• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm eşim kadın iç çamaşırları giyiyor

Sadece rengi söylemek istiyorum kırmızı ateş ediyürmüsss öyle demişti eski konusunda :KK70: :KK70: :KK53: :KK70: :KK53: :KK70::KK70:
Bizimkiler anca baksır giysin yarıya kadar adamda ki fanteziye bakk tanga oohhhhh ohhhyytttttt:KK70::KK70::KK70:işe de onla gidiyordur :KK70::KK70:
Dilosum seni özleyeceğim 😘 mapusa girmeden isteklerini şimdiden söyle 😘

Benim soruma neden cevap vermıyor konu sahibi
Bak cicim neden koca kişisi bu durumu sana açık etsin hadi etti diyelim sen neden evlisin onla

Kişisel zevkler pek değişmez

Siteye üye alırken tc falan mı ıstesenız acaba ya bıktık be:sinirli: bence tangayı yanlıs yere gıyıyorsunuz bırde kafanıza gıyın bence daha erotık olur:KK70:

Kızlar ne yapacağımı bilmiyorum.Bir de size danışayım dedim.3 yıllık evliyim.Eşimle görücü usulü evlenmiştik.İlişkimiz fena değildi.Ama eşim son zamanlarda tanga ve jartiyer giymeye başladı.Neden bunları giyiyorsun dediğimde,bunları giymek hoşuma gidiyor diyor.En güzel tangaları kendine, kalitesiz olanları bana alıyor.Bir kez gizlice onun tangasını giydim diye kavga ettik.Bana nasıl benim tangamı diyersin dedi .Bir de özellikle birlikte olacağımız gecelerde bunları giyiyor.Kafam çok karışık.Lütfen alay etmeyin.Başıma bunlar gelmiş bir de siz vurmayın.
Sizde takma birşeyler takın öyle takılın ne dersiniz:KK8::KK70:

Kızlar ne yapacağımı bilmiyorum.Bir de size danışayım dedim.3 yıllık evliyim.Eşimle görücü usulü evlenmiştik.İlişkimiz fena değildi.Ama eşim son zamanlarda tanga ve jartiyer giymeye başladı.Neden bunları giyiyorsun dediğimde,bunları giymek hoşuma gidiyor diyor.En güzel tangaları kendine, kalitesiz olanları bana alıyor.Bir kez gizlice onun tangasını giydim diye kavga ettik.Bana nasıl benim tangamı diyersin dedi .Bir de özellikle birlikte olacağımız gecelerde bunları giyiyor.Kafam çok karışık.Lütfen alay etmeyin.Başıma bunlar gelmiş bir de siz vurmayın.
Ay çok güldüm yaaa akşam akşam:rolleyes:

bu dediklerini giyen senle olmaz ki :skandal:

Back
X