• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok kotuyum kizlar...basima neler geldi.

Dur ben sana özet geçeyim 😂 Belki anımsarsın

Koca mühendis, 8000 maaşı vardı bikaç sene önce konuları ilk açtığında, hep söylerdi. Kızımız da memur, iş yerinde barınamaz kimse sevmez, işini yapmadığı için hep azarlanır dışlanır gelir buraya konu açardı. Konuların geneli 40 bin birikmişim var, kocam 8 bin maaş alıyor ben 4 bin alıyorum boşanırsam geçinebilir miyim boşanırsam ne kadar nafaka alırım temalıydı.

Adam hamileyken buna çocuk benden değil dedi, karnının üstünde tepindi düşürsün diye. Elli kere ayrılıp barıştılar. Sonra boşandılar, babası buna sahip çıktı gittiler ailece bunun yaşadığı şehre taşındılar, toruna baktılar yine buna yaranamadılar. Sonra koca manyağı babasını dövdü bu akıllı babam hak etti dedi sinirlerimizi zıplattı falan. Sonrası saçma sapan ucuz olsun diye acayip evler tutmalar, manyak ev sahipleri, karpuz taşıma hikayeleri, evdeki çamaşır makinesini kullanan ev sahibinin oğlu... Böyle bir arkadaşımız işte kendisi 🤷🏻‍♀️
Ayyyy ben hatirladim siz anlatinca
Bu kadin deli ya

Lütfen yanlış anlamayın ama kendinize neden bunu yapıyorsunuz ? Böyle bir adamı eski eşim dahi olsa çağırmazdım. Yoldan geçen bir kadına insana ya da buradan ulaşacağınız birisinden rica etmek daha mantıklı geliyor bana. En kötü hastanede hemşire vs vardır rica edersiniz ya da ücretli hemşire tutarsınız dışardan .

Evet aynen öyle.hayatimizdan tamamen gitmesi için nafaka almamam lazım.
Hiçbiri inandırıcı değil
Nafakayı almıyorum hayatımızdan tamamen gitsin dediğiniz adamla ne alaka flörtleşiyorsunuz?
Tamamen uydurma yazdıklarınız
Acil şifalar diliyorum size

Kizlar Bobrek taşım için doktor ameliyat dedi.bulundugum ilde yapılmayınca telâşlandım.napicagimi bilemedim.burada kimsem yok.eski eşimle flortlesiyoruz ve aramız iyiydi onu aradım.6 saatlik yoldan geldi.bana karşı o kadar şekerdi ki.bildigun tatlı.
Neyse hastaneye gittik.doktor yatis verdi.5 gün hastanede yattım eski eşim roldurefakatcim.ameliyattan önceki güne kadar herşey iyiydi.ameliyata gireceğim gün hastane odasında durup dururken odada başkaları da vardı rezillik çıkardı.canima mi yanıyım ağrıma mi insanların yanında ettiği hakaretlere mi.eski konuları açıyor.bana o... çocuğu, s...siz çok ağır şeyler söyledi.sus diyorum.kisik sesle ama sert konuşmaya devam etti ertesi gün ameliyatım var.
Ameliyattan çıktım.yuzume bile bakmadı.cekti gitti kafeye.sunu verir mısın diyorum her zaman senin istediğin olmaz dedi ve spinalli bir şekilde beni bırakıp gitti.bacaklarimi hissetmiyordum.o an giysilerime uzanmak istedim.verecek kimse yok.neyse saka gibi spinalde biraz bacaklarımı hissettim.elbisemi giydim.ameliyattan bir saat sonra elimde sonda poşetim ayaktaydım.
Bugun beni eve getirecek.acilarim var.yuruyemiyorm.hastanede otoparkı şaşırdı güya ve beni dakikalarca gezdirdi.
Sonra hakaretlerine arabasında devam etti.ben de sözel olarak karşılık verince elimi sıktı.ne yapacagimi şaşırdım.boyuna bağırıyordu.sonra arabayı kenara çekti.in arabamdan diyor, omuzlarından hirpaliyordu.bak sevenin yok.baban bile yanında değil ben yanındayım....bir daha konuşursan ineceksin arabamdan dedi.o halimle yol ortasında kalmayacağından sustum kızlarla.arabada tansiyonum düştü.basim döndü.sanirim bundan keyif aldı.
Arada normallesiyor iyi davranıyor gülümsüyor.vurdugu elimi öpüyor.sonra tekrar küfrediyor.
Hatalıyım biliyorum.bu adam hasta.yanlis yaptım cagirdim.ama iyi olduğu zamanlar var.ve aniden kişilik değiştirmiş gibi canacarlastigi zamanlar ve bu iki karakter arasında hızlı geçişler yapıyor.
Şu an fiziksel acıma değil su yaşadıklarına üzülüyorum.ve kendime kimsem yok
Lutfen eskıler eskıde kalsın.Iyı olsa boşanmazdın

