cok kotuyum felc gibi

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.544
63
Kizlar iltihap yapan ama dis etimden iltihapi akan bi azi disim var. Suan iyice fenalastim agri konusunda. Sag tarafm felc sanki uyusmaya bsladi agridan. 4 aylik hamileyim. Acile gtsem bana ne yaparlar bilen var mi? Igne vs bebege zarar verir diye korkuyorum gitmeye ama dayanilir gibi degil artik kivraniyorum suan...

Canım çok geçmiş olsun ya bilirim çok kötü birşey ya çok fena. 6. Ayımın içindeydim bende aynı öyle oldum. Senin gibi acile gittim gece sadece serumla parol verdi. O biraz acımı dindirdide uyuyabilmiştim. Sabaha hemen özele gittim doktor film çekemem asla dedi. Kurşun yelek vs giydiriyorlar ya. Diş çekilir gene o yapılmaz dedi. İlaçsız iltihabı kuruttı temizle di dolgu yaptı. Doğumdan sonra gidip tekrar dişlerimi temzletcem. Acilde gebe olduğun için en fazla parol veriyolar müdahale edemiyorlar. Sabaha doktora git

İlk üç ay müdahaleolmuyor ama ikinci üç ayın içinde olduğun için müdahale eder diş doktoru. Ama sakın filme felan alalım derlerse girme .

hamilelikte asla ilaç kullanılmaz diye bir sey yoktur diye yazı okumuştum.
Doktor kontrolunde antibiyotik dahi kullanılabilir diyordu.Doğrulugunu bilemem. Doktor değilim.
Diş iltihabı hafife alınacak bir sey degil.
Allah korusun iltihap kemikten iliğe , kana karışsa ne olacak? Kaş yapayım derken göz çıkarmaya gerek yok.
Doktora gidin, o karar versin.

Sen bi acile git bu acıyla yatamazsın. Of çok kötü birşey canm ya şu an nasıl canın yandığını çok iyi anlıyorum :KK61:

inanılmaz baş agrısı ve 37.8 atesle acile gitmiştim. Başım ortadan karpuz gibi çatlıcak gibiydi.
İki serum verdiler, Allah bin razı olsun ne verdilerse. Üst solunum yolları enfeksiyon baslangıcıydı.
Size sıvı takviyesi yapıcaz ne size ne bebegınıze hıcbır zararı yok dedi. 11 haftalıktım.

inanılmaz baş agrısı ve 37.8 atesle acile gitmiştim. Başım ortadan karpuz gibi çatlıcak gibiydi.
İki serum verdiler, Allah bin razı olsun ne verdilerse. Üst solunum yolları enfeksiyon baslangıcıydı.
Size sıvı takviyesi yapıcaz ne size ne bebegınıze hıcbır zararı yok dedi. 11 haftalıktım.
Geçmiş olsun canım

tesekkur ederim. 2-3 haftada iyileştim ilaçsız. Ama ates mates hıcbısey kalmamıştı serumdan sonra.
Şimdi iyiyim çok şükür.

İyi ya sevindim senin adına. Rabbim göstermesin ya bu ağrı sızı çok kötü. Bide gebe olunca doktor korkuyor. Sadece parol veriyor. Antibiyotikde bilmiyorum her doktor veriyor mu. Şunu anladım her çocuk gerçekten bir diş götürüyor bu yüzden gebe olmadan bi check up olmak şart

Back
X