• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm çok :, (

Erkek izlemeyi sever :)) bir de ..... kelimesi cikmiyor sanirim yazida bunu denemek için yazdimmm ..... :)))

Nasil bir mantik Allah askina ya baksin izlesin yaa niye kocam baska kadinlara baksin nasil bi mantik bu Allah korusun hadi hamilelik kisa bir sureligine 9 ay ama ya hasta olsa kadin iliskiye giremeyecek olsa ömür boyumu bunu yapacak !! ALLAH askina ayni seyi kadin yapsa erkek buna saygi gosterir mi Insanin icinde biraz Allah korkusu olur ya helali var yaninda tamam iliski yasiyamiyor olabilir ama evladi icin kadin nasil dayaniyorsa oda dayansin bizim milletin huyu bu erkektir aldatir capkindir ses cikmaz kadin aldatir adi bilmem neye cikar erkektir yapar diye diye bu hale geldik !!! Sonra tepemize cikarlar ee onlari bu hale getiren biziz kadin aldatsin kadin boyle seyler izlesin neler olur kiyametler kopar.erkek yapinca affet erkegin nefsi varda bizim yok dimi biz dayaniriz onlar dayanamaz.

Son düzenleme:
Yaaaaa izlemesin ama :((

Sen şuan hamilesin diye birde duygusalsin canım ama şuan düşünüyorum da eminimki sırf sen hamilesin diye bebeğini ve seni düşündüğü için afedersin hani kendi kendini tatmin ediyor sanırım ve buda senin riskin olduğu için kızını ve seni düşündüğü için bukadar takmamalısın belki kötü karşılarsınız bilmiyorum ama bizde eşimle ilk evlendgimz sıralarda arada bakıyorduk beraber belki ondan bana yanlış gelmiyor canım ama ben bir artniyet sezmedim eşinde :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana çok normal geliyor bu erkeklerimizin film izlemesi çünkü sonuçta sanal bir aktivite ve tamamen ihtiyaç odaklı ben mi çok rahat düşünüyorum ki

Nasil bir mantik Allah askina ya baksin izlesin yaa niye kocam baska kadinlara baksin nasil bi mantik bu Allah korusun hadi hamilelik kisa bir sureligine 9 ay ama ya hasta olsa kadin iliskiye giremeyecek olsa ömür boyumu bunu yapacak !! ALLAH askina ayni seyi kadin yapsa erkek buna saygi gosterir mi Insanin icinde biraz Allah korkusu olur ya helali var yaninda tamam iliski yasiyamiyor olabilir ama evladi icin kadin nasil dayaniyorsa oda dayansin bizim milletin huyu bu erkektir aldatir capkindir ses cikmaz kadin aldatir adi bilmem neye cikar erkektir yapar diye diye bu hale geldik !!! Sonra tepemize cikarlar ee onlari bu hale getiren biziz kadin aldatsin kadin boyle seyler izlesin neler olur kiyametler kopar.erkek yapinca affet erkegin nefsi varda bizim yok dimi biz dayaniriz onlar dayanamaz.

Fizyolojik olarak sizin böyle bir ihtiyacınız yok ama erkeğin var sadece bilimsel düşünün.

Fizyolojik olarak sizin böyle bir ihtiyacınız yok ama erkeğin var sadece bilimsel düşünün.

Bilimsel oldugu kadariyla dini olarak ve insani olarak düşünüyorum ayni seyi esi yapsa nasil bir tepki verir ..ne olursa olsun helali varken baska kadinin Orasini burasi gormesine eyvallah diyip alkislayamam ..

Hamileymişim de onun da ihtiyaçları varmışta bende benden utanmıyosan karnımda ki küçücük kızın dan utan dedim

Zaten erkeklerin en büyük savunma mekanizmaları; ihtiyaçları...
E tamam o zaman benim de ihtiyacım var deyip gidip bir erkeğin yatağına atayım kendimi? Doğru mu bu?
Onların bu davranışlarını hayatım boyunca anlayamayacağım o yüzden.
Pislikler. Hepsi aynı.

..... film izledi diye boşanmak biraz saçma olur. Tabii elbette ki şu dakikadan sonra ona sevgim, saygım azaldı hatta bitti derseniz o ayrı. Bir erkek eşinden veya sevgilisinden yeteri kadar "ilgi" göremeyince, ya da gördüğü ilgi ona artık olağan geliyorsa yani heyecanını yitirmişse ..... izler. Siz de hamilesiniz ve riskli bir gebelik diyorsunuz. Eşinize şu aralar o anlamda "ilgi" gösterememeniz çok normal. Alın karşınıza konuşun. Sizin bu hassas döneminize saygı duymasını rica edin. Malum bebeğini taşıyorsunuz. Umarım herşey yoluna girer.

Bir de soyle dusunun, sorun izlemesi mi yoksa tek basina o isi yapmasi mi? Zaten biyolojik olarak onu disari atmak zorunda.
Eger kimseye bakmasin diyorsaniz ne yapacak? Diyelim ki sizi hayal etmekte zorlaniyor belki adam, yardimci olacak misiniz?

