı çekiniyorsunuz? Bence bu kadar dert edecek bir durum yok, sadece erkekler değil bi çok insan ..... Izliyor. Ne var bunda bu kadar büyütecek. üstelik hamilesin, sorunlu hamilelik ve ilişki yok. Naapsın adam çatlasın mı? Gerçi ..... Yazmaya çekinmişsin bunu normal karşılamanı beklemek de saçma dimi.

ahaha ahhaha ne güldüm ya güzel tespit

seni çok iyi anlıyorum
elim ayağım titremişti
..... da üstüne gelince kavga çıktı
eşini ikna yoluna git

Alakasız ama yine profil fotonu görmüşken yazmak istedim bu böcek çok tatlı bakıyor :52: sanki 'ne var lan ' der gibi :33:

seni çok iyi anlıyorum
elim ayağım titremişti
..... Da üstüne gelince kavga çıktı
eşini ikna yoluna git

alakasız olacak ama samara morgan şey değil miydi ya korku filmi vardı kaç kere izledim aklıma gelmedi filmin ismi yaaaa söylese bi bugün uyuyamam kafama takılırsa.....b 12 eksik sanırım.....

cnm senin hamilelik riskliydi dimi sanırım konuşmuştuk iş yapıyordun sen açılma vardış hatırlAMIYORUM.. YA ADAM ...İZLİYO DİYE BOŞANILIR MI ABARTMA BENCE SENİNLE YETERİ KADAR YAKIN OLAMADIĞI İÇİN İZLİYO OLABİLİR NE VAR BUNDA BENCE ALDATMASINDAN İYİDİR.....EĞER İSTEMİYORSAN GÜZELCE KONUŞABİLİRSİN DE BOŞANMA NEDİR ANLAMADIM BENDE Mİ VAR ONORMALİTE ACEP

Ay bi an çok sinirlendim ki tatlım kırıp dökecektim her şeyi zaten biliyorsun sıkıntılı günler yaşıyorum ki çok şaşırttı beni

Bu erkeklerin hepsi aynı, biri de farklı çıksın Allah'ım ne olur sanki!!!!!!!!!!!!!!!
Ama yokkkk, olur mu hiç, hepsi aynı...
Muhtemelen sen bunu kocana söyleyince ''virüs aşkım onlar'' diyecek....
Ve sen de inanmayacaksın ama inanmak isteyeceksin...
Bu da böyle sürüp gidecek....
Allah hepsinin bin belasını versin......

Az önce cingar çıkarttım ohh canıma değsin bağırdım çağırdım tehdit ettim önce inkar etti ama sonra itiraf etti ben ağlayıp kızınca da elime ayağıma yapıştı gözüm üstünde hele bida yakalayım bu sefer gözünün yaşına bakmıycam çünkü doğmamış kızımıza yemin etti hayır etme ona yemin dedim ama yok dedi bida asla yapmıycam görücez bakalım

Bu erkeklerin hepsi aynı, biri de farklı çıksın Allah'ım ne olur sanki!!!!!!!!!!!!!!!
Ama yokkkk, olur mu hiç, hepsi aynı...
Muhtemelen sen bunu kocana söyleyince ''virüs aşkım onlar'' diyecek....
Ve sen de inanmayacaksın ama inanmak isteyeceksin...
Bu da böyle sürüp gidecek....
Allah hepsinin bin belasını versin......

Yer miyim hiç yer miyim her gün kontrol ediyorum önceden kalmış diyo dün yoktu yalancı deyince itiraf gecikmedi

Back
X