Çok kötüyüm kedilerim bir anda değişti

emma bovary

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2022
3
0
16
27
3 yıldır benimle olan iki tane kısır tekirim var. Her şey çok güzeldi. Oyunlar uyumalar seviyolardı birbirlerini dün eve geldiğimde dişi diğerine saldırmıştı durmadan bağırıyor onu görünce canını yakıyor tüylerini kabartıyordu. Ayrı odalara aldık bize pamuk gibi davranıyor. Canım korkudan altına yaptı kaç kere yaş ve boyut olarak büyük olmasına rağmen karşılık vermiyor dayak yiyor. Saldırganı veterinere götürdüm ağrısı var da sinirini neden ondan alıyor diye gayet sağlıklı dedi doktor. Şimdilik ayrı tutuyoruz ama ne yapacağımı bilmiyorum eskisi gibi olmazsa ne yapacağım ikisini de çok seviyorum üzülüyorum.

Ufak tefek seyler evet oluyordu ama bu sefer direkt hedef haline getirmiş ben yokken ne olduysa her yer kan kaka olmuş ayırmasak öldürecek gibiydi.
Yaa hiç o kadar olmadı ölen kedimiz leo nunu var birde leo erkek sarman nunu biritish dişiydi annemi arardım mesela görüntülüde içerden bağırma sesi gelirdi koşardı ayırırdı leo nunuyu boğazından tutmuş resmen öldürmeye çalışıyordu kedi artık korkuyordu kaçıyordu evde kendine uyumak için gizli alanlar buluyordu sonra kardeşim sokaktan leo gibi küçük bi sarman getirdi onu aşırı sevdi hiç dövmedi ama sonunda kendisi öldü şuandada ikisi gayet mutlular sanırım bazı kediler kıskanç oluyor leo çok hırçındı ve her gördüğü yerde boğmaya çalışırdı sizinkide kötüymüş bunu niye anlattın derseniz kediler arası olabiliyor

Yaa hiç o kadar olmadı ölen kedimiz leo nunu var birde leo erkek sarman nunu biritish dişiydi annemi arardım mesela görüntülüde içerden bağırma sesi gelirdi koşardı ayırırdı leo nunuyu boğazından tutmuş resmen öldürmeye çalışıyordu kedi artık korkuyordu kaçıyordu evde kendine uyumak için gizli alanlar buluyordu sonra kardeşim sokaktan leo gibi küçük bi sarman getirdi onu aşırı sevdi hiç dövmedi ama sonunda kendisi öldü şuandada ikisi gayet mutlular sanırım bazı kediler kıskanç oluyor leo çok hırçındı ve her gördüğü yerde boğmaya çalışırdı sizinkide kötüymüş bunu niye anlattın derseniz kediler arası olabiliyor
Gerçekten sizin için de üzücü bir hikaye olmuş, bizim için daha yumuşak bir geçiş olur inşallah 🙏

Back
X