aynı ameliyatı eşim oldu hastaneye tek başına gitti pandemide ertesi günde taburcu oldu refakatçisi de yoktu.bir yazmış hastanedeyim bugün ameliyat olacağım bir yazmış ertesi gün ameliyatım var.5 gün yatış vermiş doktor sözde.mümkün değil basit bir ameliyat bu
Il dışından geldim hastaneye. Ağrılarım vardı.sali yattım.carsamba ameliyat planlandı.sonra iptal oldu.pereembe ameliyat yapmiyorlar.cuma ikinci ameliyat günü oldum.iste.devlet hastanesine yatırımdım.kan değerlerim durumum kötü idi.sali hastaneye yattım cuna çıktım.

Dur ben sana özet geçeyim 😂 Belki anımsarsın

Koca mühendis, 8000 maaşı vardı bikaç sene önce konuları ilk açtığında, hep söylerdi. Kızımız da memur, iş yerinde barınamaz kimse sevmez, işini yapmadığı için hep azarlanır dışlanır gelir buraya konu açardı. Konuların geneli 40 bin birikmişim var, kocam 8 bin maaş alıyor ben 4 bin alıyorum boşanırsam geçinebilir miyim boşanırsam ne kadar nafaka alırım temalıydı.

Adam hamileyken buna çocuk benden değil dedi, karnının üstünde tepindi düşürsün diye. Elli kere ayrılıp barıştılar. Sonra boşandılar, babası buna sahip çıktı gittiler ailece bunun yaşadığı şehre taşındılar, toruna baktılar yine buna yaranamadılar. Sonra koca manyağı babasını dövdü bu akıllı babam hak etti dedi sinirlerimizi zıplattı falan. Sonrası saçma sapan ucuz olsun diye acayip evler tutmalar, manyak ev sahipleri, karpuz taşıma hikayeleri, evdeki çamaşır makinesini kullanan ev sahibinin oğlu... Böyle bir arkadaşımız işte kendisi 🤷🏻‍♀️

Konular parça parça çok tanıdık
Bir üye daha vardı. İş yeri özellikle soğuk ve tozlu yerde çalıştırıyordu. O da mı sarı manolyaydı acaba? Benzer kalemler

Sarımanolya.
İkinizde hastasınız, bu adam sen hamileyken senin karnında tepindi, bunu sen söyledin.
Dayaklar yedin, uslanmadın.
Hakaretler etti kapısına gittin.
Anneni babanı sokak ortasında dövdü onlar düşman gördün, seni seks için kullandı, yine flörtleşmeye devam ettin.
Ne diyelim biz sana?
Nasıl bir öneri istiyorsun?
O küfürler dayaklar yiyen, burada öldü diye hikaye yazdığın baban seni sevmeseydi senin çocuğuna bakmazdı bunu kavra önce.
Çağırsan sana da bakardı.
Kocana hasta diyorsun ama sende hastasın. Birbirinizden farkınız yok.
+10000…

Bir üye daha vardı. İş yeri özellikle soğuk ve tozlu yerde çalıştırıyordu. O da mı sarı manolyaydı acaba? Benzer kalemler
Onu hatırlamıyorum, olabilir de. Ama denk gelmedim böyle şeyler anlattığına. Genellikle kendi işini yapmadığı ya da yapamadığı için üstlerinden uyarı alırdı, iş arkadaşları laf sokardı falan. Sürekli beceremiyorum diye ağlardı.

Dayak yediğin, küfür hakaret işittiğin adamla tekrar flortlesmek nedir Allahaskina? Insanın arkadaşı komşusu bile destek olur bu durunda. Siz adamın peşinden kostukca dayak yersiniz! Nasıl hastalıklı aşk ben anlayamıyorum. Bir şerefsiz dövüyor ve hala onun peşinde oluyorsun pes!

Dayak atan, küfür eden erkek asla değişmez! Öfke kontrolü olmayan adamı hemen terketmek gerekir. Kadin ameliyatlı ve elini sıkıp in arabadan diyecek kadar şerefsiz bir adam! Benim eski esim de de öfke kontrolü yoktu adam resmen hastaydı. Bazen çok iyi bazen deli gibiydi. Küçük bahanelerle olay yaratıyordu. Kapı çalmış geç açılmış yada tlf 'na cevap verilmemiş hepsi kavga sebebiydi. Uzak durun bu pisliklerden. Uzun uzun yazdım belki birileri okur da aklını başına alır. Sevgiliyken yada nişanlıyken küfür eden hakaret eden yada kıskandım bahaneleriyle elini konunu sikan şiddet uygulayan adamla ilişkinizi kesin!

Tamam işte o.
Söylediğin konu da ona ait. Bu üyeliğe ait.

Back
X