Yani adama yasaklar koydugumuz bosanmayi dusundugumuz kadar bir de ortak cozum dusunsek... ne biz ne de karsi taraf uzulur.

Çok teşekkür ediyorum cevaplayan arkadaşlarıma biraz daha mantıklı düşünmeme yardımcı oldunuz yine de insan hamileyken yalnızca duygusal düşünüyormuş mantık işlemiyormuş onu da öğrenmiş oldum

Herkes ne kadar normal karşılamis yahu filmdeki kızlara ilgi duymuyor mu onu hayal etmiyor mu daha sonra gerçeğine böyle bir macera yasamayacagi ne malum bence seyretmesi erkeklerin rüyada da bosandi karını biliyoruz sıkışan uyurken bile rahatlar önemli olan bu işi sevdiğinle yapmak hem evin bereketi kaçar Çirkinliğin gösterildiği filmle

Sen şuan hamilesin diye birde duygusalsin canım ama şuan düşünüyorum da eminimki sırf sen hamilesin diye bebeğini ve seni düşündüğü için afedersin hani kendi kendini tatmin ediyor sanırım ve buda senin riskin olduğu için kızını ve seni düşündüğü için bukadar takmamalısın belki kötü karşılarsınız bilmiyorum ama bizde eşimle ilk evlendgimz sıralarda arada bakıyorduk beraber belki ondan bana yanlış gelmiyor canım ama ben bir artniyet sezmedim eşinde :)

Bence birlikte bakmakla esler arasinda gizli sakli bakmak ayri. Yani birlikte bakinca normal de gizli gizli baknca saygisizlikmis gibi :)

Bence birlikte bakmakla esler arasinda gizli sakli bakmak ayri. Yani birlikte bakinca normal de gizli gizli baknca saygisizlikmis gibi :)

Yani oda doğru canım ama ne bilim hamile bayan üzülmesin işte hiç bir hamiş üzülmesin amaç o :thumbup:

Selamlar bunu eşiniz sürekli yapıyosa artık olay sapıklık boyutuna gelmiştir.ancak bi merak veya cinsel arzuyla yaptıysa bence çok takmayın.herkes izliyor kadınlar bile bu filmleri.ama sapıklık boyutunda olmaması şart.ve kendine örnek alıp yapmaması

Herkes ne kadar normal karşılamis yahu filmdeki kızlara ilgi duymuyor mu onu hayal etmiyor mu daha sonra gerçeğine böyle bir macera yasamayacagi ne malum bence seyretmesi erkeklerin rüyada da bosandi karını biliyoruz sıkışan uyurken bile rahatlar önemli olan bu işi sevdiğinle yapmak hem evin bereketi kaçar Çirkinliğin gösterildiği filmle

Bende senin gibi normal karsilayamiyorum ama konu sahibi uzulmesin diye bisey demek istemiyodum.Mesela ben evli olsam kocamn tv izlemesini de istemem milletin orasi burasi gozukecek benim kocamda izlicek hatta su kadini cok begeniyorum diyecek bana yani karisina! Elin karisinin kizinin ne kadar guzel oldugunu soylicek karisina etmedigi laflari onlara soylicek hemde karisinin yaninda cok ters geliyo bana bunlar.dunya cok cirkinlesti kaldi ki bi de o sitelerde kadinin her tarafini gorecek. Off ya bunlara sebep olanlar o siteleri acanlar oraya soyunanlar milletin kocasinin tahrik olmasina sebep olanlar bunun hesabini ahirette nasil verecek

Son düzenleme:
bu durumu ne kadar normal karşılayanlar var böyle yorumları okuyunca şaşırdım :ssz:
sonuç olarak bayan rahatsız oluyomuş bu durumdan üstelik uyardığı halde tekrar yapmış bunu .. bazı arkadaşlar fizyolojik yapı yok ihtiyaç falan filan demişte erkek rahatlıyamadı diye çatlayan patlayan ölen duymadım bu zamana kadar :31:
yani bi şekilde dayanılabilecek bişi demekki bu..
benim açımdan da kabullenebilir bi durum değil..
özgüvenimi sarsardı.. ben ona yetemiyomuyum diye düşünürdm.. ya da benle oldugu zamanlar ordaki hatunları hayal ettiğini düşünürdüm..
tabii herkesin meşrebi farklı.. :ssz:

Kızlar kocamın telefonun internet geçmişinde o tür siteler gördüm yani benim kocam ..... film izliyo zor ttutuyorum kendimi çekip gitmemek için 28 haftalık hamileyim gebeliğim riskli ama kendimi çok değersiz hissediyorum boşanmalı mıyım bilmiyorum ama bu aldatmanın da benim gözümde aynı daha öncede yakaladım yeminler ettti ama demin duşa gidince kurcaladım telefonu ve gördüm çok mutsuzum

Hayatım saçmalama ne boşanması ? Neden diye sorulduğunda ... film izledi o yüzden mi ayrıldım diyeceksin. Hamileliğin için belki zararlı olacağını düşünüp sana yaklaşmıyordur. Bunu bir ihtiyaç olarak düşün şuan. Sıkma canını :16:

Back
X