• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm çok :, (

bence de izlemesinler
bunu da ihtiyaç kılıfına bürümesinler
bu hem eşe saygısızlıktır
hem de sürekli yapıldığında psikolojik bir rahatsızlıktır
insanı gerçeklerden koparıp fantazi dünyasına çeker
uzmanlar bu görüşte

Bende ondan korkuyorum işte çünkü dediğin gibi bu psikolojik.. bağımlılık da yapabilir

Sadece meraktan soruyorum, göz zinası diye birşey duydunuz mu? Gayrimüslim arkadaşlar sorumu es geçsinler lütfen...

Hamilesiniz ve size dokunamıyor büyük bi ihtimalle.E dokunamasıda normal sayılmaz.Kendi ihtiyaçlarını gidermek içinde ..... filmler izlemesinde bir sakınca görmüyorum ben.En azından başka bir kadınla gidip beraber olacağını bunu yapması daha normal değilmi ?

Hem bazı çiftler bile birlikte oturup izliyorlar artık.Normal karşılamak gerek.

:((((((( iğrenç geliyor bana özellikle de hamilelik psikolojisiyle

:((((((( iğrenç geliyor bana özellikle de hamilelik psikolojisiyle

Ama lütfen sıkmayın canınızı.Kıyamam size.Bunu eşinizle konuşun ciddi ciddi.

Büyük bi ihtimalle cinselliği eşinizle kestiniz o yüzden onlara geçiş yaptı.Yine cinsel hayatınıza biraz özen gösterin.En azından tam performans gerektiren işlere değilde hoşlanacağı şeylere yönelik çalışın :) O da yetmediğinizide sakın düşünmeyin.

sadece meraktan soruyorum, göz zinası diye birşey duydunuz mu? Gayrimüslim arkadaşlar sorumu es geçsinler lütfen...

heee bi de işin o kısmı var demi ........ Ama simdi adamı daraltıp tartışıp boşanınca iyi mi olcak ....herkesin günahı kendine....birde fiziksel zinadan iyidir bence....

Ama lütfen sıkmayın canınızı.Kıyamam size.Bunu eşinizle konuşun ciddi ciddi.

Büyük bi ihtimalle cinselliği eşinizle kestiniz o yüzden onlara geçiş yaptı.Yine cinsel hayatınıza biraz özen gösterin.En azından tam performans gerektiren işlere değilde hoşlanacağı şeylere yönelik çalışın :) O da yetmediğinizide sakın düşünmeyin.

Konuştum daha da yaparsa bilmiyorum başka yöntemler arıycam

Konuştum daha da yaparsa bilmiyorum başka yöntemler arıycam

Nasıl bir yaklaşımda bulundu ? Yöntemler aramayın dahada yok boşanmaydı falan bunlar çok saçma...... yüzünden evlilik bitirilmez çok fazla üzerine gidip sinir edilmez..Erkeklerin kadın organlarına olan ilgisini hepimiz biliyoruz.Sizde o zaman onlara yönelik çalışın.Hamile olmanız cinselliği yaşamaya azda engel olsa çıplak olarak karşısında durmakta bir sıkıntı yoktur.Bırakın o şekilde görsün sizinle tahrik olsun.Bunu yapın sonrasında bırakacaktır zaten.

Sorun etmez misiniz ? Yani yakalasaniz susar misiniz normal diyip ? Sonra da hic dusunmez misiniz su an baska bi kadina mi bakiyor acaba diye ?

yok sorun etmem bence normal, çok iyimserim herhalde belki bakıp beni hayal ediyordur diye düşünürüm, şöyle yazayım çok açık ifade edemiyorum erkeklerde vücut devamlı sperm üretiyor belli bir zaman sonra atılması gerekiyor ne yapsın adam ya rüyasında ya da böyle bir şekilde olacak ben bunu aldatma olarak görmüyorum ki arkadaş hamile cinsellik yok ne yapsın adam sadece yakalanması hoş olmamış.

bu konuyu okuyunca birden dehşete kapılıp karşımdaki eşime sen böle bişi yaparmıydın die sordum:ssz:
tabiki hayır diye cvp aldım:ssz:
benimki böyle bişi yaparmı bilmem :ssz:
ama bekarken yaptığını biliyorum :ssz:
ama sesimi çıkartmadım:ssz:
çünkü onu çok seviyorum ve benide çok sevdiğini biliyorum:ssz:
bu durum bağımlılık halinde olsaydı tabiki tepki gösterirdim:ssz:
ama neticede erkekler fiizikselolarak farklı aldatmasındansa bu durum daha normal bence :ssz:
bence her erkeğin böle bir dönemi olmuştur:ssz:
bu kadar üzmeyin kendinizi:ssz:

Tam olarak aldatma değil ama benim kendimi yetersiz görmemi sağladı bu çok aşağılayıcı

Ama siz böyle düşünürseniz olmaz ki hep kendizi üzersiniz.Bebeğiniz var düşünmeyin böyle şeyler.Aşağılayıcı birşeyler de yok şu an farkedemiyorsunuz ama cidden yok.Sizinle tahrik olmasına izin vericeksiniz sorun ortadan kalkacak bu kadar basit aslında.

Back
X