Çok kötüyüm kırıldımmm

kalpten-00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
82
15
38
27 yaşında bekar birisiyim. Bu yaşıma kadar hep kilo problemim oldu fakat 80 üzerine hiç çıkmadim çevremde benimle evlenmek isteyen haber gonderen begenen çok insan oldu ama istemedim cogunu beğenmedim reddettim. 2 gün önce işyerinden bi arkadasim birisiyle tanıştırmak istedi yok falan dedim çok ısrar etti görüştük görüşmede bi sıkıntı olmadı düşünüp söyleyelim dedik çok begendim diyemem ama neden olmasindi düşüncem ama çocuk çok güzel bi kız zekide konuşması düzgün fakat biraz kilolu demiş ben çok kırıldım üzüldüm suan ne yapacağımı bilmiyorum hayatımda ilk defa kiloma bişey söylendi moralmen kötü durumdayım desteginize ihtiyacım var

27 yaşında bekar birisiyim. Bu yaşıma kadar hep kilo problemim oldu fakat 80 üzerine hiç çıkmadim çevremde benimle evlenmek isteyen haber gonderen begenen çok insan oldu ama istemedim cogunu beğenmedim reddettim. 2 gün önce işyerinden bi arkadasim birisiyle tanıştırmak istedi yok falan dedim çok ısrar etti görüştük görüşmede bi sıkıntı olmadı düşünüp söyleyelim dedik çok begendim diyemem ama neden olmasindi düşüncem ama çocuk çok güzel bi kız zekide konuşması düzgün fakat biraz kilolu demiş ben çok kırıldım üzüldüm suan ne yapacağımı bilmiyorum hayatımda ilk defa kiloma bişey söylendi moralmen kötü durumdayım desteginize ihtiyacım var

E siz de bir sürü insanı beğenmeyip reddetmişsiniz. Reddetme sebeplerinizin içinde fiziksel özellikler de vardı değil mi?

Takmayın.
Boyunuz kaç ki ?

Kilo problemi duzeltilemeyecek birsey degil canim kaldi ki sen de destekliyorsun konunun en basinda hayatin boyunca kilo probleminin oldugunu.

Insan kimle tanisirsa tanissin ilk olarak dis gorunuse bakiyor sahsina hakaret olarak algilama bunu.

Kendine uzulmeyi birak, diyet spor ne gerekiyorsa yap. Seni begenmesi icin degil sagligin icin.

çok güzel çok zeki çok iyi biraz kilolu. hmm.
ben olsam takmazdım sonuçta yerden yere vurmamış ya da bilmediğiniz bir şey söylememiş. özgüvenle alakalı biraz.
3 ay önce 80 kiloydum şu an 65 öyle söyleyim.
Bu yaştan sonra da değişmeyecekseniz yapacak bir şey yok.

Kiloluyken insan böyle şeyleri çok takıyor özellikle duygusal bir ilişki içinde beğenilmeme duygusu çok kötü . Erkek için demiyorum ama bence kendin icin kilo vermelisin ben verdim ve çok mutluyum simdi yine biraz almisim onlarida vericem insallah .İnan kilo verdigin zaman insanlarin ne dedigini cok takmayacaksın çünkü kendine yeterli geleceksin ve mutlu olacaksın. Birde sen naparsan yap insanlara yaranamazsın .kilo verince bana biraz kilo versene sen diyen kuzenimin karisi sen niye kilo verdin çok çökmüşsün dedi . ama kiloluyken kilo ver diyen kuzenim kadar takmadim çünkü normal olanı yasiyordum ..

çok güzel çok zeki çok iyi biraz kilolu. hmm.
ben olsam takmazdım sonuçta yerden yere vurmamış ya da bilmediğiniz bir şey söylememiş. özgüvenle alakalı biraz.
3 ay önce 80 kiloydum şu an 65 öyle söyleyim.
Bu yaştan sonra da değişmeyecekseniz yapacak bir şey yok.
Yok kendime güvenen ve barışık bi insanım hep de dikkat etmeye çalışıyorum yeme içme më ama 50 kilo olamadım hiç hayatımda. Bu zamana kadar kilom hiç on planda olmamıştı o üzdü beni

Yok kendime güvenen ve barışık bi insanım hep de dikkat etmeye çalışıyorum yeme içme më ama 50 kilo olamadım hiç hayatımda. Bu zamana kadar kilom hiç on planda olmamıştı o üzdü beni
Boyunuz kaç? Verirken sıkıntı çekmiyorsanız değerleriniz normalse o zaman her şey gene sizin elinizde. Her insan bir değil ki biri mutlaka incitecekti sizi bu konuda. Ben 21 yaşıma kadar dayanamadım bu zamana kadar her yaz verdim ama bu sondu. Güzelliğinize gölge düşürmeyin kilolarla.

Şuan 79 kiloyum çok kilo vermiştim son zamanlarda sıkıntılı günler geçirdim bu sebeple 79 ulaştım
Anliyorum cnm ama destek her zaman onemli ben 85 ile dogum yaptim 78 kilo bndr kaldi bi turlu gitmedi. 5 takim cuma zayiflama yarismasina uye oldum 68 dustum ciktim tekrar basvurdum kac ay sonra simdi 1 haftada 3 kilo verdim cunku yediklerimizi yaziyoruz ne yedigimizin farkinda oluyoruz cokta eglenceli ;)

Elbette yok diyemem ama çoğunu reddetme sebebim yaş'ti. Ve evet galiba onların bedelini bu

Yaş yüzünden reddetmek de en az kilo yüzünden reddetmek kadar kırıcı değil mi?

Her neyse olan olmuş. Başkası için değil, kendi sağlığınız ve mutluluğunuz için kilo vermeye ne dersiniz?

bunda kırılacak bir şey yok.... sizde karşınıza kilolu bir adam gelse bu lafı edebilirsiniz...

Benim de basima geldi ama benim haberim yoktu sagolsun cenesi dusukler yetistirdi.arkadasin sana bunu demeseydi sen uzulmeyecektin.gorucu usulu beni gostermisler basenleri buyuk benim icin demis yengem diyor ki seni begenmis ama iste .....cocugu tanimam olayi bilmem ne aktariyorsun tamam dedin rahat mi ettin zaten gorunen bariz bir ozellik kilolu olmamiz bunu bir de dile getirmek fesatlik bence.daha o zaman 21 yasinda idim biraz uzuldum sonra gecti bosver canim kilonun iyi birsey olunmadigi zaten kesin birsey.saglik icin zayifla kimse icin degil .

Back
X