Çok kötuyum dr bebeğin gelişimi geri dedi

aleyna86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
18
0
36
İstanbul
Selam kızlar ben 34 haftalık hamileyım 4 gun once dr gıttım bebeğimin kilosu 2136 gr dr gelişimi gerilemiş dedi zayıf en az 2750 olması gerek dedı bundan onceki aya kadar hiç bır sorun yoktu ilk kez böle bır şey söyledı bebeğim 7.5 aylık ıken 1478 gr 8.5 aylıkkn gittim 2136 gr almış ne yapmam gerek bana akıl verın 15 kg aldım hamileliğim boyunce yeterince yıyorum

canım üzme kendini artık doğuma az kalmış zaten,ben ilk bebeğimi 33+4 günlükken doğurmuştum,ve 2,260 kg boyuda 43 cm di... bence korkma... bebeğin tehlikeli dönemleri sağlıkla atlatmış zaten..o doktor manyakmı ne böyle birşey söylemiş sana başka doktora geç bence...

Bence hic telas yapma. Benim ilk hamileligimde son hafta gittigimde doktor "3 kilo olmus" dedi. Kizim 3600 dogdu. Yani doktorlar da bazen tam olarak bilemiyorlar. Zaten sonuna gelmissin. Az kalmis. Endiselenme. Bildigim kadariyla, bebekler en fazla gelisimi son dort haftada gosteriyorlar. en fazla kiloyu da bu donemde aliyorlar. Daha 5 haftan var. O zamana kadar daha kilo alir.

sağol canım benım içimi rahatlattın

Selam kızlar dr gittim dr şaşırdı ne yaptın böle dedı bebeğim 2700 olmuş doğuma 3 haftam kaldı destekleriniz teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…